Şimdi Ara

2.EL K750İ ALCAM YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 hafta önce 2. el K750i aldım arkadaşım. Kabında ufak tefek çizikler var ama mükemmel bir telefon. Joystick moystick falan da bozuk değil. Üstelik 2. el satan dükkanlardan takasla aldım. Nokia 6600'dan da kurtuldum. Üstelik 200 tl gibi astronomik bir rakkama saydırdım aptal telefonu. Gayet güzel kullanıyorum. Hassas bir telefon olduğu doğru. Hangi cep telefonu hassas değil ki..?

Ayı gibi kullanırsan her telefon bozulur. İyice kontrol et, fiyatı da uygunsa hiç tereddüt etme al. Yedek parçası bol, şık ve güncel bir telefon. Uygun bulmuşsan kaçırma derim. Seçiminden dolayı tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_var_ne_yok -- 18 Ocak 2007; 10:42:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: strafer

2. el w810i yerine yeni bir k750i olmadı w700i almak daha mantıklı.ikinci elin ne idüğü belirsiz.örneğin ben tuşkarı kopan sx1 in tuşarının kopacağını bile bile japon yapıştırıcısyla yapışıtırp sattım.sonra hoparlörü patlak n gage i sattım.alttaki connector leri bozuk 6670 sattım.daha gider bu.böyle bir şeyle karşılaşmamak için 0 telefon daha iyi.ayrıca k750i ile w810i arasında kutu içeriği dışında pek fark yok.aslında var da pek önemli olmayan şeyler.sıfır alacak olsan w810i tavsiye ederdim ama.yine de bildiğim kadarıyla k750i nin sıfır fiyatı 500 ytl civarı w810i ise bir çok sitede havale ile 600 ytl.ikinci elde niye 150 ytl fark veresin ki.

Alanların bunlardan haberi yoksa; artık seninle birlikte cehennemde birbirimizi yelleriz abi. Ne diyeyim başka.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.