Şimdi Ara

2. Etik Kurulu Raporu Açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YoK

quote:

İlhan Ekşioğlu’nun yönetim kurulu üyesi olması nedeniyle şike teşebbüsü eyleminin Fenerbahçe’ye izafe edilmesinin uygun olacağı,

Demek ki şike yapacaksan yönetimde olmayan birini görevlendireceksin. Bunu da öğrenmiş olduk. Bakalım şimdi şikenini önünü nasıl kesecekler

pardonda ilhan ekşioğlu fb asbaşkanı değilmi? ben mi yanlış biliyorum ?
  • Etik kurulu raporuna göre geçen yılın şampiyonluk kupası İlhan Ekşioğlu'na verilmeli.adam tek başına neler başarmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

quote:

İlhan Ekşioğlu’nun yönetim kurulu üyesi olması nedeniyle şike teşebbüsü eyleminin Fenerbahçe’ye izafe edilmesinin uygun olacağı,

Demek ki şike yapacaksan yönetimde olmayan birini görevlendireceksin. Bunu da öğrenmiş olduk. Bakalım şimdi şikenini önünü nasıl kesecekler

İlhan Ekşioğlu FB yöneticisi ama yöneticiliği yönetim kuruluna yansımadı.

Böyle bir rapor da hazırlanırsa şaşırmam.

• Dur bakalım daha neler çıkacak? Gerçeklerin biz özelliği vardır, elbet birgün ortaya çıkarlar. Ne kadar gizlerseniz gizleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM

Fenerbahçe'mizin Federasyon Yetkilileri İyi Çalışmış , Ancak Ancak Ve Ancak Bu Kadar Düşürebilmişler.

Bütün Herşeyi İlhan Ekşioğlu ve Ali Kırat'lıya Havale etmişler. Aziz Yıldırım Maaşallah Tertemiz.

Trabzonspor içinde Çok Uğraştilar , Nasıl Dahil Edebiliriz Diye ama Olmamış Galiba , Hiçbir bilgi ve Belge Bulamamışlar.

Kör Göze Parmak Kısacası. Hala Temiziz Diyenler , Böyle Kör Olarak Devam Etsin..

Madem Aziz Yıldırım'ın bu olayların hiç birinden haberi yok. İçerden çıkar çıkmaz bu olayla alakalı bütün herkese Fenerbahçe'nin adını kötüye çıkardı, Fenerbahçe'nin menfaatlerini zarara uğrattı diye tazminat davası açması gerekir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM

Fenerbahçe'mizin Federasyon Yetkilileri İyi Çalışmış , Ancak Ancak Ve Ancak Bu Kadar Düşürebilmişler.

Bütün Herşeyi İlhan Ekşioğlu ve Ali Kırat'lıya Havale etmişler. Aziz Yıldırım Maaşallah Tertemiz.

Trabzonspor içinde Çok Uğraştilar , Nasıl Dahil Edebiliriz Diye ama Olmamış Galiba , Hiçbir bilgi ve Belge Bulamamışlar.

Kör Göze Parmak Kısacası. Hala Temiziz Diyenler , Böyle Kör Olarak Devam Etsin..

Madem Aziz Yıldırım'ın bu olayların hiç birinden haberi yok. İçerden çıkar çıkmaz bu olayla alakalı bütün herkese Fenerbahçe'nin adını kötüye çıkardı, Fenerbahçe'nin menfaatlerini zarara uğrattı diye tazminat davası açması gerekir.

Bunlar İşin Palavra Tarafları. Aziz İçeride Bol Bol Yatacağını Çok İyi Anladı.

Ha Tüpçü TFF'nin Başında Ha Aziz Yıldırım Aynı Şeyh. Aziz Dediki Çıkamayacağım Beni Raporlardan Aklayın. Ama Öyle Yada Böyle Uzun Yıllar Yatacak İçerde.

Adalet Öyle Yada Böyle Tecelli Edecek. Türk Halkını Aptal Sanıyorlar. Şenol Hoca'nın Dediği Gibi , Hukuken Aklanabilirler ama , Vicdanen Asla Aklanamayacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alone61

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

quote:

İlhan Ekşioğlu FB yöneticisi ama yöneticiliği yönetim kuruluna yansımadı.

Böyle bir rapor da hazırlanırsa şaşırmam.

yani sanki i.ekşioğlu şike yapınca yönetim dışından, yoldan geçen vatandaş yapmış gibi yansıtılıyor.
    keşke etik kurulu şikeya rastlanmamış diye rapor verseydi en azından UEFA bunları okuyup cezayı kesemezdi.
    Daha öncede yazdığım gibi bu tarz bir rapor ve buna göre talimatnameleri düzenlemeyi tr de ancak iki insan yapabilrdi biri YD diğeri cem uzan.

• Forumda artık Şikeci fener demek yasak olmaz heralde. Ucundan azıcıkta olsa sahaya yansımamışta olsa Tebessümdede kalmış olsu etik kurulu fener şikecidir demiştir.
    Sayın yöneticiler diyelimmi demiyelimmi bi açıklık getirin bu konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

Forumda artık Şikeci fener demek yasak olmaz heralde. Ucundan azıcıkta olsa sahaya yansımamışta olsa Tebessümdede kalmış olsu etik kurulu fener şikecidir demiştir.
    Sayın yöneticiler diyelimmi demiyelimmi bi açıklık getirin bu konuya

Yasakmıymış ki ? Şike Yapana Şikeci Denir Bukadar Basit. Trabzon Temiz Olduğu Halde Bize Şikeci Denildiğinde Neredeymiş bu Yöneticiler Acaba ?

