Şimdi Ara

Markete barkod sistemi için touch ekran all in one pos pc TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
10.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir türlü karar veremedim markete 1 aya kadar barkod sistemi kurmayı düşünüyorum.Markette sayısal ve iddaa olduğu için kalabalık oluyor, müşteriye hızlı bir şekilde bakıp yollamam gerekiyor.Onun için nette dolaşırken dokunmatik ekranlı marketler için geliştirilen pos sistemlerini gördüm ve iki marka ve model arasında kararsız kaldım.

Bana bu konuda sistem marka ve model olarak karşılaştırıp karar vermemde yardımcı olur ve bilgileriniz benimle paylaşırsanız çok sevinirim

Bu iki modelinde fiyatı 1350$+kdv

http://www.noyabilgisayar.com/tr/36224/elo_17d_serisi_17_dokunmatik_bilgisayar/hnd_V7P3Pr.aspx

Elo D serisinde 3 işlemci modelinden benim seçtiğim ve yukarıdaki verdiğim fiyat 17D1: Intel Celeron E1500 2.2 GHz Dual Core içindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat cümert -- 28 Ekim 2011; 18:26:46 >

• sadece dokunmatık monıtorunu alıp basıt ısınızı gorecek pc alsanız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

sadece dokunmatık monıtorunu alıp basıt ısınızı gorecek pc alsanız ?

Haklısın ama masamın üstü baya kalabalık, iddaa ve sayısal makinesi, kredi kartı pos makinesi, sahte parakontrol makinesi vebenzeri şeyler ve kabloları, ve 1 tane bilgisayarım var onda güvenlik kamerası ve birkaç proğram var onun için ona ikinci bir ekran bağlayamıyorun ve ikinci bir bilgisayarıda koyacakyerim yok ve daha fazla kablo karmaşası istemiyorum.Herşeyin ekranda olması benim için çok önemli.Onadan dolayı böyle birşey almayı düşünüyorum.

All in one pcler var touch ekran fakat işyeri ve yoğun kullanım için uygundeğil ekranlarının fazla dayanmayacağını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat cümert

quote:

Orijinalden alıntı: pegasus1881

sadece dokunmatık monıtorunu alıp basıt ısınızı gorecek pc alsanız ?

Haklısın ama masamın üstü baya kalabalık, iddaa ve sayısal makinesi, kredi kartı pos makinesi, sahte parakontrol makinesi vebenzeri şeyler ve kabloları, ve 1 tane bilgisayarım var onda güvenlik kamerası ve birkaç proğram var onun için ona ikinci bir ekran bağlayamıyorun ve ikinci bir bilgisayarıda koyacakyerim yok ve daha fazla kablo karmaşası istemiyorum.Herşeyin ekranda olması benim için çok önemli.Onadan dolayı böyle birşey almayı düşünüyorum.

All in one pcler var touch ekran fakat işyeri ve yoğun kullanım için uygundeğil ekranlarının fazla dayanmayacağını söylediler.

Alıntıları Göster
    1 yılı aşkın pos sistemi araştırdım almak için. Alalıda 6 ay filan oldu daha önceden vega shell ve micro kullandım ikisindende memnun kalmadım sistem sorunlu ve en önemli sorun teknik destek. Şu anda Bakkod diye bir sistem kullanıyorum. Daha çok duyulmamış gibi göünüyor adı ama hastanelere röntgen programları bile yazıyorlarmış. Yani kurumsal çalışıyorlarmış bu zaman kadar. Bir plesiyerin tavsiyesi ile kullanan yerleri inceledim herkes memnun sorun duymadım şimdilik. Onlarla görüşmeni tavsiye ederim. teknik servis süper birde en beğendiğim tarafı program üzerinde mesela dedimki ben en alt kısımda ufak puntolarla ben sepetimin karlılığını yüzdelik ve tutar olarak görsem nasıl olur filan gibilerinde sordum. Aynı gün hemen yaptılar. nakit satış F2 idi f5 daha hızlı gidiyor elim dedim hemen değiştirdiler. En son eklediğim ürünü renkli göstersin okuyucudan geçirirken bazen kafam karışıyor dedim 1 gün sonra onuda eklediler. diğerlerinde arızayı bile gidermediler. Dokunmatik ekrana gelince onlarla konuşmanı tavsiye ederim. onlar senin ortamına göre birkaç çeşit dokunmatik varmış. oan göre önerilerde marka model vs. söylüyor gösteriyorlar. burada telefon numarası vermek doğru olurmu bilmiyorum o yüzden böyle birşey düşünüyorsan. Özelden veririrm yasak değilse buraya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: pcorsan

