Şimdi Ara

2. el tavsiyesi max 20000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. el araç için 20000 TL ile alınabilecek en uygun araç hangisidir? Fazla kriterim yok, 2007 ve üstü km si de uygun bir araç bakıyorum.

Tavsiyeleriniz için şimdiden tşk.

• Sedan / hb?
    Benzinli / Lpg /Dizel: yılda tahmini kaç km?
    2. el kuvveti / en az 5 yıl binerim
    vs.. vs... biraz detay vermelisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserrus

Merhaba Arkadaşlar

2. el araç için 20000 TL ile alınabilecek en uygun araç hangisidir? Fazla kriterim yok, 2007 ve üstü km si de uygun bir araç bakıyorum.

tam da Colt önerecektim kiiiii :)

Hocam hayrıdır satıyor muyuz Coltu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

Merhaba Arkadaşlar

tam da Colt önerecektim kiiiii :)

Hocam hayrıdır satıyor muyuz Coltu?

yok hocam benim account tan bir arkadaş açtı. colt güzel beğeniyor ama dizel olmadığı için istemiyor :)

kriterler :

1- Dizel ve az yakması
    2- Fazla sorun çıkaramaması
    3- Donanım seviyesi orta halli
    4- senelik ortalama 10.000 km civarında yol yapacak
    5- Sedan ve ya HB farketmez ama micra gibi iç hacmi çok küçük bir araç olmasın

aslında skoda fabia ve seat ibiza/cordaba ya baktık ama daha iyi birşey var mı bilmiyoruz. başka tavsiye araç.

• 2007-2008 model 40000 km'ye kadar ford fiesta comfort öneririm. collection versiyonunda ön konsolda lacivert renkler kullanılmış, siyah koltukla birleşince boğuyor.
    confort versiyonunun içi ford focusun küçük ölçeklisi. fiesta araştırıyordum almak için sonra sıfır otomobil almaya karar verdim.
  • Colt isteyen varsa satabilirim.
    :)
  • quote:

yok hocam benim account tan bir arkadaş açtı. colt güzel beğeniyor ama dizel olmadığı için istemiyor :)

kriterler :

1- Dizel ve az yakması

aslında skoda fabia ve seat ibiza/cordaba ya baktık ama daha iyi birşey var mı bilmiyoruz. başka tavsiye araç.

20.000 demişsiniz, az yakmalı demişsiniz, fazla sorun çıkarmamalı demişsiniz, dizel demişsiniz yani siz kısaca ibiza veya cordobadan bahsetmişsiniz....

O paraya alınacak hem modelli hem rakiplerine göre neredeyse en donanımlı ve sorunsuz bir araç.

ABS+EBD
    2 hava yastığı
    Dijital klima
    15' alüminyum alaşım jant
    Yol bilgisayarı
    Hız sabitleyici
    4 cam otomatik
    Ön ve arka sis farları
    Elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar
    8 hoparlörlü CD çalar
    Sınıfının en büyük bagajı ve en kısa fren mesafesi vs vs vs vs yaz yaz bitmez...

1.4 TDI s-rider veya stylance donanım bunlar. Şehir içi 5.5lt Şehir dışı 4.1lt tüketim. 80hp-195nm orjinal yazılımla 105hp 240nm

• quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

quote:

kriterler :

1- Dizel ve az yakması

20.000 demişsiniz, az yakmalı demişsiniz, fazla sorun çıkarmamalı demişsiniz, dizel demişsiniz yani siz kısaca ibiza veya cordobadan bahsetmişsiniz....

O paraya alınacak hem modelli hem rakiplerine göre neredeyse en donanımlı ve sorunsuz bir araç.

ABS+EBD
    2 hava yastığı
    Dijital klima
    15' alüminyum alaşım jant
    Yol bilgisayarı
    Hız sabitleyici
    4 cam otomatik
    Ön ve arka sis farları
    Elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar
    8 hoparlörlü CD çalar
    Sınıfının en büyük bagajı ve en kısa fren mesafesi vs vs vs vs yaz yaz bitmez...

1.4 TDI s-rider veya stylance donanım bunlar. Şehir içi 5.5lt Şehir dışı 4.1lt tüketim. 80hp-195nm orjinal yazılımla 105hp 240nm

İbiza/cordoba larda motorun sesli çalışmasından şikayet edenler var. Motorun sesi araçta çok rahatsız edici oluyormuş. İkisi için de mi geçerli yoksa daha çok ibizada olan bir olay mı?

• Tüm CR olmayan dizel motorlar sesli çalışır. Daha beter durumda olan dizel motorlar da var. İbiza ile Cordoba'nın ses yalıtımı aynı. Sadece rölantide -ki hepsinde olduğu gibi- motor sesi var ama dışardakiler duyuyor. İçerdekilerin öyle ekstra kulak tırmalayan bir ses duyduğunu iddia eden varsa buyursun geldin bi kahvemi içsin dinlesin sesi. Devirlendikçe 2. vitesten sonra motor sesi gayet normal. Kulaktan dolma ezber bilgilere kulak asmayın. Sessiz demiyorum CR olmayan tüm dizel motorlar gibi sesi.
  • Renault Magene bakın derimHB olanları gayet uygun ve güzel oluyor
  • Accent Era 1.5 Dizel tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.