Şimdi Ara

2. Etik Kurulu Raporu Açıklandı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olmayan şikeyi var yapmak için teşebbüs

• olmayan teşebbüsü varmış gibi göstermek için işi sulandırdıkça sulandırıyolar arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Aziz Yıldırım'dan habersiz İlhan Ekşioğlu hiçbirşey yapamaz.

Olmayan şikeyi var yapmak için bir de kıçlarında "teşebbüs" diye birşey uydurdular.
    İlhan Ekşioğlu birşey yapmışsa bunu talimatla yapmıştır.Yapılan iş şike ise cezası açıktır.
    Ama kanıtlayamıyorlar , içine ettikleri sanat eserinde buna dair tek bir belge yok.Tapeler tıpa olmuş ellerinde , ne uydursak ne uydursak diye dolaşırlarken , sazan zekalı halkım için bu teşebbüs traşını icat ettiler.

Şike varmış ama sahaya yansımamış.Pabuçlarıma anlatın siz o hikayelerinizi...

Fenerbahçe'ye dair tek bir leke yok.Bulsalardı 4 Temmuz'da bu iş biterdi.Bunu anlamıyorsunuz düzeltiyorum anlayamıyorsunuz , kifayet bu kadar çünkü.
    Zavallı beyninizi teşebbüs işine yormayın.Siz başından idrak edemediniz hadiseyi , kıçından hiç yakalayamazsınız.

Ha , bu arada gün sizi haklı göseriyormuş gibi görünebilir. Tıpkı küme düşeceğimizi söylediğinizde , küme düşüyor gibi göründüğümüz gibi , tıpkı puan silme hesabı yaptığınızda , puanımız silinecek gibi göründüğü gibi.Şimdi de teşebbüsü tartışın , görüntüdeki şey teşebbüsmüş gibi.

Ne olacağını maalesef 3 ay sonra öğrenemeyeceğiz.
    Belki bundan 10 sene sonra , 80 ihtilali belgeseli tadında bir belgesel yapılacak.
    Ekranın sol tarafına sığdırılmış belüstü figürlerin altında isimler yazacak.O figürler belki de bugün yedikleri naneleri bundan tam 10 sene sonra anlatabilecekler.
    Biri diyecek ki oğlum kürtçe radyo kuracaktı.Bu yüzden hükümet ne dese yapmak zorundaydık.Diğeri neden Etik kurulu raporuna müdahele etmek istediğini ifade edecek...

Ama Fenerbahçe söyleyecek son sözü.
    Haklı olacak
    ve Kazanacak...

Bana 10 sene sonra değil şimdi gerekiyor adalet. Geç gelmiş adalat adalet değildir. Suçlu olan varsa cezasını şimdi çeksin, masumsa insanlar hemen bırakılsın. Ama insanlar bırakılmadan önce masumiyetini kesinlikle ıspatlayabilsin.

Diğerlerine de bakın diyerek ispatlanmaz masumiyet. Madem diğerlerinin suçlu olduğunu biliyorsun neden saklıyorsun bunca zamandır bunları? Bu da seni suça iştirak ettirir.

2 tane Prof. Dr , 1 tane Yrd. Doc. Dr, 6 tane avukattan oluşan bir kurul neden yukarıdaki gibi net ifadelerle durduk teşebbüs ettiğini! tespit etsin?

Bundan hemen önce 58. maddede yer alan teşebbüse küme düşme cezası neden değiştirilip puan silme olarak değiştirilsin. Peşine de 105. madde ile ceza ertlemesi neden getirildi?

Hepsinden önce durduk yere milyonlarca taraftarı olan 105 yıllı bir koskoca bir klüp hiç bir delil şüphe vs vs olmadan rahatlıkla olayların içine çekilebilir mi?

Fenerbahçe haklı ise kazansın.
    Ama gerçekten haklı ise. Bir takım uygulama/yönetmelik maddeleri değiştirilip haklı çıkartılırsa veya cezası ertelenirse de haklı olduğu anlamına gelmesin.

• İlave.
    Fenerbahçe neden CAS davasından çekildiğini, memleketimizin bundan ne gibi faydalar sağlayacağını, madem memleketimize verilebilecek zararlar için bu kadar endişe ediliyordu neden böyle bir davanın açıldığını açıklasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoK

İlave.
    Fenerbahçe neden CAS davasından çekildiğini, memleketimizin bundan ne gibi faydalar sağlayacağını, madem memleketimize verilebilecek zararlar için bu kadar endişe ediliyordu neden böyle bir davanın açıldığını açıklasınlar.