1 yılı aşkın pos sistemi araştırdım almak için. Alalıda 6 ay filan oldu daha önceden vega shell ve micro kullandım ikisindende memnun kalmadım sistem sorunlu ve en önemli sorun teknik destek. Şu anda Bakkod diye bir sistem kullanıyorum. Daha çok duyulmamış gibi göünüyor adı ama hastanelere röntgen programları bile yazıyorlarmış. Yani kurumsal çalışıyorlarmış bu zaman kadar. Bir plesiyerin tavsiyesi ile kullanan yerleri inceledim herkes memnun sorun duymadım şimdilik. Onlarla görüşmeni tavsiye ederim. teknik servis süper birde en beğendiğim tarafı program üzerinde mesela dedimki ben en alt kısımda ufak puntolarla ben sepetimin karlılığını yüzdelik ve tutar olarak görsem nasıl olur filan gibilerinde sordum. Aynı gün hemen yaptılar. nakit satış F2 idi f5 daha hızlı gidiyor elim dedim hemen değiştirdiler. En son eklediğim ürünü renkli göstersin okuyucudan geçirirken bazen kafam karışıyor dedim 1 gün sonra onuda eklediler. diğerlerinde arızayı bile gidermediler. Dokunmatik ekrana gelince onlarla konuşmanı tavsiye ederim. onlar senin ortamına göre birkaç çeşit dokunmatik varmış. oan göre önerilerde marka model vs. söylüyor gösteriyorlar. burada telefon numarası vermek doğru olurmu bilmiyorum o yüzden böyle birşey düşünüyorsan. Özelden veririrm yasak değilse buraya yazarım.

Alıntıları Göster
    İhtiyacı görecek bir laptop alınıp dokunmatik ekrana çıkış şeklinde de kullanılabilir fazla yer de kaplamaz kablosu da olmaz istediğiniz zaman da alıp götürebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

İhtiyacı görecek bir laptop alınıp dokunmatik ekrana çıkış şeklinde de kullanılabilir fazla yer de kaplamaz kablosu da olmaz istediğiniz zaman da alıp götürebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    bende kurmayı düşünüyorum barkod sistemini sezon tam başlamadan.
    araştırırken yazını gördüm.senin tavsiyen önem kazandı benim için
    çünkü aynı yerdeyiz galiba seninle.kurdurduysan bilgi verirsen sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: issahin

bende kurmayı düşünüyorum barkod sistemini sezon tam başlamadan.
    araştırırken yazını gördüm.senin tavsiyen önem kazandı benim için
    çünkü aynı yerdeyiz galiba seninle.kurdurduysan bilgi verirsen sevinirim.

Alıntıları Göster
    Merhaba ...
    Benimde İstanbulda -Şarküteri Manav Tarzında Marketim var bende sizin gibi çok araştırdım...

benden size küçük bir tavsiye peros3000 adında bir makine almış hesap makinesi gibi 3-4 sene evel aldığıma bin pişman oldum ilk hafta arızalanmıştı hem sıkıntı problem arıza çok yaşadım hemde servis paralarına verdiğimle 2. sistem alıcak kadar masraf yaptım.. KESİNLİKLE TASİYE ETMİYORUM...

yaklaşık 1 ay araştırdımda aldım Eskiyi ver yeniyi al kampanyasından "MAYPOS" DOKUNMATİK BARKOD SİSTEMİ diye bir markayı birkaç ay oldu alalı hiç bir problem yaşamadım şu ana kadar takıldığım noktalarda da gerek telefondan gerekse uzaktan erişimden destek sınırsız veriyorlar.. gelen arkadaşlar da servis ucreti diye bir ücret talep etmediler şu an için çok memnunum. referanslarıda iii yerlerinde de ziyaret ettim gayet aktif ve titiz davranıyorlar müşterilerine değer veriyorlar en azından . Tavsiyemdir. dostlar...

www.maypos.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGenT34 -- 14 Şubat 2013; 15:15:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeGenT34

Merhaba ...
    Benimde İstanbulda -Şarküteri Manav Tarzında Marketim var bende sizin gibi çok araştırdım...

