Bildirim
2.el satışında LPG'nin dezavantaj/avantajları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence alan adam iyi bari tup derdindende kurtulduk der. Ama kimiside tupsuz arar. Kendisi taktirmak icin. Ben olsam yeni takilmis ya da tupsuz araba secerdim -
Kaliteli bir kit takılmışsa (brc, zavoli, landirenzo vb) ve montaj iyi yapılmışsa bence avantajdır.quote:
Orijinalden alıntı: Pi
Bence alan adam iyi bari tup derdindende kurtulduk der. Ama kimiside tupsuz arar. Kendisi taktirmak icin. Ben olsam yeni takilmis ya da tupsuz araba secerdim
Edit: z-a-v-o-l-i yasaklı kelimeymiş, bilmiyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chameleon41 -- 30 Ağustos 2014; 22:08:56 > -
0-10 bin tl arasındaki araçlarda tüplü avantaj olurdu benim için. 10-20 bin arasındaysa markasına bakardım tüpün. Motoru güçlüyse alırdım. Yoksa zayıf motorlu araca tüp olmaz deyip kapatırdım. 20 bin tl üstündeki araçlarda tüplüyse ilanı direkt kapatırım. -
Lpg de montaj kalitesi her zaman önemlidir aldığınız araçta lpg nin nasıl takıldığını bilmiyorsunuz
Ben araba alsam hiç lpg takılmamış araç alırım kendim gider araştırır lpg kitini güvendiğim bir yerde taktırırım... -
5 tane arabam oldu aldim sattim. 2tanesi lpgli idi diğer 3une ben taktirdim
1.Toyota avensis 1.6 zavoli kendim taktirdim.
2.fiat Stilo zavoli LPG takimi idi
3.Fiat panda 1.2 kendim taktirdim atiker
4.fiat Stilo atiker takili idi. 1.6 16v
5daihatsu sirion 1.0 12 v akl
Hic birinde LPG ile büyük bir sorun yasamadim. Genel olarak sunu söyleyeyim. Ufak motorlu araçlar lpgsiz oluyor zaten az yakiyor mantigi ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkerem2 -- 30 Ağustos 2014; 23:09:30 > -
Lpg olan Aracım lpg li diye övüyor , lpg siz de olan hiç lpg takılmadı diye aracını övüyorquote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
5 tane arabam oldu aldim sattim. 2tanesi lpgli idi diğer 3une ben taktirdim
1.Toyota avensis 1.6 zavoli kendim taktirdim.
2.fiat Stilo zavoli LPG takimi idi
3.Fiat panda 1.2 kendim taktirdim atiker
4.fiat Stilo atiker takili idi. 1.6 16v
5daihatsu sirion 1.0 12 v akl
Hic birinde LPG ile büyük bir sorun yasamadim. Genel olarak sunu söyleyeyim. Ufak motorlu araçlar lpgsiz oluyor zaten az yakiyor mantigi ile.
her türlü herkesin malı en iyisi
-
lpg az yakması ama patlayabilir diye millet pek yanasmıyor ama bakıyorumda cogu eski arabaquote:
Orijinalden alıntı: the_zula
Lpg olan Aracım lpg li diye övüyor , lpg siz de olan hiç lpg takılmadı diye aracını övüyor
her türlü herkesin malı en iyisi
Alıntıları Göster
Şahin-uno onlar hep gazlı cogu
-
Arabaya ve uyumuna göre degisirquote:
Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9
lpg az yakması ama patlayabilir diye millet pek yanasmıyor ama bakıyorumda cogu eski araba
Şahin-uno onlar hep gazlı cogu
Alıntıları Göster -
aynı fiyata lpg li olanı varsa avantajlı olur. montajı, ruhsata işletmesi epey bir külfet.quote:
Orijinalden alıntı: rédrum
Arabaya ve uyumuna göre degisir
Alıntıları Göster -
yasaklı kelime bulduk konu dışında ifşa etme zamanı geldi beylerquote:
Orijinalden alıntı: _mp_
aynı fiyata lpg li olanı varsa avantajlı olur. montajı, ruhsata işletmesi epey bir külfet.
Alıntıları Göster
lpg iyidir ama 1.6 atmosferiğe lpg takarsan düşük performansı iyice düşürürsün.onun dışnda günümüzdeki otomobillerin çoğu lpgli. arabadan anlayan adam brc li landirenzolu prinsli teleflexli araçları kaçırmadan alır.
