Şimdi Ara

2. elde siyah renk arabalar kalmış sadece İĞRENÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cok sicak oluyor siyah. Bence beyaz filo araclari haric lux araclara yakışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

2. el arabalara bakarken hep karşıma siyah renkler çıkmaya başladı. Acaba çok tercih edildiğinden mi yoksa satıp kurtulmak isteyen mi çok acaba diye düşünüyorum.. Tabiki ikincisi ağır basıyor. Bedava verseler siyah almam siyah araba alanları da anlamıyorum neden alıyorlarsa Allah akıl fikir versin.. İsraf sadece siyah araba

Yıkamacı zihniyetiyle düşünürseniz tabii siyah araba israf. Çok toz tutuyor çok ısınıyor, alınmaz katiyen.

Ben de beyaz ve gri araba alanları anlamıyorum, adam gidip 200 bin tl harcayıp araba alıyor, bakıyorsun bildiğin buzdolabı beyazı. Yahu spor araba alıyosun veya lüks bir araç alıyosun, şöyle çekici güzel bir renk alıyım yakışsın diyen yok.

Trafikteki araçların çok büyük kısmı beyaz ve gri. Kiri belli etmez, boyalı parçada renk farkı pek belli olmaz diye dayıyorlar beyazı. En hoşuma giden araçlar bile rengi beyaz-gri ise gözümde linea'ya dönüşüyor, zerre çekiciliği yok.

Alın size örnek, şu renk dururken gidip aynı arabayı tost makinesi gibi beyaz alan o kadar çok adam var ki ülkemizde.

2. elde siyah renk arabalar kalmış sadece İĞRENÇ

Estoril Mavi

• neden blokladığımı şimdi anladım, baya boş bir kişi imiş.
  • Beyaz arabanın hareket eden kireçten farkı yok istisnalar dışında.
  • beyaz aracları çizikten dolayı istiyorlar belli etmesin diye satarken kolay satiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Siyah araba asalettir. Benimde doblom siyah. Allah sana bence akıl fikir versin de kimsenin zevkine laf etme

tuğra standart mı peki ?
  • siyah gayet iyidir hocam ne den ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

siyah gayet iyidir hocam ne den ki

troll hocam ya bombayı bırakmış kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Siyah araba asalettir. Benimde doblom siyah. Allah sana bence akıl fikir versin de kimsenin zevkine laf etme

tuğra standart mı peki ?

Hayır arabada tuğra yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amcamda siyah almış tozdan bıkmıs adam artık umursamıyorum diyo. Allahtan 2. elde ucuza almışta morali bi miktar duzgundu. Neyse uygun fıyata almışsın diye biraz moral verdim artık ne ediym
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.