benden size küçük bir tavsiye peros3000 adında bir makine almış hesap makinesi gibi 3-4 sene evel aldığıma bin pişman oldum ilk hafta arızalanmıştı hem sıkıntı problem arıza çok yaşadım hemde servis paralarına verdiğimle 2. sistem alıcak kadar masraf yaptım.. KESİNLİKLE TASİYE ETMİYORUM...

yaklaşık 1 ay araştırdımda aldım Eskiyi ver yeniyi al kampanyasından "MAYPOS" DOKUNMATİK BARKOD SİSTEMİ diye bir markayı birkaç ay oldu alalı hiç bir problem yaşamadım şu ana kadar takıldığım noktalarda da gerek telefondan gerekse uzaktan erişimden destek sınırsız veriyorlar.. gelen arkadaşlar da servis ucreti diye bir ücret talep etmediler şu an için çok memnunum. referanslarıda iii yerlerinde de ziyaret ettim gayet aktif ve titiz davranıyorlar müşterilerine değer veriyorlar en azından . Tavsiyemdir. dostlar...

www.maypos.com

Alıntıları Göster
    Barkod otomasyonu konusunda
    www.intelbarkod.com
    (Hesaplı) Market Programı,Mağaza Giyim Barkod Programı, Restoran Programı
    http://www.intelbarkod.com
    bunu tavsiye edebilirim .Programın kullanımı çok basit ayrıca fiyatlar ekonomik ve bir işletme için gereken tüm modüller program içerisinde mevcut;toptancı takibi, veresiyeci takibi ,kasa takibi, günlük satışlar , kar göstergesi, alış satış raporları, raf etiketi yazdırma ,barkod etiketi yazdırma ,kasiyer takibi, sayım modülü(parçalı sayıma müsait) prog içerisinde mevcut. birde hızlı satış ekranı var ürün satmak hatta adetli ürün satmak çok kolay mausa hiç dokunmadan adetli satış yapılabiliyor.Kullanımı çok kolay .ayrıca Program arıza çıkartmayan sql tabanlı bir program ve çok hızlı çalışmakta .En düşük kapasitedeki bilgisayarlarda bile sorun suzca kullanılabiliyor.

Barkod sisteminde en önemli olaylardan bir tanesi teknik destek. Bu firmanın en güzel tarafı teknik destek konusunda herzaman yanınızda .

firma genelde barkod ve restoran otomasyonu üzerine çalışıyor.

Market barkod sistemi
    mağaza barkod sistemi(giyim,kozmetik vs..)
    Çerezci barkod sistemi( çerezcilere özel barkod sistemi .Çerez tartımında özel teknik uygulanıyor çok pratik)
    Manav barkod sistemi (barkodlu terazi kullanmadan manav ürünlerini satabilirsiniz)

0533 399 8629 bu telefondan ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürçck -- 14 Haziran 2012; 8:55:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: özgürçck

www.intelbarkod.com
    bunu tavsiye edebilirim .Programın kullanımı çok basit ayrıca fiyatlar ekonomik ve bir işletme için gereken tüm modüller program içerisinde mevcut;toptancı takibi, veresiyeci takibi ,kasa takibi, günlük satışlar , kar göstergesi, alış satış raporları, raf etiketi yazdırma ,barkod etiketi yazdırma ,kasiyer takibi, sayım modülü(parçalı sayıma müsait) prog içerisinde mevcut. birde hızlı satış ekranı var ürün satmak hatta adetli ürün satmak çok kolay mausa hiç dokunmadan adetli satış yapılabiliyor.Kullanımı çok kolay .ayrıca Program arıza çıkartmayan sql tabanlı bir program ve çok hızlı çalışmakta .En düşük kapasitedeki bilgisayarlarda bile sorun suzca kullanılabiliyor.

Barkod sisteminde en önemli olaylardan bir tanesi teknik destek. Bu firmanın en güzel tarafı teknik destek konusunda herzaman yanınızda .

Market barkod sistemi
    Çerezci barkod sistemi( çerezcilere özel barkod sistemi .Çerez tartımında özel teknik uygulanıyor çok pratik)
    Manav barkod sistemi (barkodlu terazi kullanmadan manav ürünlerini satabilirsiniz)

Reklam'mı kokuyor ne.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExecutiveChef

quote:

www.intelbarkod.com

Market barkod sistemi

Reklam'mı kokuyor ne.

