Şimdi Ara

2.EL K750İ ALCAM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6600 kullanmaktayım iyi foto çekmediği için satıp 2.el k750 i almayı düşünüyorum.2.el k750 i alırken nelere dikkat etmeliyim.Versiyonuna bakmalımıyım?Ayrıca k750 i ye 150 milyon fazla verip w810 i almak mantıklı mı?

• w810i varken 150 ytl için gidip k750 almak saçma olur
    bir çok artısı var k750'ye göre ama sadece şekil itirabıyla bile alınabileck bir telefon w810
  • k750i de kalite problemleri var joystick sürekli bozulur

W810 ile aralarında fiziksel olarak bir fark yok donanımsal ve yazılımsal farklılıklar var...

K750i W810 a dönüştürülebilir ancak W810 nun kalitesi gerçekten çok güzel...

aradaki fark kafanın rahat etmesine 512mb hafıza kartına ve daha iyi bir kulaklığa kavuşmanı sağlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

k750i de kalite problemleri var joystick sürekli bozulur

W810 ile aralarında fiziksel olarak bir fark yok donanımsal ve yazılımsal farklılıklar var...

aradaki fark kafanın rahat etmesine 512mb hafıza kartına ve daha iyi bir kulaklığa kavuşmanı sağlar
    herkes şu joystic den dertli ben daha önce t610 kullanıyordum şu anda ise k750 i kullanıyorum telefon sürekli elimde ama hiç bir şikayetim yok acaba kullanandan kullanana göre değişiyor olmasın ?
  • 150 ytl daha biriktirip w810i almak daha mantıklı o zaman.Peki 2el w810i alırken nelere dikkat etmeliyim?yoksa bi 150 ytl daha biriktirip sıfır mı almalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnologtecnolog

150 ytl daha biriktirip w810i almak daha mantıklı o zaman.Peki 2el w810i alırken nelere dikkat etmeliyim?yoksa bi 150 ytl daha biriktirip sıfır mı almalıyım?
    quote:

150 ytl daha biriktirip w810i almak daha mantıklı o zaman.Peki 2el w810i alırken nelere dikkat etmeliyim?yoksa bi 150 ytl daha biriktirip sıfır mı almalıyım?

2. el telefon alma olayına çok sıcak bakmıyorum. Ancak 2. el almayı düşünüyorsanız telefonda deformasyon olup olmadığını kontrol etmek yeterlidir. Telefonun fonksiyonlarını da kontrol etmelisiniz. (Kamera vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

quote:

2. el telefon alma olayına çok sıcak bakmıyorum. Ancak 2. el almayı düşünüyorsanız telefonda deformasyon olup olmadığını kontrol etmek yeterlidir. Telefonun fonksiyonlarını da kontrol etmelisiniz. (Kamera vs)

Alıntıları Göster
    Aradaki farkı kapatıp W810 almanı öneririm ;)

2.el telefon alırken pek fazla bişeyini kontrol edemezsin zaten. Varsa bi sorun (umarım çıkmaz) zamanla anlarsın ;) Bi nevi şans işte.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Aradaki farkı kapatıp W810 almanı öneririm ;)

2.el telefon alırken pek fazla bişeyini kontrol edemezsin zaten. Varsa bi sorun (umarım çıkmaz) zamanla anlarsın ;) Bi nevi şans işte.

Alıntıları Göster
    750 i joystic sorunlu diorlar..

arkadasım kullanıyor..bişi yok..

ama ""2. el telefon alma olayına çok sıcak bakmıyorum. Ancak 2. el almayı düşünüyorsanız telefonda deformasyon olup olmadığını kontrol etmek yeterlidir. Telefonun fonksiyonlarını da kontrol etmelisiniz."" ...

katılıyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: volie82

750 i joystic sorunlu diorlar..

arkadasım kullanıyor..bişi yok..

ama ""2. el telefon alma olayına çok sıcak bakmıyorum. Ancak 2. el almayı düşünüyorsanız telefonda deformasyon olup olmadığını kontrol etmek yeterlidir. Telefonun fonksiyonlarını da kontrol etmelisiniz."" ...

katılıyorum....

Alıntıları Göster
    İkinci el K750 alma arkadaşım

Joystick en iyi en titiz kullananda dahi sorun çıkarıyor ve dış yüzeyi en ufak temaslarla soyulmalara açık

Bunun yerine ikinci el w800 veya w810 alabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Joystick en iyi en titiz kullananda dahi sorun çıkarıyor ve dış yüzeyi en ufak temaslarla soyulmalara açık

Alıntıları Göster
    dostum ben ka750i kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. joystick inde sorun çıkmadı şu güne kadar. ama ikinci el alacaksan w810i almanı tavsiye ederim. temiz k750i bulmak gerçekten çok zor... 150 ytl fark vermek bence mantılı. aradaki farka değiyor.
    k750i alırsan bir süre sonra hafıza kartı sana yetmeyecektir. 64 mb kart olacaktır içinde. w810i de ise 512 mb var, kimine göre yetersiz olabilir ama bence yeterli bir alan. ben 1 gb lık kartlardan aldım 70 ytl ödedim. farklardan diğerini kapamak içinse walkman kulaklık alman gerekiyor o da yaklaşık 45 ytl yani ortalama 110-120 ytl zaten bu ikisinden kaynaklanan bi fark var.
    telefonun walkman telefon olması yani kapalıyken de mp3 çalabilmesi daha canlı ve biraz daha büyük bir ekranı olması kapatamıyacağın farklar. bunları arttırabiliriz ama...

sonuçta w810i ideal diyorum ben karar sana kalmış

• quote:

Orijinalden alıntı: over and under

Alıntıları Göster
    Sanırım öncelikli arzunuz kaliteli fotoğraf çekebilmek...

