Şimdi Ara

2.ELDEKİ FAHİŞ FİYATLAR...! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sıfır aracların fiyatları ne durumda ? reno clio 24bin diyor mesela tvde lada kalina mıydı neydi araba güzel ve 16bin... inşallah fiyatlar çok daha ucuzlarda bu 2.elden kazıklayarak geçinenler açlıkdan ölür
  • adam hiçbir donanımı olmayan 93 corallaya 13 milyar çekiyor.
    Donanımlı olsun diyorsan 97-95 corallalara 15-18 milyar çekiyorlar.
    Çok uçuk fiyatları var.O Fiyatlara 2000 ve üstü çok mükemmel araçlar var.
    quote:

Orjinalden alıntı: vestigo

serbest piyasa isteyen istediği fiyatta özgür tabi satabilecek enayi bulabilirse. ama bazı markaları efsaneleştirenler yine bizleriz, misal; corolla corolla diye diye bak çekilen fiyata. kimse dönüp bakmasın bakalım fiyatı nolacak.
  • güncel
  • aynı senedeki corolla carina'dan nasıl daha pahalı oluyor anlamıyorum. tamam 2.0 motor var 1.6 motordan biraz fazla yakar ama arada da 2000 lira da oynarmı kardeşim
  • çok güzel söylemişsin!

quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

aynı senedeki corolla carina'dan nasıl daha pahalı oluyor anlamıyorum. tamam 2.0 motor var 1.6 motordan biraz fazla yakar ama arada da 2000 lira da oynarmı kardeşim
  • satan çok alan yok piyasa o yüzden durgun.
    adam gibi fiyat isteyenler satıyor.
    satamayanlar işte o %98 lik kısım..
  • Bir de şöyle bir durum var.. İnternette hasarsiz kazasiz boya yok deniliyor fiyatı makul buldugunda gidip göruyosun araba zamanında haşat olmuş.. Keriz mi sanıyolar halkımızı yoksa gercekten boyle yutturdukları insan çok mu ??
    kalkıp gittiğine, telefon parasına, göstermesine verdiiğin paraya en önemlisi de gündemini onal meşgul ettiğine adamın acıdıgı yok!!!
    Kısacası ''Yersen piyasası''..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geniusdr -- 3 Ekim 2008; 0:58:02 >
  • Bu sene haziranda 2003 model fiesta TDCİ full 45.000 km aracımızı 18.000 ytl ye 1 günde sattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trojana

Bu sene haziranda 2003 model fiesta TDCİ full 45.000 km aracımızı 18.000 ytl ye 1 günde sattım.

normal bir fiyat söylemişsiniz kmsi fazla olanlarda şuan 16000 civarında satılık ilanlarını görmekteyim. ve de araçlar satılıyor uzun süre ilanını görmüyorum
  • arkadaşlar siz canınızı sıkmayın ben ocakta araba almaya karar vermiştim erzurumda yaşıyorum galerici gittim baktım fiyatlar anormal gidip ankaradan aldım bir ay önce arabayı sattım yeni bir araba alayım dedim araçlar hala daha fahiş fiyata ve ocakta baktığım arabaların diyebilirimki %60 ı yine oradaydı satamamışlar arabaları dedim abicim arabaları normal fiyatlardan satsanızda sürkülasyondan para kazansanız olmazmı olmaz dediler ederleri o ucuza satamayız dediler.İyi dedim ankarada istanbulda neden daha ucuz dedim onlar kazalıdır paslıdır çürümüştür dediler galerilerinin önündeki arabalar hep ankara istanbul plakalı şehir dışından getirmişler.Araba alacağım zaman clio vardı 96 model dedim ne kadar abi bu 8500 ytl istediler dedim neden bu kadar pahalı elektrikli ayna var dediler ön camlar elektrikli 180 binde km si az imiş hidrolik direksiyon dedim iyi kalsın.Ankaradan 97 modelini aldım 7500 ytl ye 130 binde diğer özellikleri aynı araba temiz pas filan yok geldim buraya araca dört lastik dört tanede jant taktım 850 ytl sony nin cd çalarlı buluetoothlu teybini aldım 350 ytl brc tüp taktırdım 850 ytl ruhsata işlettim vs arabayı komle otokuaför yaptırdım yağını suyunu sübaplasını falan değiştirdim trigerini yeniledim ne olur ne olmaz diye bi kaç ay bindim sonra satmaya karar verdim aynı satıcıya gittim 8500 ytl 96 modele isteyen adama dedim abi bunu sana versem üst modelini alsam ne verirsin adam 5500 ytl eder dedi dedim nasıl bunda o kadar şey var sen bana 96 sını hiçbişesi yok ne lastik ne cd çalar nede gaz bu fiyat olurmu dedi işine gelirse dedim yok abi gelmiyo sağol.
    quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Bayramdan sonra özellikle de kışın fiyatlar taban yapsın da o zaman şişirsinler bakalım yine ...

• GÜNCEL KASKO DEĞERİ 24950 TL.
    ADAM 35000 TL YAZMIŞ... BENCE KOMİK...
    http://www.sahibinden.com/2004_aytozu_gri_focus_cmax_tdci_kazasiz_WQQaXQQ4193366WQQpXQQdisplayitem
  • bitanede benden ilan başlığında 2001 model ilanda 2000 model yazıyor. tofaş kartal 1.6 ie 14.000 Ytl

http://www.sahibinden.com/fullll_orjinal_2001_1_6_ieWQQaXQQ10822324WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hakan5434

bitanede benden ilan başlığında 2001 model ilanda 2000 model yazıyor. tofaş kartal 1.6 ie 14.000 Ytl

http://www.sahibinden.com/fullll_orjinal_2001_1_6_ieWQQaXQQ10822324WQQpXQQdisplayitem

bagaja laimnant yaptıranı da ilk kez gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _opeth -- 4 Ekim 2008; 16:41:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hakan5434

bitanede benden ilan başlığında 2001 model ilanda 2000 model yazıyor. tofaş kartal 1.6 ie 14.000 Ytl

2001 karatala vereceğin o paraya 2005 klimalı logan alınır millet enayi arıyor
  • Bundan 1 kaç ay önce 99 model 1.8 Xr 306 mızı 8 bin ytl ye ancak satabildik.Üstelik araç çok temizdi.Çok nadiren 100 km nin üstüne çıkar , maksimum 3000 devirde vites değiştirilirdi.İnternette ise bu model 306 lar 10 - 13 bin ytl arasında.Umarım fikir verebilmişimdir bu fahiş fiyatlar hakkında.İnsanımız kendini çok çakal zannediyor.
  • 18 Eylül 2008 tarihinde

imzamdaki aracı 19500 YTL'ye aldık.

araç 66000km'de
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.