Şimdi Ara

2. El piyasasındaki durgunluk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Diğerleri 57 yazıyordu 2 aydır ilanda
    biz 54 yazdık satıldı gitti
    işin ilginç tarafı sattıgımız araba 1 aydır ilanda 57'ye
  • 2015 Bmw 1.18i one edition 45 binde boyasız 6 saatte satıldı. 130 yerine 127 yazdım gitti müşteri buldun mu vereceksin 1-2 pesinde koşmanın anlamı yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam uygun fiyata yazınca satılıyor ama son bir haftadır satıcılar fiyatları çok sacmalattilar. Fırsatçılık bu kadar açık açık yapılmamalı. Favorilerime ekledigim en az 10 aracın fiyatı 4-5 bin artırıldı.

Almayı düşündüğüm 99 bin fiyatındaki araç 103 bine fırladı. hurda teşvik indirimi haberleri ve ramazanin son günleri olması sebebiyle insanlar ne kadar çok kaktirirsak millete kardir diye bakıyorlar. Galeri ya da araç sahibi olmasının bence artık pek farkı kalmadı. İyi niyetli satıcılar tabiki var ama denk gelmiyor maalesef.

Bir diğer konu hurda araç satan kişilerin bayramdan sonra hurda araç fiyatlarını 3-4 binden 7-8 bine çıkaracak olması. Teori değil birebir hurda satıcısı ile konuştum oradan biliyorum.

Sonuç olarak her türlü opulen alıcı oluyor.maalesef

• Bende 13 aracın takibini yapıyorum fiyatları 10’bin yükseldi bayram bitsin ondan sonra bakacağım. Hayırlısı olsun

• 25 ila 35 bin tl arasinda ki otomatik benzin/ dizel orta temiz araçlar 1-2 günde satılıyor. 50 nin üzerindeki araçlar ise duruma göre bir süre bekleyebiliyor.

• Valla ilan numarası verin ben değerlendirebilirim hangi paket premio mu ?
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Pazarlıkta yaptımı 54 üstüne hocam
  • ulkede devaluasyon oldu bundan sonr ne olacagı bellı degıl parayı dolara yatırmak varken araba almak mantıksız
  • Ağustos ayında 2 aracımı da satmayı düşünen beni düşüren durgunluk. Fiyatlar saçma kabul ediyorum ancak insan ölücülerden yakayı kurtaramıyor çoğu zaman 100 binlik araca 80 yazsanız 75e zorluyor millet

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bundan sonra kar ederek araba satma işini unutun.Paralar suyunu çekti.

Bundan sonra araba zor satılacak ve değer kaybedecek olması gerektiği gibi.

Sıcak paranın piyasada bol olmasıyla herkes kendini bir yerden bir yere vuruyordu piyasa çok hareketliydi.

Artık suyu yüzünüze çalın.Çünkü gerçeklerle yüzleşme zamanı.
  • Keyfî araç değiştirme olayı bitti .Yeni iş hayatına başlayan gençler araç alır artık . Onlar da fiorino gibi ticarilere değil sportif araçlara bakarlar .PmAyrica ikinci el piyasası hiç olmadığı kadar cakallikla doldu taştı . Insanlar basının ayrılmasını da istemiyorlar

• 2011 model 180 bin km deki benzinli Manuel comfort passat 29 günde satıldı 67 bin TL ye gitti normalde 75 civarı isteniyor ama piyasası bu aracın.2017 60 bin deki Ford courier 40 gündür ilanla teklif vereni geçtim arayan soran yok.2015 te yeni passat çıktığında 85 e comfort benzinli Manuel alınıyordu sıfır şuan ikinci elleri 115 civarı ki sıfır da değil 20 bin km üstü açıkcası fiyatlar çok uçuk oşduğu in satılmıyor kimse aracının değerini kabul etmiyor.

• redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Bu memlekette araba değer kaybetmez. Şimdiye kadar değer kaybetmedi. Bundan, sonra da kaybetmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkorkmazoglu

Bu memlekette araba değer kaybetmez. Şimdiye kadar değer kaybetmedi. Bundan, sonra da kaybetmez.
    Değer zaten kaybediyorda,olması gereken kadar değil.Yoksa 25 bin dolara aldığın arabayı 26-27 bin dolara satamazsın.
  • hocam sizin fiorino nerde , esenlerde 19 binde turkuaz rengi bi fiorino satilik bi kirtasiyenin onunde surekli görüyorum, o da 2017 model
    yoksa sen misin ohep ayni yere parkediyo

• Ortalama sarı site fiyatının %5 i indirimle koy ilana. Misal 60k lık araca 57k koy. Çok arayan varsa zaten piyasası belli olur. Arayan yoksa pazarlık fiyatını arttırırsın.

Şu an piyasa hareketli malum 2 bayram öncesi. Doğru fiyatlarda önemli..

• quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

2006 corolla 1.4 D aracımı 190 binde 2 ayda sattım.
    Normalde eskiden olsa 1 haftada satılırdı

Piyasa şuan ölücülerin elinde binici araç almıyor pek
    yoo alan var yine. çevremden 5 kişi son 3 ayda araç aldı. ama baya araştırıp alıyorlar.

sıfırı 120-140 bin olan araç yerine adam birkaç yıllık, pert olmuş araca neden gidip 95 bin versin ki? bir de işini bırakıp uğraşacak o kadar vs.

gerçi malesef insanımız pek zeki olmadığından ilandan bile direk belli oluyor çoğu aracın kaza yapmış alınmaz bir araç olduğunu. dolayısıyla daha düşük eski modellere bakıyorlardır. maks 2014 modele bakarlar binmek için alacak olanlar.

bir de bazı markalar bariz şekilde diğerlerinden üstün 2. ele sahip. bmw'ler mesela kız düşürmek için yok satıyor. özellikle fark ettim millet alman araçlarına bel bağlamış. şanzımanı bozuk vag grubu araçlarını alıyorlar hala gidip gidip. alman araçları bir zamanlar iyi olabilirler ama artık değiller. japon dururken alman almak çok mantıklı değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

İnsanlarda para yok artık. Araba ihtiyaçları varsa da eski model, ucuz ayağını yerden kesecek tarz araç bakıyorlar genelde ya da parayı bir yere harcamak yerine nakit olarak elde tutmaya çalışıyorlar. Çünkü ekonominin yarın ne olacağı belli değil maalesef
    Aynen öyle.

İkinci elde 45,000 TL altına satılan dizel ufak arabalar çok hızlı elden çıkarılıyor ancak üst rakamlara para bağlamak istemiyor kimse.
  • shockwave23 kullanıcısına yanıt
    Eger cidden böyleyse verdiğiniz fiyat iyi. Piyasa ölü şuan. Ya para yok yada faiz yada dolarda bekliyor insanlar.

Siz aracı 19 bin km kullanmışsınız sıfırının 3 te 2 si fiyat cekmissiniz. Buna bile çok diyen çakallara fırsat vermeyin.

• 119.000 di astra k o bile coktu gerci ederi 110.000 di 1-2 msj attım 123.000 ne cıkarmıs ve satıldı, tertemizdi ama cok paraydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 4 Haziran 2019; 1:57:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.