Şimdi Ara

2. el pc almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/2-el-amd-4-cekirdek-islemcili-toplama-bilgisayar-83912278

ilanda görülen pc yi almayı düsünüyorum.sistemi iyi gibi duruyor ama sizinde yorumlarınızı almak istiyorum bu sisteme bu fiyat iyimidir.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.(pc yi genelde oyun oynamak için kullanırım)

• Oyun oynamak icin onboard sistem almak? Sahte guc kaynakli sistem almak? Bu iki soruya cevap alabilirseniz sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: env

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/2-el-amd-4-cekirdek-islemcili-toplama-bilgisayar-83912278

ilanda görülen pc yi almayı düsünüyorum.sistemi iyi gibi duruyor ama sizinde yorumlarınızı almak istiyorum bu sisteme bu fiyat iyimidir.yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.(pc yi genelde oyun oynamak için kullanırım)

alma. git kendin topla. zaten özellikleri iyi değil oyun için

• Teknik Yardım..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 13:20:38 >
  • Hocam git kendin topla salla bunu kendin daha iyi toplarsin 200 300 lira daha fazla vererek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • INTEL Pentium G2020 Soket 1155
    MSI H61M-P31/W8 Intel H61(B3) Soket 1155 DDR3
    PATRIOT 4GB Signature DDR3 1333MHz
    SEAGATE 3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB
    GIGABYTE GZ-C135 350W MidT

475 tl. oyun oynamayacaksan bunu topla daha iyi. diğeri oyun oynatırmı? oynatmaz, onboard e.kartı görüntü vermek için.
    bu da oyun oynatmaz ama sıfır. oyun açsan diğerinden fazla performans alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya da sen limitin ne ondan bahset, öneride bulunalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.