Bildirim
2.el konsol satın alma (YARDIM)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
let go dan...sahibinden den...donanimhaber konsollar aksesuarlari 2. el bolumu..ve hurdacilardan....ama ankara izmir istanbul da degilsen zor..guvenilir satici bul ve kargo iste...bunlar genelde 100 ustu referansli kisilerdir..yani isi bilen..bilmeyen bir kisiden alirsan o kargo buyuk ihtimal ya gelmez ya da gelen kargo baska veya arizali urun olabilir.
kendi sehrinde potansiyel varsa bekle...pahaliya alma..elden al...ucuz almak saglam bulmak ise cok tecrube ister o zamanla...bu cihazlar ortalama 30 yillik olacagindan duzgununu ayirmak kolay degil..eger ipin ucunu kacirirsan evin halkali coplugune donebilir kisaca aliskanlik halini alabililiyor bir yerde durmak lazim..ve....profilinde yazdigi gibi washington da oturuyorsan yolda giderken ustune bile basabilirsin zaten boldur oralarda
kisa yol istersen bir wii al ve emulatorler ile bir cok konsolu bir kerede hallet gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Ocak 2020; 13:16:14 >
-
Ben İstanbul’da yaşıyorum. Almak istediğim 2.el konsollar şunlar: Snes,2ds,gba sp,ps2,ps3,psp,ps vita ve xbox 360. Bunlarla ilgili ilanlarda verebileceğim en uygun fiyat ne kadardır ?
Ben emulator kullanmak istemiyorum. Kırılmamış olması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotus Domino -- 2 Ocak 2020; 13:16:12 > -
o zaman isin kolay let go yu kullan...istanbulda satan boldur ancak orada isi bilenler yuksek fiyat istiyorlar genelde...uygun fiyatlilara git gor dene elden al..
snes.....200tl
2ds....350
gba..100
ps2...100
ps3...400
psp...150
ps vita...400
xbox 360...400
bu fiyatlar alabilecegin en uygun fiyatlar.daha uyguna da dusuyor ama o sabir isi..bekle ve al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Ocak 2020; 13:22:16 > -
Peki yanında bir oyun verilirse fiyat değişir mi? Ha bu arada bir de wii, n64 ve gamecube e de ihtiyacım var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotus Domino -- 2 Ocak 2020; 13:23:10 > -
wii 150tl
n64..150tl
gamecube 200tl
oyun olup olmamasi satanin isi bilip bilmemesiyle ilgili ...bilen isi olay istanbul olunca degisiyor...istanbulda kisi sayisi cok oldugundan bilenler fiyatlari yuksek tutuyor yani sen almazsan baskasi alacak.birakalim onlar beklesinler..ha hem isi bilen hemde uygun fiyat varsa kacirma tabii.....dedik ya burasi istanbul secenek cok.....hedef olarak cihazin degerini bilmeyen kisiden gorerek ucuza alabilirsen yaninda oyunlari kutuyla veren bile olabilir ilanlari takip et...sabir cokca paranin cebinde kalmasini saglar.
ustteki fiyatlar alabilecegin en iyi fiyatlar bazen isi bilmeyip 1000tl cekende oluyor..yani senin hedefin ilanlari takip edip retro konsolunu cop olarak gorup ondan kurtulmak isteyen amcayi yakalamak...bu da kolay degil cunku bu takibi yapan cok kisi var..sans isi hizli olan kazanir...ama parayi biraz fazla bastirirsan toplamak istanbulda cok kolay.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Ocak 2020; 14:27:35 > -
Peki wii u ve gba sp nin agh 101 modeli için yukardaki fiyatlar değişir mi ? Yoksa onlar için de mi aynı fiyattan almalıyız ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotus Domino -- 2 Ocak 2020; 17:19:34 > -
wiiu fiatlari yuksek...700tl ye bulursan iyi is bunun altina cikmasi zor...ortalama 1000tl isteniyor...ags 101 i ozelligini bilen bir kisiden 200tl altina bulman zor ama bilmeyen biri cikarsa yine ayni fiyat fakat yazdigim gibi zor...ique nin fason gba sp 101 leri var kalitesiz uretimleri yuzunden bir sure sonra onlarda da renk problemleri yasaniyor.gba sp almaktansa ds lite alip bir tasla iki kus vurmak daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Ocak 2020; 18:4:45 > -
Ama ds lite alırsam emulator yüklemem gerekecek fakat bunu da istemiyorum. Ds lite ın da gba ya da gb kartuş girişi yok. Gba sp 101 i de ekran kalitesi çok daha iyi olduğu için istiyorum. -
ds lite in gba kartus girisi var...gba oyunlarini oynatabiliyor....wii gamecube oyunlarini...xbox 360 xbox 1 oyunlarini....ilk model gba gameboy oyunlarini...ps2 ps1 oyunlarini....ilk model ps3 ps2 oyunlarini...psp ps1 oyunlarini...mukemmel olarak oynatabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Ocak 2020; 20:28:51 > -
Peki eski sega konsollarını en uygun fiyata nerede bulabilirim ? (Handheld ler de dahil) -
ustte yazdigim yerlerde -
Nereden alacağımı anladım ama sega konsol fiyatlarını belirtmemişsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotus Domino -- 2 Ocak 2020; 21:40:34 > -
mega drive 150tl...game gear 200tl...saturn...300tl......master system 200tl....dreamcast 450tl....sega cd 400tl...hangi konsollari yazdiysan onlari yazdim...basarilar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Ocak 2020; 22:15:31 > -
Çok sağolun çok teşekkür ederim -
sagol. -
Ds lite konusunda sanırım haklısınız. Madem öyle o zaman gba almama gerek yok. Gbc alsam yeter. Peki gbc ve diğer ds modellerini en uygun ne kadar fiyata bulabilirim ?
