Şimdi Ara

2. el Mercedes vito hakkinda bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, onumuzdeki birkac ay icerisinde Mercedes Vito almayi dusunuyoruz ailecek, yalniz karsilastigim bir suru problemler var. Sizlerle paylasip bilgi almak istiyorum. Ben ehliyetimi yeni aldim. Ehliyetim B sinifi, monekuler ibaresi var ve ticari arac kullanamaz yaziyor. Arastirmalarima gore bazi vitolarin ruhsatinda hususi otomobil yaziyormus kimisinde minibus yaziyormus kimisinde de kamyonet yaziyormus. Simdi dilerseniz sorularim sunlar:
    Biz 7-8-9 kisilik bir arac istiyoruz ruhsatta hangisi ne olarak gecer, vergileri nasildir, hangisi ticari olarak gecer ve bu araclarin geneli VIP. VIP olarak alsak arkaya donuk koltuklari duz yapabilirmiyiz yada yeniden proje cizdirip kendi istegimize gore tasarlayabilir miyiz? Bizim istedigimiz duzen en arka 3 onu 2 en on 1 yada 2 ve sofor. yani Soforle birlikte 3+2+2 yada 3+2+3. Sizce nasil bir yol izlemeliyiz neler yapmaliyiz? Bana yardimci olabilir misiniz? Simdiden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaLiJa SeBuS -- 3 Eylül 2012; 2:38:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.