Alıntıları Göster
    ALIRSIN SORUN OLMAZ

• quote:

Orijinalden alıntı: ExecutiveChef

quote:

www.intelbarkod.com

Market barkod sistemi

Reklam'mı kokuyor ne.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim bir arkadaşım marketine PETKOM adında bir barkod sistemi programı aldı.Geçen görüştüm adam gayet memnun.
    Bende biraz inceledim. Arkadaş araştırmış marmara bölgesinde %70 bu program kullanıyor.Adamlar herşeyi yapmış bütün cihazlara destek verebiliyor program
    Kullanımı çok kolay ve bi okadarda detayları var .tavsiye ederim.

www.petkomotomasyon.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet2618 -- 22 Temmuz 2012; 16:52:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet2618

Arkadaşlar benim bir arkadaşım marketine PETKOM adında bir barkod sistemi programı aldı.Geçen görüştüm adam gayet memnun.
    Bende biraz inceledim. Arkadaş araştırmış marmara bölgesinde %70 bu program kullanıyor.Adamlar herşeyi yapmış bütün cihazlara destek verebiliyor program
    Kullanımı çok kolay ve bi okadarda detayları var .tavsiye ederim.

www.petkomotomasyon.com

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Merahaba,
    Bende konu hakkında çok arıştırma yapmıştım. Biz aile şirketiyiz hem marketlerimiz var hem 1 milyoncu hemde Giyim Mağazası sulelece mağazacılık yapıyoruz tek bir şirket adı altındaİstanbulda.
    Bize hitap eden tek bir sistem May Elektronik'te bulduk Onlar EMEX YAZILIM İSTANBUL ÇÖZÜM ORTAĞI Emex Yazılım Bizim aradığım herşeye cevap verdiğini analdık...
    Market için Profesyonel bir yazılımları var ister 300-400 Tl lik yazarkasaya bağla istersen ileriki dönelerde IBM Pos yada InterPos Bağla istemiyorsan hiçbir şeye bağlama İstersen Dokunmatik kullan istersen arka ofisten yönlendir kasanı İstersen Merkezinden Şubelerini Yönlendir.
    Tam tamına aradığımız herşey bu Emex yazılım daymış .
    Giyim Mağazaları için Renk Beden Takibi var
    Restoran Yazılımları Masa ve Paket Servis Takip Ürün Reçeteleri Maliyet hesaplama Var
    Market Yazılımları çok profesyonel Bakkal Yazılımları var
    Depo Araçta satış yazılımları var Toptancılar için
    Teknoloji Marketler İçin Gsm Takip Seri No IMEL No takip Teknik Servis vs..

Emex yazılımın Referansları çok kuvetli Türkiye Çapında 10.000 yakın kullanıcısı varmış sitelerinde gördüm Ve Türkiye Genelinde Bayi Servis Ağı Çok Kuvvetli 30-40 tane çözüm ortağı ve

bayisi var . İsterseniz Sitesine girin bakın yine söylüyorum çok araştırdım.

Ben bu Tür Şeylere Önem verdiğim için çok ii analiz yaptım ve araştırdım . Sonuçta bir kere alıyorum 300-500 tl lik program alıcama adam gibi bir şey alayım en

azından sıkıntı yaşamam ve ileriye dönük herşeye hazırlıklı olmak için. nitekimde düşüncelerimin arkasındayım yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Eğitim ve destek süper
    fiyat ta da saolsunlar güzellik yaptılar bize birkaç yere kurduğumuz için bir miktarını vade bile yaptılar kredi kartına.

Biraz reklam yapmış gibi oldum arkadaşlar ama hakediyorlar gerçekten emin olun..

İstanbul Perpa Ticaret Merkezinde MAY ELEKTRONİK ten aldım "Emex Yazılım Çözüm Ortağı" (0212) 210 60 62 telefon numaraları

www.mayelektronik.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsane_Market -- 14 Şubat 2013; 15:59:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane_Market