Bu arada dün güzel bir ps2 ve sega mega drive buldum. Gelmelerini bekliyorum, çok mutluyum.
Gbc için en uygun fiyat 70 tl olur diyorlar ama emin değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotus Domino -- 9 Ocak 2020; 19:13:56 > -
olmasi gereken fiyatlar bunlar ancak maalesef cok ucuk fiyatlar giriyorlar hem sahibinden'de hem burda. ben de artik daha az kazik yiyecegim fiyata almaya bakiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: pspsexer
o zaman isin kolay let go yu kullan...istanbulda satan boldur ancak orada isi bilenler yuksek fiyat istiyorlar genelde...uygun fiyatlilara git gor dene elden al..
snes.....200tl
2ds....350
gba..100
ps2...100
ps3...400
psp...150
ps vita...400
xbox 360...400
bu fiyatlar alabilecegin en uygun fiyatlar.daha uyguna da dusuyor ama o sabir isi..bekle ve al.
xbox 360'a 800 tl isteyen var forumda hicbir ekstrasi da yok kirik cihazin icine internetten oyunlari atmis onlari listeliyor bir de
ingiltere'de de su fiyatlara satiyorlar(bizde de olmasi gereken):
(birim olarak degil de tl'ye cevrilmis halini kastediyorum. Yine de daha uygun)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 19 Şubat 2020; 10:53:51 >
-
benim gördüğüm ortalama en düşük gerçek degerleri bunlar ancak amerikadaki ingilteredeki almanyadaki fiyatlarla karşılaştırmak gerçekçi olmaz.orada 199 birim fiyat olan şeyin buradaki karşılığı 2000 tl.
bu arada ingiliz sterlinin degeri de 8 tl civarı şu an.
ama burası türkiye burada iyi fiyat vereni iyilik yapanı öpme gibi bir huy var.tabii karşıdaki dürüstse..degilse o sizi öpüyor hemde dudaktan.
foruma yine resim eklemede problem oldugundan linkten bakın artık.
www.google.com.trletgo komik diyaloglar - Google Aramahttps://www.google.com.tr/search?q=letgo+komik+diyaloglar&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=inv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjqtsadj9znAhXGGuwKHRd5BX8Q_AUoAXoECA0QAQ
elinizde fazlalık bir ürün var çok ucuza vereceksiniz birinin işi görülsün sevinsin.
100tl.....yenisi 300 birader neden ucuz bu....bak varsa bir şey söyle....yok...ısınma....yok..kırık....yok...çatlak...yok....tamam.....önce malı yolla saglamsa alırım....aynı şehirdeyiz sanırım....evet.hmmmm...getirebilirmisin....ok.....fiyatta pazarlık payı var mı......50 olur mu.
yahu birader git marketten 3 katı paraya al sen de rahatla bende rahatlayayım....ohoooooo.........burası turkiye
saglamından şüphelenip almayan bozugunu eline alır....atasözü ben uydurdum...kısaca bu ülkede ucuza malı zor satarsınız.
alışverişten önce ilk önce bu bölümü bir gezin
https://forum.donanimhaber.com/forumid_590/tt.htm forumun ibret vesikası bölümü
ve elden alın.
PS5 geliyor onu 9 haziran sali gunuhttps://www.e3expo.com/ E3 fuarinda gorebilir yil sonunda elinize alabilirsiniz.gercek 4k oyun deneyimi ile...evet 8k video destegi ile de.paralari hazirlayin.
ertelenme durmunda ki sanmiyorum 12 eylul cumartesi tokyo game show cikis mart 2021 olur ama bu cok dusuk ihtimal zira ps5 bu yil sonu cikacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Şubat 2020; 1:42:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X