Şimdi Ara

Bu sefer beyaz kasa mı alayım? (Parçalar siyah)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Güncel olarak siyaha siyah kombinasyonda oyun bilgisayarına sahibim fakat aklımı beyaz kasa karıştırıyor.

Bu seferde beyaz kasaya siyah parçalarla kombin yapsam nasıl olur? Aranızda siyah kasadan beyaz kasaya geçen varsa tecrübelerini aktarırsa sevinirim.

(Kablolarıda beyaz kullanmayı düşünüyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben beyaz düşünüyorum. Aklımda G500A vardı ama teslim tarihi çok uzaktı sonrasında stoklarda kalmadı coraxalpha sitesinde. Sonrasında Lian li 216 yı gözüme kestirdim karar verene kadar onu da stoğu bitti :)

Şimdi Be Quiet mi alsam diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 10 Ağustos 2023; 23:7:32 >

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Alınca deneyimlerinizi ve parçalı haliyle görsellerini atabilirseniz çok sevinirim hocam

• Be quiet 500Dx beyaz kullanıyorum. Birkaç fotoğraf bırakayım fikir versin.
    Bu sefer beyaz kasa mı alayım? (Parçalar siyah) Bu sefer beyaz kasa mı alayım? (Parçalar siyah) Bu sefer beyaz kasa mı alayım? (Parçalar siyah)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Corsair 4000D airflow kullanıyorum kasa hariç diğer tüm ekipmanlarım siyah gayet şık duruyor. Tabi gönül ister ki bütün parçalarım beyaz olsun ama o kadar masrafa değmez

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt
    Bi fotoğraf gelir mi acaba

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Biraz foto çekme özürlüyümdür idare et hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Gayet güzelmiş. Masa düzeninede bayıldım.

Bide bunun üstüne psu kablolarının beyaz olduğu, parçaların ise aynı kaldığı bi kombin nasıl olurdu acaba diye düşünüyorum şimdi

Bundan çok daha güzel olur hocam ya benim de isteğim tamamen beyaz ekipmandı ama misal ekran kartının siyahıyla beyazı arasında hem fiyat farkı çok var hem kolay bulunmuyor. Aynı klavyenin, RAM’in, soğutucunun vs… beyazlarının fiyatı inanılmaz pahalı. Gerçi benim işlemci soğutucunun beyazı yok ama diğer modellerde pahalı yani Türkiye’de beyaz setup kurmak gereksiz lükse kaçıyor maalesef. Ama kabloları beyaz yapabilirsiniz maliyeti çok yüksek olmaz sanırım

Aklımda sadece

Beyaz kasa
    Beyaz psu
    Beyaz kablo

Kombinasyonu var. Diğer parçalar siyah kalıcak

Hocam eğer benim kasadan düşünürsen psu haznenin içinde kaldığı için görünmüyor psu masrafından kurtulabilirsin eğer ben kasamın içinde psuyu görmek istiyorum dersen yukarıda arkadaşın attığı modellere bakabilirsin ama yeni kasaların çoğunda psu hazne içinde kalır görünmez. Bu arada hangi marka alırsan al kesinlikle mesh olsun alacağın kasa

• @MeGaDave06 bende Phanteks P500a DRGB White var hocam bileşenleri siyah,

G500a ile arasında neredeyse hiç fark yok.

Yeni versiyonu gibi düşünebilirsiniz.

Akşam eve geçtiğimde bir kaç fotoğraf atmaya çalışırım.

Beyaz istiyorsanız kasayı beyaz yapabilir, beyaz sleeve kablolar ile tamamlayabilirsiniz.

PSU'nun beyaz olması çok önemli olmayacaktır. Kabloları beyaz olarak yaptırabilir veya satın alabilirsiniz.

• StamP0fRadiation kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam evet bu sefer bi beyaz kasaya ışık yakıyorum çünkü gece rgb aydınlatmalarla donanımlarında gözükmesi daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Siyahında keskinliği ve gizemide hoş ama beyaza bi tık yakınım.

Tek merak ettiğim parçaların siyah kablo olması mı yoksa beyaz olması mı bunuda araştıracağım.

Fotoğrafları bekliyorum hemde diğer kullanıcılar için faydalı olacaktır

Cm td500 v2 mesh düşünüyorum. Onda psu haznesi gözüküyor ondan.

Bakalım bi psu kablolarının beyaz veya siyah olması nasıl bi etki yapıcak. Olmadı asiahorse siyah-gri kablo kombinasyonuda yapabilirim. Parçalar siyah gri ağırlıklı çünkü

Beni biraz estetikten kaybetti bu kasa. Tabi zevkler ve renkler mevzusu. Ön kısmı ve grimsi yerler yüzünden elemiştim. Bu yüzden 4000x'i koydum ama bilemiyorum onun da airflow mevzusu iyi olmasa gerek.

Be Quiet da en azından egzoz fanını beyaz yapabilirmiş. Onu alırsam egzoz fanını beyaz be quiet almayı düşünüyorum. Onu da öne falan koyarım. Fanlarında ışıklandırma olmasa bile kasa içinin ışıklandırılması benim için yeterli olur diye düşünüyorum.

Bir de Lian Li 216 da toz filtresi yok. Ekstra alınsa 400 500 TL civarıydı sanırım. Be Quiet de ise mevcut ve fanları daha sessiz diye düşünüyorum. Bir de yan kapağında sessizlik için bir şey eklenmiş sanırım.

Ancak Lian Li 216 tercih eden çok kişi var ve stokları hızlıca erittiler. Onun da daha iyi olduğu yanları var. Airflow ve montaj vs konusunda. Ama Be Quiet pek alan olmamış belki de biraz eski ve ön kısmı herkese hitap etmiyor diyedir kim bilir.

• Bunların yanına şu gider mi?

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsun hocam zevk meselesi. 4000X’in airflow’u iyi 4000D’den farklarından biri de 4000X fan setiyle beraber geliyor sanırım. 4000D içinden önde 1 tane arkada egzoz 1 tane siyah fan çıkıyor sadece. Cfm değerleri düşük fanlar ben sadece birini yukarıya taktım 2. Egzoz olarak. Bu kasadan hem görsel olarak hem performans olarak çok memnunum içi baya serin gerçi bunda kullandığım fanlarında etkisi büyük.

Aşağıda attığın işlemci soğutucu görsel olarak çok şık duruyor ama soğutma performansı hakkında pek bir bilgim yok. Cooler Master’ın da beyaz modeli vardı sanırım. High-End bir hava soğutucu arıyorsan kendini kanıtlamış markalara yönel bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemo94 -- 10 Ağustos 2023; 18:46:37 >

Şu şekilde benim köşe :)

En alttaki resmi şimdi çektim.

Klavye evladiyelik, Satışta olan asus rog deluxe var aslında satılmazsa onu kullanabilirim ama emin değilim.

Macro tuşları baya işimi görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StamP0fRadiation -- 10 Ağustos 2023; 20:7:18 >

• StamP0fRadiation kullanıcısına yanıt
    Vay be süpermiş. Gece anladığım kadarıyla kasanın beyaz olduğu bile belli olmuyor doğru mu görüyorum?

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt

Memnun musunuz hocam? Üstteki fanı ön kısma mı taktınız? Kasa içi RGB'si güzel gözüküyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.