Bütçenizi belirtir misiniz? Beklentilerinize göre farklı önerilerde de bulunabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Sanırım öncelikli arzunuz kaliteli fotoğraf çekebilmek...

Bütçenizi belirtir misiniz? Beklentilerinize göre farklı önerilerde de bulunabiliriz.

Alıntıları Göster
    Aslında 150 YTL verip W810 almak pek mantıklı değil çünkü hafıza kartları dışında telefonlar aynı. Temiz bir K750 bul ve ona 512 lik kart al en iyi seçim olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrtlg

Aslında 150 YTL verip W810 almak pek mantıklı değil çünkü hafıza kartları dışında telefonlar aynı. Temiz bir K750 bul ve ona 512 lik kart al en iyi seçim olacaktır.

Alıntıları Göster
    öncelikli isteğim kaliteli foto çekmesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnologtecnolog

öncelikli isteğim kaliteli foto çekmesi

Alıntıları Göster
    k750 joistik ve kasa sorunu verir. 150 ytl daha verip w810 al derim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

k750i w810i modeline dönüştürülemez w800i modeline dönüştürülebilir

bu arada w810i al

• quote:

Orijinalden alıntı: Mert

quote:

Orjinalden alıntı: infinite

k750i w810i modeline dönüştürülemez w800i modeline dönüştürülebilir

bu arada w810i al

Alıntıları Göster
    k750i kullanım olaraktan hassas bir telefondur
    2.el aldığında jostickinde bir sorun olması muhtemeldir
    İşini sağlama aL,sıfırdan şaşma

• quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

k750i kullanım olaraktan hassas bir telefondur
    2.el aldığında jostickinde bir sorun olması muhtemeldir
    İşini sağlama aL,sıfırdan şaşma

Alıntıları Göster
    bencede sıfır bi w810i al k750 ye bu saatten sonra hiç yanaşma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUPERMAN

bencede sıfır bi w810i al k750 ye bu saatten sonra hiç yanaşma derim

Alıntıları Göster
    2. el w810i yerine yeni bir k750i olmadı w700i almak daha mantıklı.ikinci elin ne idüğü belirsiz.örneğin ben tuşkarı kopan sx1 in tuşarının kopacağını bile bile japon yapıştırıcısyla yapışıtırp sattım.sonra hoparlörü patlak n gage i sattım.alttaki connector leri bozuk 6670 sattım.daha gider bu.böyle bir şeyle karşılaşmamak için 0 telefon daha iyi.ayrıca k750i ile w810i arasında kutu içeriği dışında pek fark yok.aslında var da pek önemli olmayan şeyler.sıfır alacak olsan w810i tavsiye ederdim ama.yine de bildiğim kadarıyla k750i nin sıfır fiyatı 500 ytl civarı w810i ise bir çok sitede havale ile 600 ytl.ikinci elde niye 150 ytl fark veresin ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strafer -- 17 Ocak 2007; 19:05:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: strafer

2. el w810i yerine yeni bir k750i olmadı w700i almak daha mantıklı.ikinci elin ne idüğü belirsiz.örneğin ben tuşkarı kopan sx1 in tuşarının kopacağını bile bile japon yapıştırıcısyla yapışıtırp sattım.sonra hoparlörü patlak n gage i sattım.alttaki connector leri bozuk 6670 sattım.daha gider bu.böyle bir şeyle karşılaşmamak için 0 telefon daha iyi.ayrıca k750i ile w810i arasında kutu içeriği dışında pek fark yok.aslında var da pek önemli olmayan şeyler.sıfır alacak olsan w810i tavsiye ederdim ama.yine de bildiğim kadarıyla k750i nin sıfır fiyatı 500 ytl civarı w810i ise bir çok sitede havale ile 600 ytl.ikinci elde niye 150 ytl fark veresin ki.

Alıntıları Göster
    İkinci el alma benim gibi kafan ağrıyabilir biraz kas sıfır al. İkinci elin herşeyi gözüne batar. Mesela arkadaşların dediği gibi w810 i'nin sıfırı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthkls

İkinci el alma benim gibi kafan ağrıyabilir biraz kas sıfır al. İkinci elin herşeyi gözüne batar. Mesela arkadaşların dediği gibi w810 i'nin sıfırı olabilir.

Alıntıları Göster
    arkaddaşlar zaten ikinci el k750ilerin %90 ı joystick bozuk oluorr...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.