Şimdi Ara

2.ELDEKİ FAHİŞ FİYATLAR...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımın komşusu 15'e ibiza dizel aldı bi açtım sahibinden.com'u en ucuz ibiza dizel 15800 lira
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

arkadaşımın komşusu 15'e ibiza dizel aldı bi açtım sahibinden.com'u en ucuz ibiza dizel 15800 lira

sahibinden.com a baktım şimdi..
    adamlar 2007-2008 ibizaya 30.000 istiyor..
    seat ın sitesinde 2008 sıfırlar daha ucuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

http://www.sahibinden.com/43_km_de_orjinal_olup_hatasizdir_garaj_arabasi_esi_yokWQQaXQQ9354591WQQpXQQdisplayitem

ohaaa be istediği kadar temiz olsun 2009 dsg li tsı motor alırım daha iyi beee.

En az 10 milyar fazlası var o aracın ederi max. 45 aslında.

• bide bayram geliyorya kazıklamak için neden ok milleti
  • 2005 model (önceki kasa) passat gördüm 1.9 tdi.full+full ona lafım yok ama herif 63 bin istemiş.gıcıklığına 60 olur mu diye msj attım
  • Televizyondaki haberlere kanmayın, parayı bastıran bu tür reklam içerikli haber yaptırabiliyor. Birçok sektörde bu yöntemi kullanıyor (sağlık, emlak...)

Şu dönemde ikinci el fiyatalarının uçuk olması doğal (satış olmasa da : )), çünkü sıfır araç piyasası neredeyse duracak. insanlar ikinci ele rağbet ediyor bu da fiyatları arttırıyor. Bu arz - talep dengesi sinir bozucu. Geçen sene 8000 km'de, 2006 1.4, 80 beygir benzinli poloyu (sol çamurluk değişmiş) 18 binytl'ye alan çıkmamıştı. Şİmdi bakıyorum fiyatalar 20 ile 25 arası uçuyor. geçen sene sıfırı 25,5 du.
  • quote:

http://www.sahibinden.com/43_km_de_orjinal_olup_hatasizdir_garaj_arabasi_esi_yokWQQaXQQ9354591WQQpXQQdisplayitem

bide pazarlıksız son fiyat yazmış

• quote:

2005 model (önceki kasa) passat gördüm 1.9 tdi.full+full ona lafım yok ama herif 63 bin istemiş.gıcıklığına 60 olur mu diye msj attım

Çok vermişsin be dostum 50 neyine yetmiyor
  • piyasayı mahvedip bizi üzenlere ban
  • quote:

2005 model (önceki kasa) passat gördüm 1.9 tdi.full+full ona lafım yok ama herif 63 bin istemiş.gıcıklığına 60 olur mu diye msj attım

hee gurban hele gelsen yaparık evelallah

• alttaki araba iyiye benziyor.
  • arkadaşlar sesisz kalmayalım...bu konuda tepkimizi dile getirelim..GÜNCEL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

serbest piyasa isteyen istediği fiyatta özgür tabi satabilecek enayi bulabilirse. ama bazı markaları efsaneleştirenler yine bizleriz, misal; corolla corolla diye diye bak çekilen fiyata. kimse dönüp bakmasın bakalım fiyatı nolacak.

hayatta en beğenmediğim tip o arabada

ama malesef köylüsü,şehirlisi,cahili,akıllısı herkesin aradığı araba kendisi

Aynen dostum. O ne tipsiz araba öyle.

Gerçi bende de corolla var ama neyse. Ben köylü ve cahil olduğum için normal.

• quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

http://www.sahibinden.com/1999_model_sirali_lpg_li_astra_cd_hbWQQaXQQ7970959WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/sirali_sistem_lpg_li_2001_vectraWQQaXQQ7849817WQQpXQQdisplayitem

iki lpgli araç biri astra biri vectra bunlardan hangisinin fiyatı yanlış?

hocam yalnız ilan tarihleri arasındaki farka bakarsan hangisinin fiyatı yanlış verdiğini anlarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

En az 10 milyar fazlası var o aracın ederi max. 45 aslında.

+1

• bizde oto pazarini gezdik otocenteri gezdik sonunda 0 km almaya karar verdik hesap yapinca pek arada fiyat farki kalmiyor
    ornek ford focus soruyoruz tdci hemen hemen her yerde 2006 model ghia 35000 ytl diyorlar
    35000 ytl + lastik 1000 ytl + bakim 500ytl + ic dis bakim 500 ytl = 37000 sifiri 40000 ytl 3 milyar icin 40binde 50binde araba almaya degmez hem sifiri makyajli kasa 2009 arada 3 yilda fark var yaptik hesabi sifir lamaya karar verdik ve aldik ford focus degil farkli bir araba
  • Zaten arada 1-2 ya da 3 milyar fark varsa ben şahsen hiç düşünmeden sıfırını almayı tercih ederim ama 5/6 hatta yerine göre 7.000 ytl fark olması hesapları değiştiriyor haliyle ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bossbee

quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

serbest piyasa isteyen istediği fiyatta özgür tabi satabilecek enayi bulabilirse. ama bazı markaları efsaneleştirenler yine bizleriz, misal; corolla corolla diye diye bak çekilen fiyata. kimse dönüp bakmasın bakalım fiyatı nolacak.

hayatta en beğenmediğim tip o arabada

ama malesef köylüsü,şehirlisi,cahili,akıllısı herkesin aradığı araba kendisi

Aynen dostum. O ne tipsiz araba öyle.

Gerçi bende de corolla var ama neyse. Ben köylü ve cahil olduğum için normal.

estafurullah, niye alınganlık gösterdin şimdi

• bende 1 aydır araba arıyorum, ankarada aracımı (1999 model broadway rn lpg li değişen ve boya yok 103.000 km de) 8.500 ytl ye sattım ama keşke satmasamışım, hemen araç alabilirim diye sattım ama araç alamadım neden?fiyatlar çok yüksek, arabasızda olmuyor haliyle, ertesi pazar gidip bari yeniden bi broadway alayım dedim, düşük km de, 2-3 senede buna bineyim dedim, çünkü broadwayden çok memnundum, klima ve uzun yol performansı hariç, eee si gittim pazara 9-500 ytl den aşağı broadway yok, üstelik 97-98 modellerde, adama dedim yaw daha geçen hafta 8500 e kendi aracımı sattım bu ne fiyat böyle, adam diyorki benim arabam orjinal, ulan!1997 model broadwayin hertarafı orjinal olsa ne olur, benimkide orjianldi o halde, neyse araba alamadık, geldim çalıştığım şehre, ankaradan otobüse gelmek çok koydu, geldiğim şehirde gezdim aradım, internet, gazete vs. vs. araç yok yada çok fazla, hala arıyorum bulamadım, bu arada kredi çekip limitide 23.000 YTL ye çıkarmayı düşünüyorum, a zamanda arkadaşlar az daha kat sıfır al diyolar, 23000 bine clio falan ediyor ama o kadar para ona verilmez git o zaman 2. el konforlu araba al diyolar karar veremedim, arabada bulmadım, iyice bunaldım gidip o paraya yeni kasa symbol alacam, ama arkadaşların tepkisinden çekiniyorum:) hiç acımadınmı derler diye, işte 2. el piyasası böyle uçuk yaniii

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.