|
Final Cut Pro ve Logic Pro, iPad'e geliyor: İşte fiyatı
-
-
Tüm uygulamalarına lisans ücreti verdiğim Apple bu 2 si için ayrıyeten paramı alacaksın!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akinmaya -- 9 Mayıs 2023; 22:23:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu abonelik sistemi sıktı artık. Bende bütün uygulamaları satın aldım. Şimdi birde abonelik ücreti mi ödeyeceğiz sırf ekosistem için. Buna abonelik vereceğime Adobe’a veririm.
Hem mac-pc-tablet farketmeden kullanırım.
.
Ödeyeceksiniz tabi. Napsınlar taş mı yesinler hahahaha.
-
Substance paketi olsaydı ipad için güzel olurdu bence
Haklısın, alsın yine 2000-3000 TL verelim ama abonelik nedir!
Girip çıkıp habere aynı haberi okuyorum sinirden.
Öyle olsaydı en az 5000 alırdı bence,şimdi tek lisans ücreti en. az 4500 TL olmuş.
8 yıl oldu sonunda
-
Detaylı incelemesi gelmeli. Nitekim bu olaylar iPad’leri tablet ten PC ye dönüştürme aşamalarının sağlam adımları diye düşünüyorum. Malum apple yapınca ötekiler de bu minvalde değişimi vacip görüyor. Tablet almış biri olarak da 2010 dan beri çıkan iPad’leri baz alırsam bu teknolojiyi fazlasıyla uzattılar bile. Şimdiye gerçekten tabletler tam anlamıyla PC olabilmeliydi. Aynı saçma ivmelenmeyi akıllı saat dünyasında da görüyorum. Ve şaşırıyorum. Hala casio kadar olamayıp güneş enerjisiyle şarj olan prize bağlı oldurmayan en azından aylarca oldurmayan saat yapamadılar gitti. Bakınız casio 1990 yılında bile şimdiki akıllı saatlerden daha ileri teknolojileri kullanabilmiş iken herkesin sırf moda diye akıllı saatlerden beklentilerini de bu moda istekler doğrultusunda geliştirmeleri hatta geliştirememeleri de ayrı konu. Kimse bunları ne yazıyor ne söylüyor. Hatta ne de düşünüyor.
Sevgili tablet kullanıcısı arkadaşım: iste bunları. Talep et. Şu abonelik sistemlerine olan karşı çıkışını her yerde söyle çiz ki bunlar da değiştirsin.
Sevgili akıllı saat kullanıcısı arkadaşım: derdin titreşim bildirimleri saatte görmek ve mesajlara bakabilmek ise aynısını casio gshock bluetooth lütfen çoğu model yapıyor. Hem de 2 yıl şarj etme ihtiyacı olmadan pil değiştirerek. Sen neden hala bir akıllı saat 30.000₺ iken şarjının 1.5 gün gitmesini sorun etmiyor üstelik bu saati alıyor 2 yıl sonra bilemedim 4 yıl sonra çöp ediyorsun. Sor sorgula yaz çiz. Okusun millet belki bilinçlenmelerine seninle benimle vesile olunur. İçimdeki duygulara kerimelere dökülüverdi bugün. Hep yazmak istediğim ama hiçkimsenin yazmadığını görünce üzüldüğüm şeylerdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorukMactoo -- 25 Mayıs 2023; 11:29:54 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şu abonelik sistemi sıktı artık. Bende bütün uygulamaları satın aldım. Şimdi birde abonelik ücreti mi ödeyeceğiz sırf ekosistem için. Buna abonelik vereceğime Adobe’a veririm.
Hem mac-pc-tablet farketmeden kullanırım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X