< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cycIone -- 15 Aralık 2021; 20:14:53 > |
iPhone SE 2 ile iPhone 8 PLUS arasında kalmak (ikinci el)
-
-
Kardeşim ben sana iPhone SE öneririm daha yeni iPhone 11 işlemcisi var 8plus eski önermem.
-
8 max 2 güncelleme daha alır. Se nin önü açık. Yeni her zaman iyidir 👌 -
Se 2 benimde aklıma yatan bir model ama batarya beni şüphelendiriyor ve bide kasa küçük değil mi arkadaşlar ısınma sorunu yaratmaz mı ısıyı yayması gereken alan çok az o yüzden ilerde performanstan acaba bir sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum? -
Ben iphone 7 de 5.5-6.5 saat arası alıyorum hep. Se bundan bir tık iyidir. -
büyük ekran diyorsan belli 8plus yok ben küçük akıcı güncel istiyorum dersen o da sorunda belli se
-
se 2 ekranı küçük ekran pek keyif vermiyor..batarya iyi degil ama çokta kötü degil ...ben telle oynamadıgım için beni idare ediyordu... kamerası efsane ...gece çekim modu yok ama 40 tl civarı program satın almıştım gece ayna gibi foto çekiyordu...
8 plusunda ekranı büyük ama se'den eski ....camerası se gibi güzel degildir ..8 plus'da hızlıdır iphoneler bilindigi yavaşlamıyor...
xs 'de se fiyatına yakın olmadı x'de olabilir.....küçük ekran sorun olmaz tel ilede pek oynamam dersen kesinlikle se 2.... ben se'yi 3 kez aldım geri sattım :) hepside 128 gb siyahv renkdi en sonuncuyu 6 bine sattım 5850'ye almıştım.....ekran olayına pek takılmam ama se'nin ekranı baya bir demode :) inşallah sag kalırsan ilerde 11 almayı düşünüyorum...parayı bulunca'da 13 :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X