Öyle Yada Böyle Tescilli Şike Damgasını Yiyecektir , Fenerbahçe Aziz Yıldırım Ve Ekibi Yüzünden.
  • masumiyet karinesinin sonu...
  • Bizim fenerbahçe taraftarıyla alıp veremediğimiz yok.Fenerbahçe başkanı ve yöneticileriyle alıp veremediğimiz var.Türk futbolu'nun bu günlere gelmesinin sorumlularıdır.2. etik kurulu raporu hukuk'un hukuçular tarafından ırzına geçilmesi ve gerçeklerin yok edilmesi çabasıdır.Muhtemelen baskı,tehdit ve en tepeden gelen telkinlerle hazırlanmış olan şu rapor bile Fenerbahçe'nin şike,teşvik ve teşebbüs'e bulaştığını bizlere gösteriyor.Trabzonspor'a ister hakkı olanı versinler ister vermesinler.Gurur duyuyorum takımımla.Geçen sezon rakibi saha dışı maçları manüple etmek için her şeyi yapmış ve benim taraftarı olmaktan gurur duyduğum takımımı bir kez olsun puan farkıyla önüne geçememiş.Çok eleştirdiğim başkan Sadri Şener,yönetim,Şenol Güneş ve futbolcularımızı namuslu mücadeleleri ve bizi bu kirliliğe bulaştırmadıkları için alınlarından öpüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

Tahliye talebi öncesinde medyaya güzel servis. Etik kurulu raporuymuş? Aziz Yıldırım'ı olaydan izole edip tüm ihaleyi İlhan Ekşioğlu'na yıkmak değil mi? Aziz Yıldırım'dan habersiz taharet almayan bu adamlar şikeyi Aziz Yıldırım'dan habersiz yapacak öyle mi? Buna sadece Fenerbahçeliler inanır. Hem bu adamlar bu kadar teşebbüsü niye etmiş? Sahaya yansımıyorsa niye uğraşıyor bu adamlar, gerizekalı mı bunlar? Ekşioğlu'nun yaptıklarından Fenerbahçe yönetiminin habersiz olduğu için olay Ekşioğluspor'un menfaatine sanırım? Bu ne lan? Yemin ediyorum şaka gibi bir rapor. Bu ülkeye, bu mantığa bu rapor. Bu raporu deliye versen 's.. git çay koy a... k.. çocuğu' der, o derece.

imza

• Her yerde haberi var, ama tarafsız (!) ntvsporda bununla ilgili bir haber yok...
  • Pier hariç neden hiç FB li yok böyle konularda?Fburaklar NT AVienler falan?
    Çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Pier hariç neden hiç FB li yok böyle konularda?Fburaklar NT AVienler falan?
    Çok merak ediyorum

Yüzleri yokki onların. Şadan(pier) her konuya yazar, ne çekinir, ne gocunur. Adam nerede ne diyeceğini biliyor zaten. Haksızlığa da boyun eğmez, haksızlığı da desteklemez. Ne de olsa elimde yetişti kerata, olsun o kadar. İcazeti benden:)
  • quote:

Çok merak ediyorum

Hayır bunlara yazmıyorlar, sonra gelip başka bir konuda şike yok, teşvik yok, biz temiziz falan diyorlar; tamamen görmezden geliyorlar.
  • quote:

quote:

Çok merak ediyorum

Yüzleri yokki onların. Şadan(pier) her konuya yazar, ne çekinir, ne gocunur. Adam nerede ne diyeceğini biliyor zaten. Haksızlığa da boyun eğmez, haksızlığı da desteklemez. Ne de olsa elimde yetişti kerata, olsun o kadar. İcazeti benden:)

Zaten her Fbli Pier gibi olsa bugün bu olayların hiçbirisini konuşuyor olmazdık.
  • quote:

quote:

quote:

Çok merak ediyorum

Zaten her Fbli Pier gibi olsa bugün bu olayların hiçbirisini konuşuyor olmazdık.

İşte mesele burada. Bazen ben de inanılmaz sinirleniyorum, inadına gergince yazıyorum. Ama Pier gibi adamlar yok denecek kadar az. Ben demiyorum ki 'suçluyuz vs' desin. Ama olaylara mantıklı ve vicdani şekilde yaklaşsın. Ben Pier De Sans ile uzun süredir tanışırım. Görüşemiyoruz bu aralar ama cidden çok iyi, çok doğru bir insandır. Nicesiyle aram bozuldu, soğudum ama Pier bambaşka bir adam. (Tamam lan şımarma lanet adam)

• Bu günkü davadan taze taze

- Yıldırım: Arabayı çal gezelim dedim ama çalmadı. Şimdi bu suçmu?

Ne demek şimdi bu?
  • e o zaman bu yıldırım'ın etik kurulu raporunda yazdığı gibi haberi olmadığını da yalanlayan bir demeç olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.