Merhabalar,
1 yılı aşkın bir süredir 1000mbps fiber internet kullanıcısıyım Türk Telekom ISP sağlayıcım ve EX3301-T0 modemini kiralamış biçimde kullanmaktayım.
Şuana dek herhangi bir problem yaşamamıştım ancak yaklaşık bir 20 gün önce bir sabah kalktığımda 5ghz ağa bağlanamadığımı gördüm, halbuki daha öncesinde 5ghz ağa bağlı bir şekilde cihazlarımı kullanıyordum.
Ne yaptım ne ettiysem olmadı, Türk telekom ve Zyxel ile de telefonda bağlantı kurup görüştüm ancak çözüme kavuşturamadım, modem firmware güncelleme de yapılamıyor, Türk telekom sağladığı için, onlar belki günceller dedim onu da yapmadılar.
Benzer bir tecrübesi, eriştiği bir çözümü, ulaştığı bir sonucu olan var mıdır?
Denediklerim:
Modemi resetlemek, Modem aç kapa, Wifi tuşu basılı tuttum (ttnet yetkilisi kontrolünde), Ağı unut tekrar bağlan, misafir ağı oluşturdup baktım, Ağ üzerinden Bandsteering kapattım, 2.4ghz 5ghz ağları defalarca aynı tutup tekrar aynı tutmayı kapattım
Teşhis Polikliniği
Merhabalar,
Bir çok farklı sorunla baş etme durumunda olduğumdan ötürü her sağlık problemim için farklı farklı doktora gidip deneme yanılma yöntemiyle uzun vadelerde tamamlayabileceğim süreçleri özellikle görevi teşhis koymak olan sonrasında da ilgili birimlere yönlendiren bir poliklinik tarzı bir şey var mı bilen var mı?
Veya bunu yapmanın en mantıklı yolu kapsamlı bir check up yaptırmak mıdır?
Teşekkürler.
Merhaba,
10 yili aşkın bir süredir logitech x 530 modelini kullaniyorum son 4 5 yildir 3.1 seklinde arka uydular takili olmadan kullaniyorum ve kalitesinden gayet memnunum ama artık yillardir yiprandigi icin sag on uydudan bwlli frekanslarda cizirtilar gelmeye başladı ve değiştirmenin zamanı geliyor ancak arastirmama rağmen kafama yatan bir model z533 dışında bulamadim onda da cizirti sorunu varmış 1000tlye kadar önerebileceğiniz 2.1 ses sistemi var mıdır?
Kullanim aslanlarım ağırlıklı olarak oyun film ve youtube zaman zaman ise müzik
700w 80+ white vs 650w 80+ bronze PSU
Herkese merhaba,
Neredeyse 10 yıldır kullanmış olduğum PSU ile vedalaşma zamanım artık geldi, Amazon Germany tarafından satılan aşağıdaki linkteki ürünü çok fazla araştırma yapmadan ve alternatiflere göz atmadan aldım, iptal etmek istedim ancak Amazon kabul etmedi, İade sürecini de beklemek istemiyorum zira kredi kartıyla aldım ve iade olana dek ilk taksidi ödemiş olacağım. Neredeyse 10 yıldır kullandığım PSU Cooler Master olduğu için o markanın ürünlerine daha sıcak bakıyorum ve iki ürün gördüm,
Aşağıdaki ürün satın alıp iptal edemediğim ürün:
Aşağıdaki ürün ise 80+ Bronze olduğu için 650W aklıma takıldı ve acaba bunu mu alsam diye düşündüm ama eğer aldığım model de iyi ise iade etmeyeceğim.
Sistemim:
Ryzen 5 3600 PBO kapalı CPB açık
Gigabyte RTX 2060 Super Windforce 2x OC
MSI B450 Gaming Plus Max
2x8GB DDR4 3000 Mhz Ram
1 Sata HDD
3 Sata SSD
1 Nvme SSD
Teşekkürler.
Ryzen 5 3600 Anakart ve RAM
|
|
|
|
|
Smile adsl oyun oynayamıyorum
|
Meslek: Dış Ticaret Operasyon Uzmanı
İlgi Alanları: Müzik, Araba, Bilgisayar, Video oyunları, Elektronik, Film
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 245
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 11.862 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware