Bildirim
2. El Xbox 360 almalı mıyım?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
50-100 daha fazla ver sıfır al ben 2. el aldım bildiğin kandırıldım. alet sorunsuz dedi lakin belli bir zamanda sonra alet kendini kapatıyordu. iade etmek istedim dedi ki ; kullanıcı hatası geri alamam. alet elimde kaldı bildiğin. ama güvenilir satıcılar varsa bilemem orası sana kalmış saygılar ... -
Teşekkürler. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Arkadaşım 1_2 yıl sonra yeni konsollar gelicek 1_2 yıl için almaya deymez bekle bence.. -
ya benim anlamadığım bu xbox 360 - ps3 çıkalı yıllar oldu hala ikinci ellerinin fiyatları 350tl den aşağı düşmedi. onlarda nadir zaten. sıfırları ise 600'den başlıyor 1000'lere kadar çıkıyor. nasıl oluyor da bunlar konsol fiyatlarını yıllar olmasına rağmen yukarılarda tutabiliyorlar? bu konsollar da öncekiler gibi belli bir yıl geçtikten sonra çok ucuza bulunabilmeliydiler. en azından 2. elleri....? -
quote:
Orijinalden alıntı: LuN4TiC
ya benim anlamadığım bu xbox 360 - ps3 çıkalı yıllar oldu hala ikinci ellerinin fiyatları 350tl den aşağı düşmedi. onlarda nadir zaten. sıfırları ise 600'den başlıyor 1000'lere kadar çıkıyor. nasıl oluyor da bunlar konsol fiyatlarını yıllar olmasına rağmen yukarılarda tutabiliyorlar? bu konsollar da öncekiler gibi belli bir yıl geçtikten sonra çok ucuza bulunabilmeliydiler. en azından 2. elleri....?
cevap basit dostum,pc de, o konsollardakiyle aynı grafik kalitesinde oyun oynamak istediğinde sadece ekran kartına 300-400 tl arası verirsin
ikinci el konusuna gelince referansı çok olan kişilerden alın ve eski üye olsun,ben xbox 360 elite sattım neredeyse 1 sene oldu ve alan arkadaş bir kere bile sorun var diye aramadı,ayrıca samimi arkadaşlarımdan biride 2 ayda bir forumdan xbox 360 alır ve satar,350 tl ikinci el bir konsol için çok uygun fiyattır
-
hocam benim aslında demek istediğim ps2 en yeni konsol iken ve henüz ps3 yokken ps2nin (şuanki piyasaya göre konuşursak) ikinci eli 150-200 tl ye bulunabilirdi ama şimdi yine şuanki teknolojinin son oyun konsolu olan ps3'ü düşündüğümüzde fiyatlar 350 tl civarında. çita yükselmiş yani onu demek istiyorum.
bu arada yine forumdan 90 tl ye aldığım 9800 ekran kartıyla orta ve yüksek ayarlarlarda sorunsuz hd tüm güncel oyunları oynayabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuN4TiC -- 15 Ocak 2013; 3:05:13 > -
aynen bende anlamıyorum bu konsol piyasasını geçen sene millet slim 4 gb xboxları 400 tl ye zor satıyordu bu sene sıfır fiyatları 500 tl olmasına rağmen millet fat kasa xboxlarına 400 den aşağı fiyat çekmiyor ilginç doğrusu -
2.el alacaksan tanıdığın yada forumda bir kaç kişi var makul fiyata veren onlardan alabilirsin.Ama şu an için fiyatları neredeyse sıfırla aynı fiyata koyanlar var maalesef. -
quote:
Orijinalden alıntı: fenomenimsi
quote:
ya benim anlamadığım bu xbox 360 - ps3 çıkalı yıllar oldu hala ikinci ellerinin fiyatları 350tl den aşağı düşmedi. onlarda nadir zaten. sıfırları ise 600'den başlıyor 1000'lere kadar çıkıyor. nasıl oluyor da bunlar konsol fiyatlarını yıllar olmasına rağmen yukarılarda tutabiliyorlar? bu konsollar da öncekiler gibi belli bir yıl geçtikten sonra çok ucuza bulunabilmeliydiler. en azından 2. elleri....?
cevap basit dostum,pc de, o konsollardakiyle aynı grafik kalitesinde oyun oynamak istediğinde sadece ekran kartına 300-400 tl arası verirsin
ikinci el konusuna gelince referansı çok olan kişilerden alın ve eski üye olsun,ben xbox 360 elite sattım neredeyse 1 sene oldu ve alan arkadaş bir kere bile sorun var diye aramadı,ayrıca samimi arkadaşlarımdan biride 2 ayda bir forumdan xbox 360 alır ve satar,350 tl ikinci el bir konsol için çok uygun fiyattır
Arkadaştan xbox 360 ben aldım. hiç bir sorun yaşamadım.....Dediği gibi forum da güvenilir kişilerden alablirsin ama elektronik işi %50 şans...unutma
-
quote:
Orijinalden alıntı: maresal
quote:
quote:
Arkadaştan xbox 360 ben aldım. hiç bir sorun yaşamadım.....Dediği gibi forum da güvenilir kişilerden alablirsin ama elektronik işi %50 şans...unutma
selamlar ''maresal'' hocam
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: maresal
quote:
quote:
selamlar ''maresal'' hocam
Selamlar...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X