Şimdi Ara

2.el satışında LPG'nin dezavantaj/avantajları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Sizce lpg'li bir aracın 2.el satışında alıcı tarafından dezavantajı mı olur yoksa ooo lpg'side varmış güzel bu, buna mı bakalım der? siz ne derdiniz.

• Bence alan adam iyi bari tup derdindende kurtulduk der. Ama kimiside tupsuz arar. Kendisi taktirmak icin. Ben olsam yeni takilmis ya da tupsuz araba secerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Bence alan adam iyi bari tup derdindende kurtulduk der. Ama kimiside tupsuz arar. Kendisi taktirmak icin. Ben olsam yeni takilmis ya da tupsuz araba secerdim
    Kaliteli bir kit takılmışsa (brc, zavoli, landirenzo vb) ve montaj iyi yapılmışsa bence avantajdır.

Edit: z-a-v-o-l-i yasaklı kelimeymiş, bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chameleon41 -- 30 Ağustos 2014; 22:08:56 >
  • 0-10 bin tl arasındaki araçlarda tüplü avantaj olurdu benim için. 10-20 bin arasındaysa markasına bakardım tüpün. Motoru güçlüyse alırdım. Yoksa zayıf motorlu araca tüp olmaz deyip kapatırdım. 20 bin tl üstündeki araçlarda tüplüyse ilanı direkt kapatırım.
  • Lpg de montaj kalitesi her zaman önemlidir aldığınız araçta lpg nin nasıl takıldığını bilmiyorsunuz
    Ben araba alsam hiç lpg takılmamış araç alırım kendim gider araştırır lpg kitini güvendiğim bir yerde taktırırım...
  • 5 tane arabam oldu aldim sattim. 2tanesi lpgli idi diğer 3une ben taktirdim

1.Toyota avensis 1.6 zavoli kendim taktirdim.

2.fiat Stilo zavoli LPG takimi idi

3.Fiat panda 1.2 kendim taktirdim atiker

4.fiat Stilo atiker takili idi. 1.6 16v

5daihatsu sirion 1.0 12 v akl

Hic birinde LPG ile büyük bir sorun yasamadim. Genel olarak sunu söyleyeyim. Ufak motorlu araçlar lpgsiz oluyor zaten az yakiyor mantigi ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 30 Ağustos 2014; 23:09:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

5 tane arabam oldu aldim sattim. 2tanesi lpgli idi diğer 3une ben taktirdim

1.Toyota avensis 1.6 zavoli kendim taktirdim.

2.fiat Stilo zavoli LPG takimi idi

3.Fiat panda 1.2 kendim taktirdim atiker

4.fiat Stilo atiker takili idi. 1.6 16v

5daihatsu sirion 1.0 12 v akl

Hic birinde LPG ile büyük bir sorun yasamadim. Genel olarak sunu söyleyeyim. Ufak motorlu araçlar lpgsiz oluyor zaten az yakiyor mantigi ile.
    Lpg olan Aracım lpg li diye övüyor , lpg siz de olan hiç lpg takılmadı diye aracını övüyor

her türlü herkesin malı en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Lpg olan Aracım lpg li diye övüyor , lpg siz de olan hiç lpg takılmadı diye aracını övüyor

her türlü herkesin malı en iyisi

Alıntıları Göster
    lpg az yakması ama patlayabilir diye millet pek yanasmıyor ama bakıyorumda cogu eski araba
    Şahin-uno onlar hep gazlı cogu

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

lpg az yakması ama patlayabilir diye millet pek yanasmıyor ama bakıyorumda cogu eski araba
    Şahin-uno onlar hep gazlı cogu

Alıntıları Göster
    Arabaya ve uyumuna göre degisir
  • quote:

Orijinalden alıntı: rédrum

Arabaya ve uyumuna göre degisir

Alıntıları Göster
    aynı fiyata lpg li olanı varsa avantajlı olur. montajı, ruhsata işletmesi epey bir külfet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

aynı fiyata lpg li olanı varsa avantajlı olur. montajı, ruhsata işletmesi epey bir külfet.

