Şimdi Ara

iPod Touch 4g 32 GB 2. EL (ACİL YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın iPod'u mu satacağım, 550 liraya. Arka kapağı bildiğiniz üzere çizik. Ön camında çizik yok.. temiz kullanılmış ipod. Sizce 550 Liraya satmak doğru olur mu? yoksa ucuz mu olur. Sadece bu soruyu soruyum, 550 uygun mu yoksa daha yüksek fiyata satabilir miyim? .. iPod touch 32 gb 4. nesil siyah..

• UP
  • daha yüksek fiyata imkansız gibi birşey 550tl çok iyi:)
  • 350 tl ye alıcam ben adamla anlaştım sen nedion :D
  • 450 TL'ye satamayan bir abi forumda kardeşim.
  • 350 ve altına saatan olursa bende alcıam :D
  • 550 yi unut. 400 ve altında fiyat söylersen satılabilir ancak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki beyler aksesuarlı iPod touch 4g 8gb'ı ne kadara satabilirim ? Yanında ufak beyaz dock, 2 tane kılıf, full kutu içeriği ve temizleme bezi var. Arkasında doğal olarak kılcal çizikler var bayaa, ama ön ve yan yüz tertemiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Peki beyler aksesuarlı iPod touch 4g 8gb'ı ne kadara satabilirim ? Yanında ufak beyaz dock, 2 tane kılıf, full kutu içeriği ve temizleme bezi var. Arkasında doğal olarak kılcal çizikler var bayaa, ama ön ve yan yüz tertemiz...

satabildin mi bu ürünü kardeşim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

quote:

Peki beyler aksesuarlı iPod touch 4g 8gb'ı ne kadara satabilirim ? Yanında ufak beyaz dock, 2 tane kılıf, full kutu içeriği ve temizleme bezi var. Arkasında doğal olarak kılcal çizikler var bayaa, ama ön ve yan yüz tertemiz...

evet. 1 ay önce yılbasından hemen sonra 300 liraya sattım. ama çok yakın bir arkadaşıma 3 taksit olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LoLKing

quote:

evet. 1 ay önce yılbasından hemen sonra 300 liraya sattım. ama çok yakın bir arkadaşıma 3 taksit olarak

tamam sağolasın :)

• 550 Lira inanılmaz bir rakam şu anda.500 tl bile veren olursa hemen ver gitsin.300 tl ye zor gidiyor şu dönemde.
  • hocam bilmeyene 550 ye rahat satarsın ama anlayan biriyse 400 e zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.