Şimdi Ara

2. el macbook air macintosh hd bölümünü sildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Macbook air ı sıfırlamaya çalışırken yanlışlıkla macintosh hd kısmını sildim. şimdi cihaz sadece recovery mod da açılıyor. Oradan yeniden yükleme yapmaya çalıştığımda doğal olarak Mac OS X 10.7 Lion satın alınmış bir apple id istiyor. Bi kaç sorum var

1) Mac OS X 10.7 Lion ı nasıl apple id ile satın alırım? iTunes vs?

2) Para vermeden bu işin içinden çıkabilir miyim? Duyduğuma göre Mavericks ücretsiz bir sürümmüş, bunu usb diskten yükleyebilir miyim bir şekilde, macbook dan mac os x usb diski hazırlamanın mümkün olduğunu gördüm ancak windows üzerinden bunu nasıl yaparız7 yapabilir miyiz?

3) Elimde lisanslı windows 8.1 var, bunu kurabilir miyim, ya da ubuntu vs?

4) Başka bir apple ürününden kendi apple id m ile alacağım bir mac işletim sistemini kendi macbook uma kurabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GokberkTunc -- 28 Aralık 2013; 22:57:22 >

• torrent olarak lion bulmanız mümkün; indirip usb ile yükleyebilirsininz. ben daha önce öyle yapmıştım. ama direk appstoredan indirmeniz de mümkün. sanırım 19 dolardı.

windowsta kurabilirsiniz, ubuntu ve diğer işletim sistemleri de mutlaka kuruluyodur. ancak ben denemedim

appstoreda satın alma işlemleriniz apple id üstüne yapılır. apple id nizin olduğu apple cihazlarınıza satın aldığınız içerikleri yükleyebilirsiniz. muhtemelen bu işletim sistemi içinde böyledir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: san_jose

torrent olarak lion bulmanız mümkün; indirip usb ile yükleyebilirsininz. ben daha önce öyle yapmıştım. ama direk appstoredan indirmeniz de mümkün. sanırım 19 dolardı.

windowsta kurabilirsiniz, ubuntu ve diğer işletim sistemleri de mutlaka kuruluyodur. ancak ben denemedim

appstoreda satın alma işlemleriniz apple id üstüne yapılır. apple id nizin olduğu apple cihazlarınıza satın aldığınız içerikleri yükleyebilirsiniz. muhtemelen bu işletim sistemi içinde böyledir diye düşünüyorum.

ilginiz için teşekkürler. Elime mac os x lion un dmg dosyası elime geçti ama bunu windows üzerinden diske nasıl yazarız bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

quote:

torrent olarak lion bulmanız mümkün; indirip usb ile yükleyebilirsininz. ben daha önce öyle yapmıştım. ama direk appstoredan indirmeniz de mümkün. sanırım 19 dolardı.

ilginiz için teşekkürler. Elime mac os x lion un dmg dosyası elime geçti ama bunu windows üzerinden diske nasıl yazarız bilmiyorum.

ücretsiz imgburn programı ile dmg dosyasını windows üzerinden yazabilirsiniz

http://www.imgburn.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

quote:

Orijinalden alıntı: GokberkTunc

quote:

ücretsiz imgburn programı ile dmg dosyasını windows üzerinden yazabilirsiniz

http://www.imgburn.com/

flash disk e ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.