Şimdi Ara

2.el lumia 925 aldım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öneriliriniz üzerine 2.el 750 tl ye Lumia 925 aldım. Telefon, dediğine göre 4 aylık full kutulu çizik vs. yok. Sizce iyi bir fiyattan almışmıyım. Salı akşamı elden teslim alacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scawn -- 27 Nisan 2014; 22:58:39 >

• pahalıda değil ucuzda değil eğer temiz cihazsa normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

pahalıda değil ucuzda değil eğer temiz cihazsa normal

Hocam 4 aylık olduğunu söyledi çiziği vs. yokmuş. Onun haricinde alırken başka nelere dikkat etmeliyim ? Ondan aldığıma dair belge vs alacakmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scawn

quote:

Hocam 4 aylık olduğunu söyledi çiziği vs. yokmuş. Onun haricinde alırken başka nelere dikkat etmeliyim ? Ondan aldığıma dair belge vs alacakmıyım ?

çalışırsa bakacak birşey yok batarya ısınma gibi sorunları hemen o anda anlayamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 28 Nisan 2014; 8:15:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Telefonu alırken faturası garantisi vsvs herşeyine bak telefonada dikkatli bak sorunu yoksa alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

Telefonu alırken faturası garantisi vsvs herşeyine bak telefonada dikkatli bak sorunu yoksa alınabilir.

Garanti belgesini vs. alacağım değil mi ? Bu arada ondan aldığıma dair bi belge vs. almam gerekiyor mu ?
  • quote:

quote:

quote:

çalışırsa bakacak birşey yok batarya ısınma gibi sorunları hemen o anda anlayamazsın

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Cihat_,

quote:

Orijinalden alinti: Scawn

quote:

pahalida degil ucuzda degil eger temiz cihazsa normal

Hocam 4 aylik oldugunu söyledi çizigi vs. yokmus. Onun haricinde alirken baska nelere dikkat etmeliyim ? Ondan aldigima dair belge vs alacakmiyim ?

çalisirsa bakacak birsey yok batarya isinma gibi sorunlari hemen o anda anlayamazsin

Tam anlamyyorum ama stres testine sokup 5-10 dk içinde çok ysynyp ysynmady?yny anlayamaz myyyz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. el 5800x aldım
    3 yıl önce açıldı
    2 Adet Sarı Lumia 1520 850 TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alinti: Scawn

quote:

pahalida degil ucuzda degil eger temiz cihazsa normal

Hocam 4 aylik oldugunu söyledi çizigi vs. yokmus. Onun haricinde alirken baska nelere dikkat etmeliyim ? Ondan aldigima dair belge vs alacakmiyim ?

çalisirsa bakacak birsey yok batarya isinma gibi sorunlari hemen o anda anlayamazsin

Tam anlamyyorum ama stres testine sokup 5-10 dk içinde çok ysynyp ysynmady?yny anlayamaz myyyz ?

olabilir şöyle facebook flan aç ie aç 10dk flan seri şekilde oyna bellli olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

Telefonu alırken faturası garantisi vsvs herşeyine bak telefonada dikkatli bak sorunu yoksa alınabilir.

Garanti belgesini vs. alacağım değil mi ? Bu arada ondan aldığıma dair bi belge vs. almam gerekiyor mu ?

Ondan aldığına dair belge nasıl bir belge öyle birşey yokta sadece garanti belgelerini ve faturasını alın yeterli telefonada dikkatlice bakın eziğü büzüğü varmı diye.
  • Karşı taraf telefon faturasının üzerine telefonu sattım yazıp imzalayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya ucuz bir fiyata almışsın ben lumia 625 i 650 tl ye aldım telefonu alınca 10dk falan oyun oyna o zaman telefonda kusur olup olmadığını anlarsın

• Hayırlı olsun :).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar öneriliriniz üzerine 2.el 750 tl ye Lumia 925 aldım. Telefon, dediğine göre 4 aylık full kutulu çizik vs. yok. Sizce iyi bir fiyattan almışmıyım. Salı akşamı elden teslim alacağım. Alırken nelere dikkat etmeliyim ?

Dostum lumia ları seviyorsan 2015de al. Şimdi sana tavsiyem saın alma ben geçen yıl aldım çok pişmanım mağaza gelişmiyor fakat 2015in ilk çeyreğinde gelecek olan Windows Phone 9 ile telefon adam olucak o yuzden sana tavsiyem şimdilik android al ama illa lumia alcam diyorsanda birşey diyemem hayırlısı olsun bakalım

• Cevaplar için teşekkürler beyler. Aldım tek sorunu sol üst köşesi zedelenmiş çok az. Ezik gibi duruyor. O kadarcık şeyide sorun yapmak istemedim. Her güzelin bir kusuru vardır sonuçta.
  • Bir satım sözleşmesi yapabilirsin pek tabii.Ben cihazımı alırken mukavele yapacağız dediğimde adam önce şaşırmış sonra hiddetlenmişti.Ama yine de üzerinde irade beyanları bulunan imzalı bir evrak düzenledik.
    Adama boş kağıdı ver yazsın: şu şu imei numaralı şu marka model cep telefonumu bilmem kaç tl karşılığında falanca kişiye kendi rızam ile sattım.
    Adını soyadını yazsın, imzalasın.
    Sen de altına yaz: yukarıda bahsi geçen şu şu cihazı falanca kişiden şu bedel karşılığında satın aldım, falanca kişi ile anlaştım.
    Adını soyadını yaz imzala.Tarihi de belirtirseniz iyi olur.Ve tabii bu evrakın bir anlamı olması için vatandaşın kimlik fotokopisini de almalısın.İkna olur mu bilmiyorum.
    Bu sana az çok bir hukuki güvence oluşturur.Bunun haricinde cihazın bütün fonksiyon testlerini yap: wifi,3g,ekran(ölü piksel vs.),hoparlör,mikrofon,kamera(beyaz kağıdı flaşla çekip leke var mı diye bakabilirsin), vidalara da bak sökülme var mı diye bu ve bunun gibi cihazın önemli fonksiyonları sorunsuz çalışıyorsa güvenle alabilirsin.Garanti de varsa tadından yenmez 😊

• http://forum.donanimhaber.com/m_86649543/tm.htm

Dostum al bir incele, 925'teki kötü tarafları yazmış eleman. Sende var mı bir bak bakalım check et umarım yoktur.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_86649543/tm.htm

Dostum al bir incele, 925'teki kötü tarafları yazmış eleman. Sende var mı bir bak bakalım check et umarım yoktur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.