FB, UEFA'ya karşı kuzu, TFF'ye karşı kurt gibi davranıyor. Bu tavır farklılığını kamuoyuna nasıl açıklayabilirlerdi, tabii ki ülke menfaatlerini öne sürerek. Yedik mi, biz yemedik ama yiyenler var.
  • şu sadece fenermi suçlu sadece aziz yıldırımmı suçlu mevzusu iyice kabak tadı vermeye başladı artık.hapisanedeki insanlar da bir biz mi katiliz bir biz mi hırsızız bir biz mi tecavüzcüyüz diye tahliye istesinler bari o zaman.mantığa bakarmısınzı akadaş ya bide sonra bu ülke niye ilerlemiyor,yerinde sayıyor... bu mantıkla iyi geri geri gitmiyoruz bırak ilerlemeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM

Fenerbahçe'mizin Federasyon Yetkilileri İyi Çalışmış , Ancak Ancak Ve Ancak Bu Kadar Düşürebilmişler.

Bütün Herşeyi İlhan Ekşioğlu ve Ali Kırat'lıya Havale etmişler. Aziz Yıldırım Maaşallah Tertemiz.

Trabzonspor içinde Çok Uğraştilar , Nasıl Dahil Edebiliriz Diye ama Olmamış Galiba , Hiçbir bilgi ve Belge Bulamamışlar.

Kör Göze Parmak Kısacası. Hala Temiziz Diyenler , Böyle Kör Olarak Devam Etsin..

Madalyonun diğer tarafıda var. Hani ince ince çalışıyoruz itirafı olduğu için bu taraf daha inandırıcı gözüküyor...

Trabzonspor içinde İNCE İNCE iyi çalışmışlar TS'u nasıl aklarız paklarızda sayın milletvekilimizi üzmeyiz...

Balıkların gidişine onayı TS'lu yönetici vermiyormuydu. Hani şu kaybolduğu söylenen tapede.

Ne hikmetse ince çalışmalara kurban gitmiş o tape.

• quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

quote:

Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM

Fenerbahçe'mizin Federasyon Yetkilileri İyi Çalışmış , Ancak Ancak Ve Ancak Bu Kadar Düşürebilmişler.

Bütün Herşeyi İlhan Ekşioğlu ve Ali Kırat'lıya Havale etmişler. Aziz Yıldırım Maaşallah Tertemiz.

Trabzonspor içinde Çok Uğraştilar , Nasıl Dahil Edebiliriz Diye ama Olmamış Galiba , Hiçbir bilgi ve Belge Bulamamışlar.

Kör Göze Parmak Kısacası. Hala Temiziz Diyenler , Böyle Kör Olarak Devam Etsin..

Madalyonun diğer tarafıda var. Hani ince ince çalışıyoruz itirafı olduğu için bu taraf daha inandırıcı gözüküyor...

Trabzonspor içinde İNCE İNCE iyi çalışmışlar TS'u nasıl aklarız paklarızda sayın milletvekilimizi üzmeyiz...

Balıkların gidişine onayı TS'lu yönetici vermiyormuydu. Hani şu kaybolduğu söylenen tapede.

Ne hikmetse ince çalışmalara kurban gitmiş o tape.

Tapeler Herkese Açık Çıkar Sen Göster bakalım..Bizim için bir çalışma Olsaydı Kupa Bizde Olurdu.

• quote:

İlave.

Açıklayamazlar. İşin içinde başbakan var.
    Ama ben sana bildiklerimi söyliyeyim.

Platini ile başbakan arasında içeriğinin ne olduğunu bilemediğimiz bir konuşma var.
    2020'nin Türkiye'ye verilmesine ilişkin olduğu söyleniyor.Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum.Ama bildiğim şu,
    Bu toplantıdan sonra FB yönetim kurulu başbakanın davetlisi olarak Mariott Otele çağırıldılar.Orada FB'nin CAS davasını çekmesi bizat başbakan tarafından istendi.
    Ali Koç , Hayır , dedi.
    Diğerleri sessiz kaldı.
    Oradan ayrıldılar.
    En azından 5 Mayıs'da çekelim , başkanın tahliyesine göre karar alırız , dendi.
    Nihat Özdemir, ben başbakana söz verdim , hemen çekeceğiz , dedi.

