Şimdi Ara

2. el mini hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arıza çıkartır mı,bakımları pahalı olur mu,motorun ne zaman ömrü biter
    2003 model,manuel,48 bin tl,163 hp
    Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Araçta değişen ve hasar kaydı yokmuş,ama kocaeli tarcanlar ekspertize baktırmadan almam o ayrı konu

İlan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 24 Eylül 2019; 21:51:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Feci halde miniye sardım, R56 otomatik bakıyorum da bende güvenemiyorum kendime yakıt bakım parça masrafı ıvırı zıvırı üzer mi? korkuyorum 😔

• Aynı şekilde ben de 2006 model mini cooper R50 otomatik buldum uygun fiyatlı fakat aynı tereddütleri ben de yaşıyorum. Bilgisi olanlardan fikir almak isterim.
  • Benimde Clubmanlar ilgimi çekiyor

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız arabası + yüksek km

bence tigra al
  • Bir İngiliz arabası yağ akıtmıyorsa, yağı bitmiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    3 gün önce açıldı
    Sıfır mı temiz 2. El mi???
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya hocam akıl mantık işi mi bu?

200.000 km'de, 2003 model, GALERİDEN, 2. el Mini alıyorsunuz. Arabanın deforme olmamış yeri yok. Direksiyona taktıkları deri kılıf bile koşarak uzaklaşman için yeterli.

Bu artık bir araba değil, incir fidanı.

Çok klasik bir galerici ilanı. Araba ilana konmadan önce camlara film çekilmiş, pasta-cila yapılıp süslenmiş. İtelemeye yer arıyorlar.
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    Neden hocam
    Galeri veya sahibinden ne fark eder ki
    Kocaeli tarcanlar ekspertiz olduğu sürece sorun yok
    Direksiyonu değiştiririm sorun yok,bazı parçaları da değiştiririm
    Aracın dışı çok iyi durumda
    Benim için önemli olan motor ömrü,arıza çıkartır mı,bakım ücretleri ne kadar tutar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 19 Eylül 2019; 17:4:50 >
  • Araba nerede bilmiyorum ama ilana Antalya yazılmış. Bırak galeriyi, normal bir insan bile arabasını Antalya'dan Kocaeli'ye ekspertize göndermez. Tarcanlar ile alakası yok. Bir günlük yol.

16 yılda kaç sahip değiştirdiği belli değil, 200.000 km'yi hangi şartlarda yaptığı belirsiz. Bu arabanın şimdiye kadar 20 periyodik, 2 de ağır bakıma girmiş olması gerek. Geçmişini araştırmak bayağı zor olur.

Arabanın içindeki kozmetik yıpranmalar şimdiye kadar pek de özenle kullanılmadığı anlamına gelir. Direksiyondaki 50 liralık çakma kılıfı özellikle belirttim ki, Mini sahibi olup özenle kullanan birisi arabasına bu kötülüğü asla yapmaz.

Arabanın dışı çok iyi durumda dediniz; maksimum 400 liraya bakar.

Galerici bu arabayı zor satacağını bilir, bu yüzden para bağlayıp dükkana koymaz. Büyük ihtimalle takasla, ölü fiyata aldı. Satan kişi de yine büyük ihtimalle dışarıya satamadığı için takasla galeriye ucuza verdi.

Mini Cooper S alınmaz demiyorum ama 16 yaşında 200.000 km'deki Mini Cooper S, galeriden alınmaz.

Biraz daha fazla verin, 2. veya 3. sahibinden, geçmişi bilinen, özenle kullanıldığına inandığınız bir araba alın. Yoksa çok baş ağrıtır.

Bilgi için teşekkürler

Güzel açıklamışsınız. Söyledikleriniz oldukça mantıklı.

Ben de konu sahibi arkadaş gibi bir durumdayım. Benim gözüme kestirdiğim araba ise Mini Cooper R50 otomatik vites benzin, 2006 model, 70.000 km'de. Ayrıca arabanın sahibi de liseden güvendiğim tanıdığım bir arkadaşım.

O halde sizin bu söylediklerinize karşı benim söylediğim araba tam alınmalık bir araba, sizce de öyle değil mi?
  • 007jami kullanıcısına yanıt
    Konu sahibinin bahsettiği arabaya göre sizinki daha iyi tabi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.