Alıntıları Göster
    yasaklı kelime bulduk konu dışında ifşa etme zamanı geldi beyler

lpg iyidir ama 1.6 atmosferiğe lpg takarsan düşük performansı iyice düşürürsün.onun dışnda günümüzdeki otomobillerin çoğu lpgli. arabadan anlayan adam brc li landirenzolu prinsli teleflexli araçları kaçırmadan alır.

• "Oo lpg alirim bi dal" der. Ben oyle demistim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: overdozz

"Oo lpg alirim bi dal" der. Ben oyle demistim.
    kpgsiz arabaya "çok yakar yeea"

lpg'li arabaya "motor bitmiştir yeea"

derler
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

kpgsiz arabaya "çok yakar yeea"

lpg'li arabaya "motor bitmiştir yeea"

derler

Alıntıları Göster
    kesinlikle hiç lpg takılmamış araç alırdım.lpg yide kendim takardım.adam ucuz alıcam diye kim bilir nerden alıyordur
  • 2. el araç alırken atmosferikse avantaj, turbolu bir araç için dezavantaj olarak görürüm.
  • Kendim taktırmak isterim.ama öncelik aracın f/p si.
  • Galerici taktiğinden giderseniz sorun yaşamazsıniz. 2 ihtimal vardir bu taktite.

1- Lpg Yok: Abi aslında taktırırdım da arabanın orjinalini bozdurtmak istemedim. Zaten kuru yakıt, takili olsaydi bu orjallikte bu kondisyonda olmazdi araba. (Bu laflari derken kesinlikle potansiyel alıcıyla gözgöze gelinmez, başka yerlere bakılır sana satacak arabam yok tarzında tavırlara girilerek inandiricilik sağlanmaya çalışılır.)

2- Lpg var: Abi üzerinde 3 bin liralik Lpg var, sana bedavaya geliyor, yakıt da yarı yarıya düştü. Ben 50bin kilometredir biniyorum ne motora ne başka bir yere zararı oldu. Arabamı Lpgsiz olanlarla kıyaslamayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Galerici taktiğinden giderseniz sorun yaşamazsıniz. 2 ihtimal vardir bu taktite.

1- Lpg Yok: Abi aslında taktırırdım da arabanın orjinalini bozdurtmak istemedim. Zaten kuru yakıt, takili olsaydi bu orjallikte bu kondisyonda olmazdi araba. (Bu laflari derken kesinlikle potansiyel alıcıyla gözgöze gelinmez, başka yerlere bakılır sana satacak arabam yok tarzında tavırlara girilerek inandiricilik sağlanmaya çalışılır.)

2- Lpg var: Abi üzerinde 3 bin liralik Lpg var, sana bedavaya geliyor, yakıt da yarı yarıya düştü. Ben 50bin kilometredir biniyorum ne motora ne başka bir yere zararı oldu. Arabamı Lpgsiz olanlarla kıyaslamayın
    Lpgli araba iyidir. Takılısını tercih ederim bide onunlamı uğraşıcam para verecem bedavaya gelmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combalac

Galerici taktiğinden giderseniz sorun yaşamazsıniz. 2 ihtimal vardir bu taktite.

LPG yi severim ama LPG li araç almam.
    Alır kendim taktırırım

• quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

Lpgli araba iyidir. Takılısını tercih ederim bide onunlamı uğraşıcam para verecem bedavaya gelmiş olur

Alıntıları Göster
    Ben açıkcası aracımda lpg düşünüyorsam bile lpg takılmamış alıp kendim taktırmayı düşünürüm. Çünkü o araca nerede takıldı, ne işçilikle takıldı, düzgün bakımı yapıldı mı, sorun çıkardı mı bilmem, içim rahat etmez.

Ayrıca çoğu kişi pintilik yapıp dandik markalara lpg sistemi yaptırıyor ben prins istiyorum misal adam gitmiş atiker, brc taktırmış. Hadi dandik demeyeyim de ekonomi sınıfı diyeyim. Benim içim rahat etmez, hadi onu söktür yeni sistem taktır uğraş dur. O yüzden ikinci el lpgli araç alacaksam sadece prins kitli aracı alırım onun dışında tercih etmem. Bu benim tercih ettiğim markalarla alakalı tabi. Renault alacak olsaydım çok da bakmazdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 31 Ağustos 2014; 10:10:11 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.