evet arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum sitenin yenisiyim yardımcı olursanız sevinirim
nad t753 1000lira istiyor yakın abim ürün 5aylık kutusu falan mevcut sistem yukseltmek için satıyor denon üst segment alacak modelini hatırlamıyorum
sağlam cihaz bence alınabilir
yokmu başka fikrini söyleyecek başka biri
Yakın bir abim diyorsunuz ama burda sorgulama yapıyorsunuz. Dost kazığından mı korkuyorsunuz sorusu geliyor aklıma. Cihazın pşyasasına bakın, sonrada cihazın kondisyon ve kozmetik durumuna göre kafanızda bir fiyat oluşturun.
Bu işte tek bir fiyat olmaz, biri 3 e sattı diye herkez 3 e satacak diye bir kural da yok. Herkez cihazına göre fiyat veriyor, bunu değerlendirmek sizin yetiniz.
tşk düşünceniz için
bence hangi hoparlörlerle kullanacaksan onlarla bi dene sesini beğeniyorsan al . birazda pazarlık yaparsan fena olmaz. dinlemedim ama nad'ın kötü iş çıkaracağını sanmıyorum. google'dan da aratırsan yorumların hiçte fena olmadığını görürsün. bu işlerde nokta atışı yapmak pek mümkün değil eğer çok paran yoksa ... dediğim gibi dinlemeden alma en azından ses karakteristiği hakkında fikir sahibi olursun.
ben dinledim focal 826 ile sürülü ben beğendim ama onun değiştirme sebebi kanal başına 70w olduğu için denon alacak kabinler daha yuksek amfi istediğini söyledi ben alırsam cabasse jersey ile süreceğim düşünceniz
kanal başına watt değerlerini pek kafana takma sonuçta bi çok hoparlör çok düşük watt değerlerinde bile rahatlıkla sürülüyür. öyleki bildiğim kadarı ile 2-3 watt olan lambalı amfiler bile duyuyoruz.ses kalitesini watt değerlerinde arama. senin için yorumlar 2 . planda olmalı bence tek referansın kendi kulaklarındır. bi sistemde aldığın sesten memnunsan en iyi ses odur. gerisi tartışmadan başka bişey yaratmaz. tabi giriş seviyesi sistemler genellikle belli kalitede olurlar ama nad'ın bu modeli orta seviye hatta ortaüst bile diyebiliriz. ben hoparlör markası verme taraftarı değilim zaten kaç tane hoparlör deneyebilirizki ? ben dali blue serisinden sonra sinemada sesi jbl sva serisinde buldum , yine uzun yıllar dali blue ile sony strdb940 kullandıktan sonra sinema için ne kadar yanlış bi eşleştirme yaptığımı, sony'imi sherwood newcastle R-865 takaslayarak anladım. şimdi bu avr ile jbl sva , popcorn 'nun verdiği bd riplerde bile ayaklarımı yerden kesiyor. benim sana tavsiyem denemekten yorulma , olmadı bi çok firmanın dinleme odaları var git hem sohpet et hem bilgi sahibi olursun doğru bildiğin yanlışları da bu vesile ile öğrenirsin. sana kolay gelsin. verdiğin marka ile ilgili bi fikrim yok yapacağım yorum seni yanıltır bu sebeple hoparlör elinde ise avr'yi bi günlüğüne al test et. bunada izin verir heralde arkadaşın. en azındanm focal'den iyimi kötümü onu anlarsın.
anlıyorum sizi bende çok dinledim 2-3 yıl önce benimde sistemim vardı satmak zorunda kaldım o sistemi satarken en çok üzüldüğüm velodyne sub satmam oldu
quote:
Orijinalden alıntı: vibee
anlıyorum sizi bende çok dinledim 2-3 yıl önce benimde sistemim vardı satmak zorunda kaldım o sistemi satarken en çok üzüldüğüm velodyne sub satmam oldu
anlıyorum . sub için çok iyi olduklarını duyuyorum denemedim ama duymayı çok isterdim. bende jbl e250p kullanıyorum. iyi bi sub ama daha iyilerini denemek istiyorum acıkcası ilerde değiştirebilirim. size kolay gelsin paranız peşin ise eğer almadan önce iyi araştırın 2. el sitelerinde çok iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz acele etmeyin nad sanırım yeni bi avr ama eski high end bi modeli ucuza bulma şansınız var araştırın bi süre..
tşk ederim düşünceleriniz için acelem yok zaten
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme