Şimdi Ara

2.el pc aldım fiyatı nasıl acaba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • [Deleted by Admins]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Temple_warrioR

fiyat gayet uygun

kafana takma bu parcaları kımse sıfırını bu fıyata alamaz

gule gule kulan

güle güle kullan
  • Gene bu konun olduğu yerde yine sistemle ilgili topic vardı adam P4 mhz sini hatırlamıyorum 40 gb hdd,256 mb 333 mhz ram, hatırlamadığım bir ekrankartı,anakartının ne olduğu belli olmayan bu sistemi 1250 YTL ye almış.Valla o sistemi çok iyi bir fiyata almışsın. Hayırlı olsun Kardeş güle güle kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssayin72 -- 28 Nisan 2005, 8:26:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssayin72

Gene bu konun olduğu yerde yine sistemle ilgili topic vardı adam P4 mhz sini hatırlamıyorum 40 gb hdd,256 mb 333 mhz ram, hatırlamadığım bir ekrankartı,anakartının ne olduğu belli olmayan bu sistemi 1250 YTL ye almış.Valla o sistemi çok iyi bir fiyata almışsın. Hayırlı olsun Kardeş güle güle kullan.

o topic i ben açmıştım "1250 ytl ye celeron işlemcili bilgisayar" diye benim uzaktan tanıdığım bir arkadaşa kaptırmıştı sakaryadaki bir bilgisayarcı, işlemci p4 değil celeron2.4 idi en fazla 600 ytl fiyatı vardı piyasada ama kaptıran kaptırmış bi kerem,
  • quote:

Orjinalden alıntı: CürekliBatur

quote:

Orjinalden alıntı: ssayin72

Gene bu konun olduğu yerde yine sistemle ilgili topic vardı adam P4 mhz sini hatırlamıyorum 40 gb hdd,256 mb 333 mhz ram, hatırlamadığım bir ekrankartı,anakartının ne olduğu belli olmayan bu sistemi 1250 YTL ye almış.Valla o sistemi çok iyi bir fiyata almışsın. Hayırlı olsun Kardeş güle güle kullan.

o topic i ben açmıştım "1250 ytl ye celeron işlemcili bilgisayar" diye benim uzaktan tanıdığım bir arkadaşa kaptırmıştı sakaryadaki bir bilgisayarcı, işlemci p4 değil celeron2.4 idi en fazla 600 ytl fiyatı vardı piyasada ama kaptıran kaptırmış bi kerem,

quote:

Orjinalden alıntı: turab

Bir arkadaş bilgisayar alıcam dedi geldi bana sordu. Ne alalımdiye. Amd 2500+ sistem var dedim arkadaş satıyo.
    Makine özellikleri: Amd 2500+@24450mhz 1,775V
    Asus 9550 ge/td
    512twinmoss bh5
    80gb sata hdd
    epox 8 rda+ pro
    lg cd rom. 450ytl istiyo hepsi garantili 2 aylık dedim.
    4-5 gün sonra çıka geldi ben makine aldımdiye.
    Aldığı makinede
    p4 2.4 533mhz
    256 ddr 333 oem
    9200se
    modelini hatırlamıyorum d-ddr ve satası olmayan bir anakart.
    win xp home ed. 95 usd vermiş işletime ve internete bile girmiyor.
    40 gb 2m hdd. ve fiyatı flaş olanda bu ya
    1250 ytl
    monitör bile yok.
    İnsan bir bilene sorar yaw. Bizim halkımız hep böyle zaten.
    Vatan bilgisayarın önünden geçmiş benim birader içerisi kakılı. Adı var ya

Cüreklibatur dostum senin açtığın topici okumadım maalesef benim bahsettiğim konu buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssayin72 -- 28 Nisan 2005, 9:15:52 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.