-
"Oo lpg alirim bi dal" der. Ben oyle demistim. -
kpgsiz arabaya "çok yakar yeea"quote:
Orijinalden alıntı: overdozz
"Oo lpg alirim bi dal" der. Ben oyle demistim.
lpg'li arabaya "motor bitmiştir yeea"
derler -
kesinlikle hiç lpg takılmamış araç alırdım.lpg yide kendim takardım.adam ucuz alıcam diye kim bilir nerden alıyordurquote:
Orijinalden alıntı: r0x
kpgsiz arabaya "çok yakar yeea"
lpg'li arabaya "motor bitmiştir yeea"
derler
Alıntıları Göster -
2. el araç alırken atmosferikse avantaj, turbolu bir araç için dezavantaj olarak görürüm. -
Kendim taktırmak isterim.ama öncelik aracın f/p si. -
Galerici taktiğinden giderseniz sorun yaşamazsıniz. 2 ihtimal vardir bu taktite.
1- Lpg Yok: Abi aslında taktırırdım da arabanın orjinalini bozdurtmak istemedim. Zaten kuru yakıt, takili olsaydi bu orjallikte bu kondisyonda olmazdi araba. (Bu laflari derken kesinlikle potansiyel alıcıyla gözgöze gelinmez, başka yerlere bakılır sana satacak arabam yok tarzında tavırlara girilerek inandiricilik sağlanmaya çalışılır.)
2- Lpg var: Abi üzerinde 3 bin liralik Lpg var, sana bedavaya geliyor, yakıt da yarı yarıya düştü. Ben 50bin kilometredir biniyorum ne motora ne başka bir yere zararı oldu. Arabamı Lpgsiz olanlarla kıyaslamayın -
Lpgli araba iyidir. Takılısını tercih ederim bide onunlamı uğraşıcam para verecem bedavaya gelmiş olurquote:
Orijinalden alıntı: Combalac
Galerici taktiğinden giderseniz sorun yaşamazsıniz. 2 ihtimal vardir bu taktite.
1- Lpg Yok: Abi aslında taktırırdım da arabanın orjinalini bozdurtmak istemedim. Zaten kuru yakıt, takili olsaydi bu orjallikte bu kondisyonda olmazdi araba. (Bu laflari derken kesinlikle potansiyel alıcıyla gözgöze gelinmez, başka yerlere bakılır sana satacak arabam yok tarzında tavırlara girilerek inandiricilik sağlanmaya çalışılır.)
2- Lpg var: Abi üzerinde 3 bin liralik Lpg var, sana bedavaya geliyor, yakıt da yarı yarıya düştü. Ben 50bin kilometredir biniyorum ne motora ne başka bir yere zararı oldu. Arabamı Lpgsiz olanlarla kıyaslamayın -
LPG yi severim ama LPG li araç almam.quote:
Orijinalden alıntı: Combalac
2- Lpg var: Abi üzerinde 3 bin liralik Lpg var, sana bedavaya geliyor, yakıt da yarı yarıya düştü. Ben 50bin kilometredir biniyorum ne motora ne başka bir yere zararı oldu. Arabamı Lpgsiz olanlarla kıyaslamayın
Alır kendim taktırırım
-
Ben açıkcası aracımda lpg düşünüyorsam bile lpg takılmamış alıp kendim taktırmayı düşünürüm. Çünkü o araca nerede takıldı, ne işçilikle takıldı, düzgün bakımı yapıldı mı, sorun çıkardı mı bilmem, içim rahat etmez.quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
Lpgli araba iyidir. Takılısını tercih ederim bide onunlamı uğraşıcam para verecem bedavaya gelmiş olur
Alıntıları Göster
Ayrıca çoğu kişi pintilik yapıp dandik markalara lpg sistemi yaptırıyor ben prins istiyorum misal adam gitmiş atiker, brc taktırmış. Hadi dandik demeyeyim de ekonomi sınıfı diyeyim. Benim içim rahat etmez, hadi onu söktür yeni sistem taktır uğraş dur. O yüzden ikinci el lpgli araç alacaksam sadece prins kitli aracı alırım onun dışında tercih etmem. Bu benim tercih ettiğim markalarla alakalı tabi. Renault alacak olsaydım çok da bakmazdım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 31 Ağustos 2014; 10:10:11 >
Benzer içerikler
- en iyi yakıt tasarruf cihazı hangisi
- araç derin çizik giderici tavsiye
- egea 1.0 firefly neden üretilmiyor
- motorun hava filtresinden yağ gelmesi
- torres evx yorum
- passat pro
- amarok 4x4 sıfır fiyatları
- chery tiggo 8 pro max fiyat
- skoda yeni kodiaq
- huawei aito m9 türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X