Şimdi Ara

2. elde siyah renk arabalar kalmış sadece İĞRENÇ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2. el arabalara bakarken hep karşıma siyah renkler çıkmaya başladı. Acaba çok tercih edildiğinden mi yoksa satıp kurtulmak isteyen mi çok acaba diye düşünüyorum.. Tabiki ikincisi ağır basıyor. Bedava verseler siyah almam siyah araba alanları da anlamıyorum neden alıyorlarsa Allah akıl fikir versin.. İsraf sadece siyah araba

• aynı dert bendede var.

ikinci el f30 bmw almak istiyorum hepsi ya siyah ya beyaz

adam akıllı kırmızı, füme, metalik gri gibi güzel bir renk alıyım diyorum 10bin tl pahalı istiyorlar.

Sıfır alırken beyaz ve siyah renk yerine bunları tercih etmek ilerde satarken daha mantıklı. bu tarz arabaları alanlar her yerde olan şirket arabası rengi beyazı istemiyorlar
  • Siyah araba asalettir. Benimde doblom siyah. Allah sana bence akıl fikir versin de kimsenin zevkine laf etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıkanınca fena oluyor ama.Çabuk kirlenmesi değilde yazın fena arabanın içindeki pet sular kuruyo,hele birde deri koltuk varsa yandın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 41gokhan41 -- 18 Ağustos 2016; 20:14:22 >
  • iğrenç olan beyaz ve gri avm otoparkları şirket bahçesi gibi yollar gri beyaz dolu
  • Bizim milletimizin renk anlayışı siyah beyaz gri. O yüzdendir

• quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

2. el arabalara bakarken hep karşıma siyah renkler çıkmaya başladı. Acaba çok tercih edildiğinden mi yoksa satıp kurtulmak isteyen mi çok acaba diye düşünüyorum.. Tabiki ikincisi ağır basıyor. Bedava verseler siyah almam siyah araba alanları da anlamıyorum neden alıyorlarsa Allah akıl fikir versin.. İsraf sadece siyah araba

Yıkamacı zihniyetiyle düşünürseniz tabii siyah araba israf. Çok toz tutuyor çok ısınıyor, alınmaz katiyen.

Ben de beyaz ve gri araba alanları anlamıyorum, adam gidip 200 bin tl harcayıp araba alıyor, bakıyorsun bildiğin buzdolabı beyazı. Yahu spor araba alıyosun veya lüks bir araç alıyosun, şöyle çekici güzel bir renk alıyım yakışsın diyen yok.

Trafikteki araçların çok büyük kısmı beyaz ve gri. Kiri belli etmez, boyalı parçada renk farkı pek belli olmaz diye dayıyorlar beyazı. En hoşuma giden araçlar bile rengi beyaz-gri ise gözümde linea'ya dönüşüyor, zerre çekiciliği yok.

Alın size örnek, şu renk dururken gidip aynı arabayı tost makinesi gibi beyaz alan o kadar çok adam var ki ülkemizde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Siyah araba asalettir. Benimde doblom siyah. Allah sana bence akıl fikir versin de kimsenin zevkine laf etme

İşte bu psikolojiden kurtulmak lazım siyah renk araba olunca kimse asil olmaz uyanın biraz. Arabanın rengi arabaya asalet hiç katmaz zaten :D beyazda aynı araba siyahta aynı araba.. Aradakı fark sen siyah arabanla 6-7 yılda bir boyacıları zengin edeceksin arabada pişeceksin araplara daha cok yakıt tuketerek kazanc saglayacaksın.. Pek asil bi davranıs yok goruldugu uzere
  • Donald Draper kullanıcısına yanıt
    Zaten cevabı vermişsin,siyah beyaz sıradan renkler diğer renkler için ek para ödenir haliyle fiyata yansıtılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

2. el arabalara bakarken hep karşıma siyah renkler çıkmaya başladı. Acaba çok tercih edildiğinden mi yoksa satıp kurtulmak isteyen mi çok acaba diye düşünüyorum.. Tabiki ikincisi ağır basıyor. Bedava verseler siyah almam siyah araba alanları da anlamıyorum neden alıyorlarsa Allah akıl fikir versin.. İsraf sadece siyah araba

Yıkamacı zihniyetiyle düşünürseniz tabii siyah araba israf. Çok toz tutuyor çok ısınıyor, alınmaz katiyen.

Ben de beyaz ve gri araba alanları anlamıyorum, adam gidip 200 bin tl harcayıp araba alıyor, bakıyorsun bildiğin buzdolabı beyazı. Yahu spor araba alıyosun veya lüks bir araç alıyosun, şöyle çekici güzel bir renk alıyım yakışsın diyen yok.

Trafikteki araçların çok büyük kısmı beyaz ve gri. Kiri belli etmez, boyalı parçada renk farkı pek belli olmaz diye dayıyorlar beyazı. En hoşuma giden araçlar bile rengi beyaz-gri ise gözümde linea'ya dönüşüyor, zerre çekiciliği yok.

