Şimdi Ara

2. elde hız kesildi gibi (Mİ?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
6.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fabrikamızdaki bir işçi geçen hafta 2014 1.4 Otomatik Astra HB aracını 100 bin'e satıp 120 bin'e 2016 model 1.6 Crdi Kia Cerato otomatik aldı.

Benzeri bir çok duyumu alıp ben de sürekli şaşıyorum bu duruma bence hız kestiği falan yok.
  • bence 2. el araç kesinlikle almamalı. sadece 2020 de yeni çıkacak kasalardan almalı ki kimseye prim yaptırmayın. örneğin yeni clio 5 alın 111 e, yeni opel corsa alın 105 e , yeni kasa octavia, leon alın ki o modeli sizden daha ucuza alan olmamış olsun. varsın 100 bin 200 bin olsun.
  • Benim favoriye attığım ilanlarda da bir yavaşlama var. Sürekli fiyat düşürüyorlar. i30 veya 1.4 t astra bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm piyasa tıkandı fiyatlar sıfırla yarışır 2017-18 modelleri hemde keriz avlamaya calışıyorlar

Neden bu fiyat diyorum

Bayide araç yok diyor..

Bayideki hem seninkinden dolu hemde sıfır 0 km akılsız bir toplumuz.

• Vergi zammı geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 17 Şubat 2020; 0:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Vergi zammı geliyor
    kaynak?
  • Konuda bahsi geçen arabalar
    Passat
    i30
    Astra gibi piyasası olan arabalar, sizde tutulmayan fazla göze batmamış arabaları tercih ederseniz biraz bu piyasanın saçmalığından kurtulursunuz.
    Özellikle
    Vw , Toyota , Opel gibi markalar çok fazla saçma fiyatları var
  • quote:

Vergi zammı geliyor
    nerde demiş hocam link atar mısın
  • Biraz daha zamanı var.
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Cruze tutulmuyor diyorlar sürekli ilan geliyor ve baya artti onun bile fiyatlari.
    60 binden aşağı temiz i10 yok.
    Cruzelerin otomatikleri alinabilir olanlar 65 den başlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2-3 ay sonra güüm! Son 1-1,5 aydır elden yüksek fiyata çıkarmaya bakıyor millet. Kredi balonu sönmeye başladı; artı nakit TL başka yerlere kaçmaya başladı.
    Birde son 2-3 aydır uzun süre borsada parasını kurtarmayı bekleyen hatırı sayılır kesimin zarar telafi edip araç alımına yöneldiklerini düşünüyorum. 😁 Kolay değil 2 senedir paralarını kurtarmayı bekleyen büyük bit kesin vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: PcMert

Arttı şimdiye kadar. Ama 2 haftadır takip ettiğim bmwler favorimde fiyat düşüp duruyor gitmiyor milletin de bi aklı var
    Devamlı düşüyor alan yok.

• quote:

Devamlı düşüyor alan yok.

Alıntıları Göster
    hocam videonun linkini atar mısın ötv indirimi hakkında konuştuğu
  • Tvde izledik hocam düşer internete

• Yaklaşık 2 aydır işimde kullanmak için 80bin km altı 2016-2017 ford ranger 4x4'leri takip ediyorum. Araç sahipleri ve galericiler son iki haftadır öyle bir vitese taktılar ki başım döndü. Bir hafta içinde 25bin tl fiyat arttıran esnaflar var. Ve görece uygun dediğim araçlar en fazla 3 gün ilanda kalıyor. Aracın yakıtına vergisine rağmen ortadaki talep şaşılacak düzeyde.
  • 5 6 yıllık arabalar sıfır fiyatına yaklaşıyor hiç boş dursa bile değer kaybeder.

• Kasım 2019'da 60 bin liraya boyasız Renault Fluence 1.5 dCi Joy EDC aracımı sattım 123k km'de. Benden sonra üç el değiştirdi şimdi 85 bin lira yazmışlar. Aracı baz donanım olması, direksiyon kolonunun ses yapması ve birazda edc yüzünden sattım. Kilometresinden dolayı mekanik sorun çıkarmayacağının da bir garantisi yok. Ekstra 25 bin değer katacak bir neden göremiyorum. Tut ki EDC kavrama veya beyin istedi...

İki aydır Renault Fluence 1.5 dCi Touch EDC bakıyorum max 80 bin km gibi düşünüyorum zira 2015/2016 modeller ort. 98 bin liraya dayanmış durumda. En azüç yıl kullanmayı planlıyorum. Tepe nokta bu mudur? Örn. Mayıs'a kadar bekledim 110 bin lira mı olacak?

Bu araçlarda direksiyon kolonunun ses yapması kronik sorun ve EDC'nin ikinci el araçta nasıl çıkacağı malum. Daha önce 2014 Audi A3 1.6 dizel otomatik aracımın 70 binde şanzıman kavramasını değiştirmek zorunda kaldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 17 Şubat 2020; 0:22:39 >

• Tepe noktası bayramdan önce belli olucak kaçırmayın ne buluyorsanız alın.

• Bir süre takip ettiğim kilometre yüzünden kararsız kaldığım bir araç vardı. Sahibi 120 lerden 109a kadar düşürdü ilanı. Tarcanlara kadar götürebilirsiniz gibi idialıydı ama satılmadı. 120bin TL olarak bugün galericide gördüm tekrar. Alışamasak da alıştırılacağız zorla.
  • sen hükümet ve otomotiv sektör yöneticileri olarak 2020 yılına dımdızlak girersen olacağı bu.
    her zaman olduğu gibi hiçbir önlem alınmadı.
    3-5 tane 2019 model sıfır araç vardı, onlar da satılınca bekle ki 2020 ler gelecek...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.