Şimdi Ara

2. El Jeep Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

35.000 lira bütçem var (biraz aşabilirim) ve jeep almak istiyorum. Vergisi az, yakıtı cimri (gaz takabilirim), güçlü, sorun çıkarmayacak ve görünüşü güzel bir araç herkes gibi benimde tercihim :)

Yardımlarınızı bekliyorum..

• Tavsiyesi olan yokmu..?
  • Teşekkür ederim; kialar uygunmuş bana..emsallari ile kıyaslayıp ona göre tekrar değerlendireceğim..
  • jeep lerin vergisi çok yuksek arkadaşım. 2000-3500 arası değişiyor motor hacmi ve yaşına göre 1-5 yaşındakilerin vergi aralıgı
  • Qashqai iyi bi tercih olabilir. Son zamanlarda caddelerde sıkça görür oldum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-qashqai-sifirdan-farksiz-33609450/detay
  • Model yılı aralıgı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBdriftking

Model yılı aralıgı nedir?

Vergi avantajı açısından 2005 ve altı olması gerekli..Tercih konusunda kararsızım, acelemde yok zaten..Sayenizde ne istediğimi eskisine göre daha iyi biliyorum: 2000cc ye kadar, 1.8 en fazla 2.0 motor, otomatik vites tercih sebebim, en az 5 yaşında, gazlı yada dizel, bakımı masrafsız vs..

Çokmu şey istiyorum acaba :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    4 ay önce açıldı
    Rover alınırmı ? 2. el
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.0 Dan Fazla Olmasın Diyorsunuz Ama Ben Size GRAND CHOREKE Öneriyorum 3.0 CRDİ 2004 Model Fln 240 HP
  • 38-40 bin tl arası 2008 model 2. el ssang yong kyron bulabilirsiniz. 140-170 bin arası km'lerde olacaktır. 2. el de parasını kurusu kurusuna hak eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Details

38-40 bin tl arası 2008 model 2. el ssang yong kyron bulabilirsiniz. 140-170 bin arası km'lerde olacaktır. 2. el de parasını kurusu kurusuna hak eder.

İyiymiş; servis ve yedek parça durumu nedir, bilgi verebilirmisiniz?
  • 1 sene kadar önce bir Chevrolet Blazer'a binmiştim(yolcu olarak) o günden bu yana Tuscon,Sportage,Sorento,Quasquai gibi jipler bana kasası değişik minibüs gibi gelmeye başladı.O motor sesi,o süspansiyonlar o deri koltuklar ah ah 35bine temizi bulunur diye tahmin ediyorum.Ama yakıtı ve vergisi bir dert.

Nacizane fikrim jip alıyorsan biraz jipe benzesin yani.Ama bu saydığım araçlar da kendine has kullanıcı kitlesi olan ayrı bir sınıf gibi.Özellikle o sınıftan istiyorsan bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bagenli

quote:

Orijinalden alıntı: Details

38-40 bin tl arası 2008 model 2. el ssang yong kyron bulabilirsiniz. 140-170 bin arası km'lerde olacaktır. 2. el de parasını kurusu kurusuna hak eder.

İyiymiş; servis ve yedek parça durumu nedir, bilgi verebilirmisiniz?

kia ve hyundai grubuyla kıyaslayamam yedek parçalarını aile bireylerinde de arkadaslarımda da şu an o araçlardan yok. Land rover, x5, Jeep ile kıyaslayabilirim ki zaten yedek parça ve servis fiyatları o markalara göre tabi çok daha ucuz. 2.0 LT Dizel motoru Mercedes Benz üretimi, daha önce kırıldıgı için sagdaki basamak ve sag far degiştirildi diye biliyorum net fiyatlarını alabilirim. Ben ankara-izmir ve izmir - istanbul gidip geldim, oldukca keyif aldım kullanırken. 2008 modeli için konusuyorum, araçta iklim kontrollü dijital klima, elektrikli katlanabilir dikiz aynaları, önde ısıtmalı koltuklar, radyo teyp/cd kombine müzik çalar yenileri navigasyonlu), sunroof gibi hoş donanımlar vardı, ilginçtir tek eksigi yol bilgisayarıydı. Yakıt tüketimini dogrudan göremiyordunuz. Şehir dısı sabit bir hızla hiç kullanamadım ben 120 km ortalamalarla seyahat ettigimi düşünürsek 7-7.5 lt civarı tüketimi vardı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.