Şimdi Ara

2, eli olmayan oyuncular.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hani bazi arabalar vardir 2 eli hiç yoktur. Turkiye ligi aynen bole oyuncularla doluydu.hepde 2 elini hemde tutlmayanlarini aliyorduk.

Artik BRUMA geldi sifir kilometre hemde yeni kokusu üzerinde

Bence bu bir milattir.keyfini sürelim.

Artik kulüpler sirf traftari mutlu etmek için zarar yazcak adamlar almaz.popülist davranmzazlar bu transfer için emeğio geçen herkese teşekkur ediyorum.

Super lig artik emekli adam ligi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle bir parlatıp clde asist gollerini izleyip Avrupa'ya pazarlarsak bir sonraki transferler için örnek olur. Tercih edilebilirliğimiz artar wonderkid futbolcular tarafından.
  • Herkes bruma konusu aciyor. İleride patlarsa hortlanacak cok konu var

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Herkes bruma konusu aciyor. İleride patlarsa hortlanacak cok konu var

Ben futbol bilgime güveniyorum .bu adam 2 sene sonra en az 30 .

Sen guvenmiyorsun sanirim

Balon olcağina inaniyorsan açarsin konu.

• quote:

Orijinalden alıntı: akigoakhisar

quote:

Sirf youtube videolarindan izledigim için bir sey diyemiyorum. Tamam dogru bir hamle genc oyuncu almak ama forumdaki konular cok uçuyor. Daha a takim seviyesinde dogru duzgun maca cikmamis oyuncuyu direk ilk 11e koyuyor, real madrid macinda oynar vs deniliyor.

Cok degil en gec 2 3 ay içinde "o kadar para verdik oynamiyor. Balon" konularini gorecegiz. Sabirsiz bir milletiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akigoakhisar

quote:

Sirf youtube videolarindan izledigim için bir sey diyemiyorum. Tamam dogru bir hamle genc oyuncu almak ama forumdaki konular cok uçuyor. Daha a takim seviyesinde dogru duzgun maca cikmamis oyuncuyu direk ilk 11e koyuyor, real madrid macinda oynar vs deniliyor.

Cok degil en gec 2 3 ay içinde "o kadar para verdik oynamiyor. Balon" konularini gorecegiz. Sabirsiz bir milletiz.

Geçen bir konu vardı Bruma biraz Ronaldo biraz Ribery diye...

Adamı oynamadan ilah yaptılar. Beklenti çok büyük. Bekleyip göreceğiz.

• Sabir lazim bruma konusunda en az 2 sene yoksa gelisim beklemek hata olur,ama Türkiye'de 2,3 mac sonra Bruma balon ,paraya yazik gibisinden yorumlar olacagini hepimiz biliyoruz,hatta forumda belki ilk macindan sonra bu tarz bir konu acilabilir.

• brumanın maçını canlı hiç izlemedim youtube videolarıylada kıyaslamak istemiyorum sabrinin bile süper videoları var, dersin barcelonaya koy banko oynar. Bir an önce bitse milli maç arası da az çok izlemeye başlasak
  • Aklıma birden Carrusca geldi ardı ardına Bruma konuları açılınca.

Çok yetenekli bir oyuncu Bruma ancak, kendini bizim ligimizde bu saçma yabancı sınırı sayesinde geliştirebilir mi orasını kestiremiyorum. En azından 6+2 filan olsaydı, sonradan girip, az çok süreklilik kazanmaya başlayabilirdi.

Şimdiki sınırlama ile ya hep ya hiç olacak kadrodaki yeri.
  • Beyler evet yetenekli ama abartiyorsunuz az frenleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

Beyler evet yetenekli ama abartiyorsunuz az frenleyin.

Katılıyorum ancak aynısını salih için söyleyince linç ediyorsunuz hatırlatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

quote:

Belkide dunyanin en yetenekli oyuncusudur da simdiden bu kadar net yorumlar atmak buyuk risk. Salih'i bu sekilde abartmiyordur herhalde kimse yok 2. El degil 2 sene sonra 30 m falan.

• Draxler kadar iyi bence, iki eksigi var tecrube ve ustun alman disiplini

gelecegin oyuncusu bu tip oyuncular fizigi iyi, boyu uzun teknik ve hizli yani adeta fabrikasyon oyuncu gibi dogru egitimlerle draxler veya bruma tarzi bir oyuncu ronaldoyu veya messiyi unutturur bize. Nasil ronaldinho messi ve ronaldonun cok gerisinde kaldiysa ayni durum soz konusu o kadar potansiyelleri var.

• quote:

quote:

quote:

Belkide dunyanin en yetenekli oyuncusudur da simdiden bu kadar net yorumlar atmak buyuk risk. Salih'i bu sekilde abartmiyordur herhalde kimse yok 2. El degil 2 sene sonra 30 m falan.

Araştırsam, salih'i 20 milyondan aşağı satmayız şeklinde onlarca yorum bulurum. al şu aşağıdaki linkte de 30'dan aşağı verilmez diye konu açılmış. Senin de yorumun var. 17 milyon sterline salih nasıl verilir gibisinden.. Kendin bak ve yorumla.

http://resim.donanimhaber.com/tm.asp?m=73945530&mpage=180

• Mesela Cardozo gelse 5.eldi,son transferi olacaktı,yatmaya(!)gelecekti,Emenike öyle değil ama.Para kazandırır satabiliriz.

Konuya gelirsek Stsl'den bir futbolcuya Messi bile olsa 30 verilmesini zor görüyorum.

• 2 eli olmayan futbolcu ne alaka diyorum başlığa bakınca
  • quote:

quote:

quote:

1.00 dan izleyin :) yumuşacık bilekler hiz denge ve akil var .

top gelirken daha kafayı nereye atacağını planlamış karşıdaki adamı şaşırtıyor herhangi bir oyuncu topu taca atardı.

• Xelçuk Şahin, The unreplaceable, Bringer of rain
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Draxler kadar iyi bence, iki eksigi var tecrube ve ustun alman disiplini

gelecegin oyuncusu bu tip oyuncular fizigi iyi, boyu uzun teknik ve hizli yani adeta fabrikasyon oyuncu gibi dogru egitimlerle draxler veya bruma tarzi bir oyuncu ronaldoyu veya messiyi unutturur bize. Nasil ronaldinho messi ve ronaldonun cok gerisinde kaldiysa ayni durum soz konusu o kadar potansiyelleri var.

Ronaldinho messi ve ronaldonun gerisinde kaldı. ronaldinho ikisini topla o ikisinin toplamından bile yetenekli bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raym123

quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Draxler kadar iyi bence, iki eksigi var tecrube ve ustun alman disiplini

Ronaldinho messi ve ronaldonun gerisinde kaldı. ronaldinho ikisini topla o ikisinin toplamından bile yetenekli bir oyuncu.

Bencede o kadar yetenekli ama yetenek tek basina yeterli degil istikrar kondisyon hiz mantalite gibi bir suru etken var en onemlileri mantalite ve istikrar. Buyuk takimlarda oynayan bir suru yeteneksiz oyuncu varken cok yetenekli olup mesafe kat edemeyenler var. Ronaldinho gibi interdeki adriano gibi. Ronaldinho dunyanin gelmis gecmis hatta gelecek en iyi oyuncusu olabilirdi ama istikrar saglayamadi malesef

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.