Şimdi Ara

Hyundai Getz 1.4 DOHC Start....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fiyat nasıl acaba. Bide Getzin bu modelini tavsiye eder misiniz.

• Hocam hasar durumu varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salvodor_07 kullanıcısına yanıt
    Hocam Büyük bir hasarı yok. sadece ufak tefek lokal boyalar. Abimin iş arkadaşı ordan biliyorum.
  • Bu arac start olmasi sebebiyle alinmamali. 20000 e baglarsan al ama 21000 ve ustu bence fazla. Ayrica 2009 dan itibaren on panjur boyasizdir bu aracta onun boyandigi cok belli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı yüksek , en fazla 21verilir aracın kondisyonuna göre. Lpg ile birlikte özellikle şehirlerarası yolda bayağı ekonomiktir; 8-9 litre görürsünüz.
  • naim@gop kullanıcısına yanıt
    İçine şimdiyse alin
    Madem araç sahibide tanidik.

• discrepancy kullanıcısına yanıt
    ön panjur dediğiniz amblemin olduğu yer mi. Ayrıca 20000 e bırakırım demiş.
  • Kardeş yakıtnı düşündün mü bilmiyorum ama, Tüp taktırsnan iyi olacak.
    Bizde var bi tane otomatik benzinli 1.4. 9.8 lt benzin yakıyor. Belki araç arızalıdır ama bilmiyorum. acayip yakıyor.
    Tüp te taktırmayı düşünmüyoruz, çünkü araç yılda 5 bin km bile yapmıyor. 2 bin anca.
  • Şu an geçici olarak aynı aracın 2006 modelini kullanmaktayım .

shell'den 2.49 lpg bir depo 75 tl doluyor.

Şehir içi 350 km gidiyor tam. Siz hesabını yapın.

Kronik motor takozu bozma, Benzin pompası yakma sorunu var.

Bu bahsettiklerim bir kere değişti. Genelde oluyor bir kere.

Konforu yalıtımı malzeme kalitesi zayıf. Parasının arabısı idi bir zamanlar ama şu an artık tüm arabalar zamlandı.

Değer kaybetmez 20 ye bıraktıysa al geç
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    hocam ilandaki araç lpgli zaten.

9.8 lt şehiriçinde yakıyorsa normaldir. benim manuel vites getz şehirdışı 5-6lt... şehiriçi 8-9lt arası yakıyor. hatta kısa mesafelerde kullandığım zaman kışın kar lastiği ile 9-10 litreleri gördüğüm oldu.
  • 2009 model arka cam manuel çok sinir ediyor gerçi 2014 modellerdede öyle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amcamda vararaç tüpsüz binilemez tüp masrafınıda araya katın gerçekten benzini içiyor
    tüple uyumlu sorunsuz veson derece sessiz bir araç motoruda gayet çekiş yönünden güzel
  • Arac lpgli ve kazasi falan yoksa 20000 liraya alinir. Bu devirde temiz arac bulmak zor.

• LPG işli mi ona dikkat edin. Getz'lerde problem oluyordu muayenede.
  • Hocam ilana bakamadm ama abs esp yoksa almayın durmaz o araba :)

• 1.3 gls abs'siz sürdüm durmaz demeyeceğim ama frenler ciddi manada zayıf,ben nissan kullanıyorum getz'de frene aynı ayarda bastığımda öndeki araca emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorum umarım 1.4doch'da abs vardır da bir nebze daha güvenlidir.

ayrıca kaporta çok hafif,iç mekanın ön konsolu hiç hoşuma gitmemiştir makyajlısında da makyajsızında da.. bana kalırsa takoz gibi araba,daha iyisi alınabilir..

ama avantajları da yok değil..misal yedek parçada sıkıntı çekeceğinizi sanmam,ustası anlayanı boldur yine, daha sonrasında lpg ile uyum ve düşük tüketim (benzinde farklı) , şehiriçi için ve bayan için uygun yapısı ve canlı piyasası vb işte..

bol şans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haislip_13 -- 19 Kasım 2014; 18:10:06 >

• Aracın fotoğraflarından yorum yapmam gerekirse,araba düz bir zeminde durmasına rağmen ön konsolun bariz yamuk durması sanki önden kazalı gibi geldi.Her ne kadar tanıdıksa olsa arabayı almaya niyetlenirseniz expertiz yapmayı tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.