Şimdi Ara

2.el konsol satın alma (YARDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet doğru birim olarak kastetmemiştim zaten birim olarak bakarsak durum daha da vahim.

30 pound'a tertemiz 500 gb e model çift kollu xbox 360 satılıyor o sitede. 237 tl'ye denk geliyor. burda 300 e satsalar tamam iyi fiyat diyeceğim. 400 e bile çok çok nadir bulunuyor onlar da tek kollu oluyor genelde.

Ekonomi bozuldu diye sanırım biraz da bu şekilde piyasa. Alan da olunca düşmüyor. forumda biri 700 liraya ps3 koymuş gittigidiyor'a ertesi gün alan olmuş kendi bile hayret etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Domino

Peki wii u ve gba sp nin agh 101 modeli için yukardaki fiyatlar değişir mi ? Yoksa onlar için de mi aynı fiyattan almalıyız ?
    advance sp de dikkatli ol replika modelleri var plastiğinden anlaşılıyor ama gameboya yabancı olanlar kolay kolay anlamaz
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    Eğer ps5 in geriye dönümlülük dedikoduları doğru çıkarsa alacağım ps ler ps5 psp ve ps vita olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • evet ps5 ps4 oyunlarını çalıştıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Şubat 2020; 21:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Peki diğer 3 ünün oyunlarını çalıştırır mı bunun üzerine bir söylenti yapıldı çünkü

• hayır..ancak dijital olarak bazı uyarlamalar olabilir.
    O zaman koleksiyonluk maceram kaldığı yerden devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotus Domino -- 20 Şubat 2020; 21:16:51 >
  • ps5 pahalı olacak..eski konsolları elinde tutman daha iyi...ssd kullanacak hiç bir disk sisteminin aktarım hızı yeni neslin oyunları içi yeterli degil...amd ryzen temelli işlemcisi var ram 8 gb densede bu yetersiz görülebilir 16 gb a yukseltilme ihtimali var...ilk çıkan versiyonları almanız iyi olmayabilir ancak ısının bu sefer çok sorun yaratmagacagını düsünebiliriz 7 nanometre işlemcisi var..microsoft un daha gelişmiş bir yapı kullanacagını söyleyebiliriz youtube a yuklenen granturismo görüntülerine ps5 versiyonu denmesi doğru degil..ps5 in gücünü ps4 oyunlarının videolarına bakıp düşünebiliriz ancak bu cihaz çok paranızı yutacak...eski konsolları sevmeyi öğrenmek en iyi yol...4k 240 fps oyunlar..kulağa hoş gelse de oyun keyfi için çok gerekli degil..şimdilik.

yine de ps5 in xbox x in kapasitesini görmek isterseniz tıklayın.

burada olay ray tracing degil bu ve bundan sonraki teknoloji...bu teknoloji ve sonrası ps5 in temellerini oluşturuyor...basit olarak anlatırsak ps5 in ps4 ten farkı ışığın parlamaların yansımaların ayrıntıların fiziğin ön plana çıkması..yani 5 grafik olarak her şeyin ışıkla yıkanmış ve parıl parıl parladığı bir grafik cümbüşü halinde çıkacak...ışığı yani daha da gerçeği göreceksiniz..bir çok oyunun yapımı sürüyor.ama gerçekçi yapı iyi oyun demek olmasada artık oyun firmaları daha tecrubeliler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Şubat 2020; 21:41:49 >

Evet veya hayır cevabı henüz kesin değil.

• 2.el konsol satın alma (YARDIM)
    son dakikada degisebilecek tek onemli sey 100 gb bluray surucusu...ya bununla 599 dolar a ya da bunsuz 499 dolar a cikacak.bu karar en son ana kadar belli olmaz fiyat politikalari sebebiyle bu vaz gecilebilir durum.surucunun maliyeti bu vakte kadar sponsorluk yoluyla karsilanirsa buna oncelikli zarari goze almakta diyebiliriz..sony size bir iyilik yapabilir..ama gunumuz dunyasinda 10 000 tl lere telefonu olan insanlar bolca varken 5999tl leri ilk zamanlar cokca gorecegiz.ustteki resimde ancak kol kisminda bir farklilik olabilir.bu farkta bir digital ekran.ps5 vr ozelligini ise daha etkin kullanacagiz.

sabret daha 1 yil var ve microsoft u da gozden kacirma.
    bu tarihleri alt ust edecek bir gelismede olabilir...o da mart ayinda koronavirus un ne kadar hizla yayilacagi ve etkisi..
    xbox x in en buyuk farki veri iletme hizi...xbox x ps5 ten daha hizli ram ve ssd ye sahip....ps5 in gucu 12 teraflop iken bu fark ile xbox x 14 teraflop u gorecek ancak iki konsol arasinda cok bariz fark ta yok islemcileri hemen hemen ayni yapida farki veri nin iletim hizi belirleyecek islenme hizi degil...ne kadar cok satilmis olursa olsun ps4 tasarim ve oyun cesitliligi bakimindan sinifta kalmistir...kisaca mucize beklemeyin ceplerinizi bosaltin yeter.
    2.el konsol satın alma (YARDIM)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Şubat 2020; 18:26:35 >

