nnüleyyyn sen fahrettin cüreklibatur abini hiç tv de izlemedin galiba, dünyayı kurtaran adamım ben, hatta bir filmimde izledinse ormanda kendi halinde otlayan bir ineğin ciğerini söküp etrafımda dolaşan bir it eniğine yedirmiştim, ona göre saintlauren,
çok iyi fiyatı hayırlı olsun kardeş
quote:
nnüleyyyn sen fahrettin cüreklibatur abini hiç tv de izlemedin galiba, dünyayı kurtaran adamım ben, hatta bir filmimde izledinse ormanda kendi halinde otlayan bir ineğin ciğerini söküp etrafımda dolaşan bir it eniğine yedirmiştim, ona göre saintlauren,
Elektronik ürünlerde 2. ele her zaman karşıydım , şimdi de karşıyım , her zaman da karşı olacağım . Mutlaka bi sorun çıkarırlar . Gerko abim söylemedi deme
+ Neden hala Amd64'ler varken p4 ?
çok iyi yapmışsın bencede
sektörün içinden biri olarak oturup hesapladım kdv dahil 1150 usd tutar buda senin karlı bi alışveriş yaptığını gösterir hayırlı olsun diyelim
Harbi baya iyi almissin creative ses 5+1 ses sistemi dedigin Megawork ise bir tanede bana lazim derim
ben ce de çok iyi fiyat ...güle güle kullan arkadaşım
brvo gayet iyi almıssın baya karın olmus
faturali ve garantili ise fiyat çok iyi,
Güzel fiyat
aldığın kişiyi kazıklamışşın kardeş yakıştımı yani