Şimdi Ara

2. el Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 45 bin tl param var. pazarlık yapıp 200 bin km de benzin + lpg li otomatik Mazda 3 almaya karar verdim sizce alınır mı?
    Not : Al sat yapmak istemiyorum arabayı uzun süre kullanmayı planlıyorum çoğu kişi sürekli 307 alın honda jazz alın vb. şeyler söyledi böyle bir ücreti 307 veya jazz a vermek canımı sıkar. Sizin düşünceleriniz nelerdir?

• Mazda güzel arabadır ama piyasası biraz azdır. Km'side biraz yüksek olunca satması daha da zor olur. Piyasasının az olması benim için de çok önemli değil. İllaki benimle aynı aracı beğenen birileri vardır ama km yüksek olunca potansiyel müşteri sayısı iyice azalacaktır. Satılmaz değil, illaki bir şekilde satılır ama ya fiyatı iyice düşürmek gerekir yada epey beklemek gerekir. Satma aşamasını dert etmezseniz kullanım süresince memnun eder diye düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mazdalar kolay kolay arıza vermezler güzel sağlam araçlardır fakat lpgden çok anlamam ama lpg ye pek utumlu değil sübapları çelik yaptırmak gerekiyor sorun olmaması için lpg de diye duymuştum onu bie araştırın bence hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldıktan sonra beğenirsem ki beğeneceğimi düşünüyorum uzun bir süre satmam satamam. O yüzden piyasası pek önemli olmayacak. O yüzden sorun çıkarmaması benim için çok önemli. eğer 2006 mazda 3 alınır diyorsanız almayı düşünüyorum.
  • alınır binilir o fiyatlara temiz araç bulmak önemli tercihlerinize nissan note ekleyin

• Yukarda arkadaş"mazdanin zaten müşterisi az,km yüksek olursa satması iyice zorlaşır" minvalinde birşeyler yazmis.katilmiyorum açıkçası.

45 bin TL bütçe ile daha düşük km de araç bulman zaten imkansız.min 150 bin km olur.oda evveliyati şüpheli kazalı araç olur.

Bu bütçe ile alabileceğiniz en mantıklı araçlar japon ve amerikan arabaları olur.yuksek km için planlanan arabalardir bunlar.amerikan arabaları için yüksek hacimliler daha makbuldür ki ülkemiz için bu durum sıkıntı .

Hiç bir markaya on yargim yok.hatta şuan bende japon araç kullanıyorum.bir sonraki araç için peugeot planlıyorum.lakin bu bütçe için Mazda 3 size ilac olacaktır.

Ayrıca bu arabaların piyasa arabası olmaması bir noktada avantaj teşkil ediyor.15 yaşında polo ile 15 yaşında Mazda 3 u kiyaslarsaniz Mazdalarin çok daha az el değiştiğini göreceksiniz.bu arabaların kullanıcısı ekseriyetle bellidir.alir,biner hayrını görür satar.al satcilarin galerilerin elinde malamat olmazlar pek.satarkende sizi arayan galerici,olucu pek çıkmaz.az kişi arar belki ama binici arar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye Konusu-2
    geçen yıl açıldı
    2.el araba tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.