Geriye uyumlulukla ilgili resmi bir şey açıklanmadı. Kesin olarak bildiğimiz tek şey konsolun geriye uyumlu olacağı. En son söylenenlere göre PS1, PS2, PS3, PS4, Vita TV, PSP ile geriye uyumlu olacağı üzerineydi.

• sozlerinin basi ve sonu celisiyor..basta aciklanmadi yazmissin sonunda butun playstationlari saymissin..dogrusunu yazdim...ps4 ve ps4 vr geriye uyumluluk ve bazi eski playstation oyunlari nin digital market versiyonlari.digital market versiyonu deyince bunun ucu acik ama resmi olarak ps4 ve ps4 vr.

al en yakin yazani buldum sana

cnn turk yakin yazmis burada ama bir seyi atlamis ps store u...cok onemli sayida olmasa da tam destek olmasa da bazi klasik basliklar store da olacak.dogru olan ps4 ve vr resmi destegi.ve ilk ciktiginda ps5 ciddi pahali olacak 3500 seviyeleri ilk cikista cok zor..hele turkiye de.bunun tek yolu bluray surucuyu kullanmamak ve bazi kisintilar ancak sony ilki olsa da ikinci yola basvurmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 21 Şubat 2020; 23:57:20 >

Resmi olarak PS4 de açıklanmadı. Hiçbiri açıklanmadı. Sızıntılar var sadece. PS4’ün kesin olacağını yorum olarak söylüyoruz. Onun aksi olamaz zaten. Fakat geriye uyumluluk diyince PS4 yetmez. Sonraki gelen söylentide tüm PS konsolları olacak denmişti. Bu olursa harika olur ama emin konuşamıyoruz. Sadece 1 yerden söylentisi düşmüştü.

• aciklamayi sony yapti ustteki roportajin kaynagi ilk basta yaziyor.

Yabancı kaynak var mı? Hiç görmedim bunu. Ve tarihi nedir? En son Ubisoft geriye uyumlulukla ilgili yorum yapmıştı.

• ubisoft ceo su bunun olacagini belirtti boyle bir roportajda var ancak ps5 in yapisini anlayan onun kaynagi internet olan digital icerik oynaticisi pc gibi calistigini gorur...yani sony burada nintendo gibi kucuk oyun yapimcilarini da isin icine katmayi internet market uzerinden daha az kapasiteli oyunlari da satmayi planliyor yani kucuk bir oyun firmasi cikip killzone 2 remastered oyununun lisansini alip yeniden satmak isterse sony de bunu onaylarsa kimse hayir demez..ayrica ps4 oyunlarinda bazi kisitli iyilestirmelerde olacak...ekstra efektler gibi ancak kisitli.yansimalar genisletilmis cozunurluk vs..fazlasi degil.bu da cihazin gpu ozelligi ve cikisiyla birazda yazilim kapasitesiyle renk gamiyla yani ps4 oyununu yorumlamasiyla ilgili.

sen illa sony tr den bunu duyacagim dersen buyur..daha vakit var.

https://www.playstation.com/tr-tr/explore/ps5/

ama birazini yazarsak

Watch Dogs Legion
    Rainbow Six Quarantine
    Gods and Monsters
    battlefield 6
    god of war 5
    elders scroll 6
    godfall
    gta 6
    uncharted 5
    killzone
    granturismo 8K
    spiderman
    ghost of tsushima
    infamous
    outriders
    last of us part 2
    cyberpunk 2077
    assasins creed
    far cry 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Şubat 2020; 0:53:6 >

Üstte CNN Türk’ün yazdığı şeyin orijinal yabancı kaynağını görmedim. Onu soruyorum. PS1, PS2, PS3 olmayacak diye bir şey okumadım, görmedim daha önce. Uydurmasyon bir yazıya benziyor.

