Şimdi Ara

2. El Land Rover Freelander 3 kapı almalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayar teknolojisinden anlasam da arabanın a'sından anlamayan bir arkadaşınız olarak sormak isterim. 2. el Land Rover Freelander (3 kapı) 2001 model nasıl bir araçtır. Bulunduğum bölgede (Kapadokya) ve civarında 24-26 bin TL civarı mevcut. Araçlar ya otomatik ya da yarı otomatik.

Aracı eşim cidden çok kısa mesafelerde işe giderken kullanacak. Kapadokya'da yaşıyoruz o yüzden trafik, park vs gibi büyük şehir sorunları yok. Uzun mesafe zaten yapacak insanlar değiliz. İşe gitmesi dışında belki haftada 1-2 kere 40-50 km yapar, odur. Yani çok yakması da pek problem değil.

Kafama takılan yeni doğan bebeğimiz var ve araç 3 kapılı. Çok sıkıntı yaşatır mı? (Sonuçta oraya araç koltuğunu bağlayıp bırakacağız. Bir de bagaj genişliği cezbetti)

Konudaki yorumlarınızı bekiyorum.

• b sınıfı 5 kapılı araca bile bebek oturtmak uğraştırıyor hocam (oturtmak, kemer bağlamak, koltuğu uygun kademeye getirmek vs) 3 kapı araçta zorluk yaşama ihtimaliniz yüksek.
  • Bebekli aileye 3 kapı gitmiyor bir arkadaşım e92coupesi vardı bebeği oldu satıp e90 aldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla sonuçta araç Jeep olduğu için geniş olur diye düşündüm ama işte haklısınız galiba. Neyse, ben diğer opsiyonları çıkarayım bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.