arkadaşlar ben 2.el yada sıfır bir atv almak istiyorum fakat konu ile ilgili pek fazla bilgiye sahip değilim. hangi marka veya modeli önerirsiniz, alırken dikkat etmem gereken özellikleri nelerdir ve 2. el alırken nelere dikkat etmeliyim? yani genel bir yorumla beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim. şimdiden teşekkür ederim.
msn:kertenkebelek31@hotmail.com burdan ulaşabilirsin ben de var bi tane olmazsa yardımcı olurum
abi bence yamaha......
ama yinede en iyi bilgiyi kertenkebelek nickli arkadaştan öğrenebilirsin
galiba turkiyede atv lere plaka vermiyorlar beni ilgilllendirmez gerçi sen nerede kullanmayı dusunuyorsun o da var çünkü tanıdıgım bırı almıstı plaka vermedıler oda dag bayır gezıp duruyordu ama sehır ıcınde kullanamıyordu
Sen hangi tarihten bahsediyorsun bilmiyorum ama artık plaka veriyorlar Bursa'da trafikte atv'ye rastlamak mümkün hatta kuryeler bile atv kullanıyor şehir içinde gerçi scooter kadar yaygın değil ama var yani
quote:
Orjinalden alıntı: TIGERSHARK
galiba turkiyede atv lere plaka vermiyorlar beni ilgilllendirmez gerçi sen nerede kullanmayı dusunuyorsun o da var çünkü tanıdıgım bırı almıstı plaka vermedıler oda dag bayır gezıp duruyordu ama sehır ıcınde kullanamıyordu
BİLGİSİ OLANLAR RESİM VE FİYAT BULABİLİRSE BURAYA KOYABİLİR Mİ?