• GOSTEREYİM...

https://www.wired.com/ bir teknoloji sitesidir ustte yazinin basinda var.

bu sitenin yaptigi bir roportajda soyleniyormus sony yetkilisi tarafindan..tercumesi bu...bende ps store da bazi klasik oyunlar olabilir dedim.3500 e ps5 vermezler dedim..bu yazidan farkli olarak ikisi ayri..cnnturk un yazisini referans gostermedim sen ornek isteyince ornek olsun diye bir adet sectim..bu roportajdan sonra cok sey degisti..al istersen onu da buldum.ustteki yazida gosterdigim tek sey ps4 uyumlulugu onu da sen sordun..ornek istedin bu yazida turkceydi..yazinin geri kalani artik degisti ustte yazdim bunlari.maaliyet sebebiyle ve degisik mimariler sebebiyle tum oyunlarin cihaza disk okuyucu konsa bile desteklenmesi zor is.ama digital olarak ps store uzerinden bu mumkun.

https://www.wired.com/story/exclusive-sony-next-gen-console/

sen merak ettin diye buldum bu roportaji da cnnturk yazisida eskidi artik.

bu yazida kaynagi da onlari baglar benim yazdiklarim benim yorumlarim benim bilgilerim bunlar ayri.en yakin yazilardan biri buydu digerleri daha da ucmus..
    bu isler sirket ceosunun dudaklari arasindadir..ve her seyi maliyet belirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Şubat 2020; 19:56:13 >

Evet geriye uyumlulukla ilgili tüm haberleri takip ettiğim için biliyorum. CNN Türk burada PS1, PS2, PS3 olmayacak kısmını kendi eklemiş. Uydurmuş yani. Türk medyası teknoloji haberlerinde hep böyle yapıyor. Yazının aslında böyle bir şey yok.

Sonradan gelen söylentilerde ayrıca PS Vita ve PSP'nin de olması heyecanlandırdı. (PS1, PS2, PS3, PS4, PS VR, PSP, PS TV) olarak geçiyor. Bu gerçek olursa benim için gerçekten fantastik olur. Efsane bir şey.

-----

https://jackofallcontrollers.com/2020/01/02/sources-ps5-will-support-backwards-compatibility-with-ps1-ps2-ps3-ps4-and-ps-vr-psp-and-ps-tv-are-on-the-table/

https://www.vgr.com/playstation-5-will-feature-full-backwards-compatibility/

https://screenrant.com/ps5-backwards-compatibility-ps4-ps3-ps2-ps1-rumors/

HOT97'S HipHopGamer LogitechGtwitter
    HOT97'S HipHopGamer LogitechG
    https://twitter.com/HipHopGamer/status/1212511692254375936

HipHopGameryoutube
    PLAYSTATION 5: Remastering Engine For PS1 - PS4 Titles. Backwards Compatibility Enhanced
    https://www.youtube.com/watch?v=LuMql2NE-L4

https://forum.donanimhaber.com/playstation-5-eski-oyunlari-kaliteli-grafiklerle-oynatacak--141479034

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 22 Şubat 2020; 20:14:56 >

• bir cok kaynakta bir cok bilgi bulursun ama oyun piyasasi nin ve isleyisini gercekten bilenler hangi haberin dogru hangi haberin yanlis oldugunu hemen anlar..haberde yazan ps4 sisteminin temellerini baz alan bir sistem olacak tarzinda ve evet bu kaynaga gore demek ki olmayacak diye eklenmis yine de tam olarak olmayabilir..bu tur dedikodular sistem icin ilk cikan dedikodular arasindaydi..ancak yukarida yazdigim gibi olabilir.bizim yaptigimizda bu haberleri tecrube isiginda yorumlamak..boyle olabilir boyle olamaz mesela maliyet artar islerine gelmez ya da anlasmalara uymaz gibi..mantik yurutmede denilebilir.

tecrubeye gore de soyle..ps1 ps2 ps3 ve psp toplasan ne kadar eder ps5 in maliyeti ne kadar kim binlerce liralik son model bir cihazda ps1 oyunu oynar.sony cihazi daha ucuza maletmek varken neden boyle ozelliklerle daha karmasiklastirsin.ps5 e bu ozelligi saglamak icin ekstra ekleyecegi parcadan kac milyon cihaz uretecekse o kadar milyon eklemek zorunda..ben olsam bunu dolayli bir resmi emulasyon yani digital yolla hallederdim sony de boyle dusunur.ve bu oyunlari yeniden satmak varken zaten size satmis oldugu oyunlari neden cebinden ekstra milyonlarca dolar harcayip tekrar bedavadan desteklesin bu ticarettir benim dusunme mantigim budur.
    tum haberleri inceleyip tecrubeyle bu olur bu olmaz demek.ve genelde oyle olur.
    asil mesele ps5 parasini hak eder mi..ilk versiyonda sorunlar olur mu...cevap ise bekle ve gordur.ps4 parasini hak etmedigi halde ps1 in satis rakamlarini gecmistir.burada satan once playstation un adidir...paraniza sahip cikin ps5 bir mucize olmayacak sadece parlatilmis grafikler goreceksiniz o kadar.her firma oyunuda konsolu da para icin uretir satar iyisini de kotusunu de.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.