Şimdi Ara

2. EL S3 ALDİM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar 2 gün once gittim dogubanktan 2.el s3 aldim. Cok onemsemem telefon kapanır mı falan filan diye adamlar ayarliyolar bi sekilde orada ve ilk telefonumda degil oradan aldıgım. Neyse telefon imei klon ve almanyadan getirtilmis galiba.
    Telefon cok temz ama birkac sorun var.
    Güncelleme indirdi fakat yükleme yaparken 2 defa da da hata verdi ve yüklemedi. Bunun cozumu nedir. Bir de soyle birsey var. cihazi pc ye bagladigimda müzik atmak icin vs. klasorler gelmiyor. Bosluga attigimda ise de zaten atmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum. Eger cozulemeyecek seylerse gidip geri verecegim

• Aynisi basima geldi hocam size tavsiyem klon telefonlara bulasmayin gec olmadan geri iade edin yada duzgun bir s3ile takas isteyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam telefondan pek anlamam da. güncel isler icin almistim. Klon olmasindan mi kaynaklaniyor bunlar peki. Eger oyle degilse sevdim telefonu cunku. Root lamak diye bir tabir varmis onu yaptırsam kullanılır mı peki
  • Root olaylarini bilmiyorum ama 2ay once s3 almistim sizin gibi. Guncelleme yapamiyordum 1 hafta oldu olmadi yasal uyari mesaji geldi. Telefonun klon imei oldugunu 31 aralik tarihinde kapatilicagini yaziyordu. Size tavsiyem riske girmeyin gidin durumu anlatin duzgun bir s3 ile takas isteyin. Yoksa tahminimce bir sure sonra telefon aramalara kapatilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1alex 1 kullanıcısına yanıt
    Ne yaparsanız yapın o telefonu zevkle kullanamazsınız. En kısa zamanda gidip iade edin. Klon imei'li S3 bir işe yaramaz,sürekli masraf ve dert açmaktan bol bir şey yapmaz.
  • anladim yardıminiz icin sagolun. Peki klonlu telefon hangi durumda kapanır. Yada kapanmaz?
  • Root At Olmadı Samsung Servısıne Gotur Ucretlı Yaptır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    samsung c 300 acil yardim
    17 yıl önce açıldı
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler imei atılmıs bi telefon kapanır ise bir imei daha atılabilir mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.