Alın size örnek, şu renk dururken gidip aynı arabayı tost makinesi gibi beyaz alan o kadar çok adam var ki ülkemizde.

beyaza buzdolabı ornegı nasıl verdınız helal olsun siyah uydu alcısı o zaman :D

• Zevkler ve renkler tartisilmaz sanane adamdan istedigi rengi alir.

• Beyaz gri filo aracı rengidir. Para verip almam, kırmızı, koyu mavi bilumum muadil renkler candir , siyah da olur varsın kirlensin temizken hepsinden güzel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lansman rengi araçlar için ortalama 5 bin lira fiyat farkı istiyorlar. sıfır alırken o nedenle çoğu kişi fiyat farkı olmayan siyah ya da beyaz renkleri tercih ediyorlar.
  • quote:

beyaza buzdolabı ornegı nasıl verdınız helal olsun siyah uydu alcısı o zaman :D

Valla benim gözümde arabanın bütün çekiciliği gidiyor beyaz olduğunda, en uç noktadaki araçlar bile olsa beyaz olduğunda kesinlikle göstermiyor kendisini, Lamborghini dahi olsa düşüncem bu şekilde. Buzdolabı gibi bişey. Şimdi buzdolaplarını bile renkli yapıyorlar üstelik.

Benim favori rengim siyah, ancak aracın bakımlı olması lazım. Yeni pasta cila görmüş temiz siyah bir araba gibisi var mı?

• Eski aracım siyahtı. Kullanım zorluğunu bilerek aldım. Ortalama haftada bir çoğunlukla kendim yıkadım. Zevkle bindim ve sattım. Şuanki aracım beyaz. İkinci el aldığım için rengini seçmedim denk geldi aldım. Yıkama anlamında rahatladım ama temizken siyah aracımdaki albenili hali hiçbir zaman yakalayamam.
    Sıfır alacak olsam kesinlikle beyaz ve gümüş gri almam. Markaya ve modele göre renk tercihim değişir. Mercedese a serisinde koyu yeşil, c serisinde füme alırdım. Audide gece mavisi, BMW'de 3 ve 4 serisinde kırmızı ve mavi , 5de koyu gri veya siyah tercih ederdim. Pick uplarda turuncu, suvlarda siyah tercih ederdim

• Zevk meselesi bende beyaz ve griden nefret ederim. Hele ki griler, bana boyasızmış gibi geliyor.

Sıfır araç alacak olsam siyah,kırmızı,mavi tonlarından birisini alırdım yılda bir kere boya koruma yapar, fırçasız yıkama ile yıkar keyifle binerdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

Siyah araba asalettir. Benimde doblom siyah. Allah sana bence akıl fikir versin de kimsenin zevkine laf etme

İşte bu psikolojiden kurtulmak lazım siyah renk araba olunca kimse asil olmaz uyanın biraz. Arabanın rengi arabaya asalet hiç katmaz zaten :D beyazda aynı araba siyahta aynı araba.. Aradakı fark sen siyah arabanla 6-7 yılda bir boyacıları zengin edeceksin arabada pişeceksin araplara daha cok yakıt tuketerek kazanc saglayacaksın.. Pek asil bi davranıs yok goruldugu uzere

Size sadece şunu diyeceğim. En ufaktan beyaz linea ile siyah lineayı karşılaştırın. Siyah daha asil, daha hoş görünür. Beyaz tam bir çöp. Avantajı olabilir ancak imkanım olsa beyaz almam.

• Beyaz arabayı tamamen çiziği göstermediği için beğenen kesim, diğer renklere niye saldırır anlamak mümkün değil.

Boya takıntısı olan insanlarımız yok farkı belli olmuyor diye beyaz araba alıyor.

Beyaz araba bence boyanmamış arabadır. Çünkü beyaz bir renk değildir.

Zevksiz insanlar ülkesi olduğumuzdan satılan arabaların %70i beyaz maalesef.

• iki konu farklı ama tabı senın anlamanı beklemek gereksız

donanımhaber forum
    Artık su ulkeye siyah araba sokmayın rica ediyorum » Sayfa 1 - 2
    https://forum.donanimhaber.com/m_119643596//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 19 Ağustos 2016; 9:16:12 >
  • siyahı severim ama aydın gibi sıcak bir yerdeyseniz ve belediye bütün yolları yeniliyorsa toz toprak bitmiyor benim aracım yok kardeşimin kini lazım olunca kullanıyorum,tavanın sıcağı nedeyse beyninize geçecek o derece ısınıyor sürekli bakım istiyor matlaşıyor sonax sa götürdüm boya koruma yaptırdım rahatladık o konuda da , yıkatıyorum akşam sabaha bir karış toz elinde bez arabanın etrafında pervane olacaksın yoksa siyah renk zevkli ama çok ilgi istiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.