Arkadaşlar Merahaba,
    Bende konu hakkında çok arıştırma yapmıştım. Biz aile şirketiyiz hem marketlerimiz var hem 1 milyoncu hemde Giyim Mağazası sulelece mağazacılık yapıyoruz tek bir şirket adı altındaİstanbulda.
    Bize hitap eden tek bir sistem May Elektronik'te bulduk Onlar EMEX YAZILIM İSTANBUL ÇÖZÜM ORTAĞI Emex Yazılım Bizim aradığım herşeye cevap verdiğini analdık...
    Market için Profesyonel bir yazılımları var ister 300-400 Tl lik yazarkasaya bağla istersen ileriki dönelerde IBM Pos yada InterPos Bağla istemiyorsan hiçbir şeye bağlama İstersen Dokunmatik kullan istersen arka ofisten yönlendir kasanı İstersen Merkezinden Şubelerini Yönlendir.
    Tam tamına aradığımız herşey bu Emex yazılım daymış .
    Giyim Mağazaları için Renk Beden Takibi var
    Restoran Yazılımları Masa ve Paket Servis Takip Ürün Reçeteleri Maliyet hesaplama Var
    Market Yazılımları çok profesyonel Bakkal Yazılımları var
    Depo Araçta satış yazılımları var Toptancılar için
    Teknoloji Marketler İçin Gsm Takip Seri No IMEL No takip Teknik Servis vs..

Emex yazılımın Referansları çok kuvetli Türkiye Çapında 10.000 yakın kullanıcısı varmış sitelerinde gördüm Ve Türkiye Genelinde Bayi Servis Ağı Çok Kuvvetli 30-40 tane çözüm ortağı ve

bayisi var . İsterseniz Sitesine girin bakın yine söylüyorum çok araştırdım.

Ben bu Tür Şeylere Önem verdiğim için çok ii analiz yaptım ve araştırdım . Sonuçta bir kere alıyorum 300-500 tl lik program alıcama adam gibi bir şey alayım en

azından sıkıntı yaşamam ve ileriye dönük herşeye hazırlıklı olmak için. nitekimde düşüncelerimin arkasındayım yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum. Eğitim ve destek süper
    fiyat ta da saolsunlar güzellik yaptılar bize birkaç yere kurduğumuz için bir miktarını vade bile yaptılar kredi kartına.

Biraz reklam yapmış gibi oldum arkadaşlar ama hakediyorlar gerçekten emin olun..

İstanbul Perpa Ticaret Merkezinde MAY ELEKTRONİK ten aldım "Emex Yazılım Çözüm Ortağı" (0212) 210 60 62 telefon numaraları

www.mayelektronik.com

Alıntıları Göster
    barkod sistemi ile ilgili blog sayfamızı ziyaret etmenizi öneririm.
    barkod sistemi
    Barkod Sistemi
    http://www.narbarkod.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bimomak -- 30 Haziran 2015; 11:00:27 >

• Reeklaaamlaaaaaaarrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

Reeklaaamlaaaaaaarrrr
    biz de birçok program kullandik 3. program degistirdim ve çok paralar harcadim. en uzun soluklu ve asla eskimeyecegine inandigim yazilimimiz. denge yazilimin sistemi var.www.dengeyazilim.com güncellemeleri ve isteklerinize göre bile degisiklik yapiyorlar çok esnek yazilim yapmislar sanirim deyisleriyle. Androide göre stok sayim modülleride var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifmarket -- 18 Ağustos 2014; 20:03:30 >
  • Barkodlu satış sistemi olarak barkodhesapdan şaşmayın. Çok güzel ve akıcı bir programdır.www.barkodhesap.com adresinden incelemenizi tavsiye ederim.
  • reklam kokuyor mis gibi özene bözene yazılmıs mesajlar linkler felan
  • murat cümert M kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

yazilimalalim diye bir site var. Market yazılımları da vardı sanırım. İncelemenizi öneririm. Site üzerinden demo isteyebiliyorsunuz,karşılaştırmalar yapabiliyorsunuz.

Kolaylıklar dilerim.

Umarım yardımcı olmuşumdur.
  • www.benimbakkal.com
    BenimBakkal.com | market programı, kırtasiye programı, züccaciye programı, yapı market programı, ücretsiz perakende satış programı
    https://www.benimbakkal.com
    burayı tavsiye ederim. Kısa bir süre için ücretsiz online market ve bakkal barkodlu satış programı. Market programı indirmenize gerek yok üye olup tarayıcınızdan online kullanabiliyorsunuz.
  • https://www.barkomatik.com/posbank-apexa-g-j1900-4gb-64-gb-ssd-siyah-959.html posbank alacaksanız en iyi tavsiyem budur marketimde 4 tane var 3 yıldır sıkıntısız kullanıyoruz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.