Şimdi Ara

2. El iPhone Alacaklar Mutlaka Okuyun (Güncel 09.02.2016) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
14
Favori
2.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    Hocam sans isi derken bunlari kontrol eden bi kisi cihazin saglamligindan %75 emin olur diye dusunuyorum ben

• Güzel konu olmuş.Elinize sağlık.

• thisismydream T kullanıcısına yanıt
    Hocam ayarlar - icloud kismi bombos olmali kullanici adi sifre kismi

• Genelde sürekli bu tip konular üzerine soru yansıtacak şekilde açılmış konulara genel cevap gibi olmuş bu konu. Eminim ki birçok kişi fayda sağlayacaktır. Çünkü artık neredeyse birkaç günde bir konu açılıp" 2.el iphone alır iken nelere dikkat etmeliyim" tarzında konular açılmakta. Bu konu da dikkat çekici olacaktır. Bizler de tek tek yazmayacağız :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkuler

• MuratbanK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Murat abicim

Gidip gözünle incelemediğin cihazı alma kesinlikle, yamuk ipad sattılar bans öyle uzaktan :) anlaş adamla güvenli bir yerde buradaki maddeleri de referans alarak incele, içine sinerse al sinmezse ufacık bi kuşku olursa alma, onun gibi yüzlerce ilan daha bulabilirsin, yasal prosedür nedir bilmiyorum ama satin alanin x tutar karsiliginda xx imeili cihazı x kişiden aldım yazıp imzalayıp, satanın da x tutar karşılığında xx imeili telefonu x kişiye sattım deyip iki kişinin de önlü arkalı kimlik fotokopilerinşn olduğu kağıda imzalaması yeterli olur diye düşünüyorum hocam

• gokceonur kullanıcısına yanıt
    ek olarak telefonu alan kişiye parayı elden vermeyin, banka hesabına havale/eft yapın ve açıklama kısmına ... seri nolu telefonun bedeli gibi not yazın, çalınan telefonumu bulduğum kişi bu şekilde ceza almaktan kurtulmuştu esas çalan kişi hakkında kovuşturma yapılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape__06

ek olarak telefonu alan kişiye parayı elden vermeyin, banka hesabına havale/eft yapın ve açıklama kısmına ... seri nolu telefonun bedeli gibi not yazın, çalınan telefonumu bulduğum kişi bu şekilde ceza almaktan kurtulmuştu esas çalan kişi hakkında kovuşturma yapılmıştı.

çok mantıklı hocam
    bence sahibinden almayın anca şu şekil kutulu,faturalı temiz cihaz olur elden satış alınabilir gayet güzel olur fakat faturasız vs. cihazları almayın gidin mağazalarda zaten 800-900 lira arasında
  • Elinize sağlık gayet yararlı bir konu olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EtkisizEleman95 -- 5 Şubat 2015; 10:45:18 >
  • EtkisizEleman95 kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam sagolun

• icloud olayı önemli, zaten icloud kilitliyse cihaz çalıntıdır, şu çalıntı telefonları almayın, siz 500e iphone buldum diye sevinirken kim bilir kimlerin canı yanıyor adamlar telefon çalmaya devam ediyor
  • Teşekkürler hocam çok işime yaradı özellikle ekran değişimini nasıl fark edeceğimi gördüm.

• Cok guzel bir derleme olmus. Ayrica alttaki vidalarla cihahin acilip acilmadigini kontrol edebilirler.

• Siriyi kontrol edin ben yeni aldım ve siri algılamıyor kulaklıka konuşunca algılıyor

• faydalı bir konu olmuş
    tüm merak edilenlerin bir arada olması güzel
    teşekkürler
  • konuya güncel 1-2 madde daha ekledim arkadaşlar.
  • Eline sağlık hocam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.