Fenerbahçe'ye CAS davasının çekmesinden dolayı ne sözü verildi bilmiyorum.Duyduklarım okuduklarım hep rivayet.
    O yüzden karşılığında şunu aldılar diyemem.
    Ama CAS davasının çekiliş hikayesi özellikle budur.

• quote:

quote:

İlave.

Platini ile başbakan arasında içeriğinin ne olduğunu bilemediğimiz bir konuşma var.
    2020'nin Türkiye'ye verilmesine ilişkin olduğu söyleniyor.Bunun doğru olup olmadığını bilmiyorum.Ama bildiğim şu,
    Bu toplantıdan sonra FB yönetim kurulu başbakanın davetlisi olarak Mariott Otele çağırıldılar.Orada FB'nin CAS davasını çekmesi bizat başbakan tarafından istendi.
    Ali Koç , Hayır , dedi.
    Diğerleri sessiz kaldı.
    Oradan ayrıldılar.

Fenerbahçe'ye CAS davasının çekmesinden dolayı ne sözü verildi bilmiyorum.Duyduklarım okuduklarım hep rivayet.

Antikitos burda Ülke menfaatleri söz konusu degil.Sizin yazdıklarınız söylentiden başka birşey degil.Bu olayda varsa yoksa herkes Oy peşinde.Taraftara ve Halka gerçekler söylenmiyor.Herkes kendi çıkarı dogrultusunda Açıklama yapıyor malesef.

• quote:

quote:

Aziz Yıldırım'dan habersiz İlhan Ekşioğlu hiçbirşey yapamaz.

Olmayan şikeyi var yapmak için bir de kıçlarında "teşebbüs" diye birşey uydurdular.
    İlhan Ekşioğlu birşey yapmışsa bunu talimatla yapmıştır.Yapılan iş şike ise cezası açıktır.
    Ama kanıtlayamıyorlar , içine ettikleri sanat eserinde buna dair tek bir belge yok.Tapeler tıpa olmuş ellerinde , ne uydursak ne uydursak diye dolaşırlarken , sazan zekalı halkım için bu teşebbüs traşını icat ettiler.

Şike varmış ama sahaya yansımamış.Pabuçlarıma anlatın siz o hikayelerinizi...

Fenerbahçe'ye dair tek bir leke yok.Bulsalardı 4 Temmuz'da bu iş biterdi.Bunu anlamıyorsunuz düzeltiyorum anlayamıyorsunuz , kifayet bu kadar çünkü.
    Zavallı beyninizi teşebbüs işine yormayın.Siz başından idrak edemediniz hadiseyi , kıçından hiç yakalayamazsınız.

Ha , bu arada gün sizi haklı göseriyormuş gibi görünebilir. Tıpkı küme düşeceğimizi söylediğinizde , küme düşüyor gibi göründüğümüz gibi , tıpkı puan silme hesabı yaptığınızda , puanımız silinecek gibi göründüğü gibi.Şimdi de teşebbüsü tartışın , görüntüdeki şey teşebbüsmüş gibi.

Ne olacağını maalesef 3 ay sonra öğrenemeyeceğiz.
    Belki bundan 10 sene sonra , 80 ihtilali belgeseli tadında bir belgesel yapılacak.
    Ekranın sol tarafına sığdırılmış belüstü figürlerin altında isimler yazacak.O figürler belki de bugün yedikleri naneleri bundan tam 10 sene sonra anlatabilecekler.
    Biri diyecek ki oğlum kürtçe radyo kuracaktı.Bu yüzden hükümet ne dese yapmak zorundaydık.Diğeri neden Etik kurulu raporuna müdahele etmek istediğini ifade edecek...

Ama Fenerbahçe söyleyecek son sözü.
    Haklı olacak
    ve Kazanacak...

Bana 10 sene sonra değil şimdi gerekiyor adalet. Geç gelmiş adalat adalet değildir. Suçlu olan varsa cezasını şimdi çeksin, masumsa insanlar hemen bırakılsın. Ama insanlar bırakılmadan önce masumiyetini kesinlikle ıspatlayabilsin.

Diğerlerine de bakın diyerek ispatlanmaz masumiyet. Madem diğerlerinin suçlu olduğunu biliyorsun neden saklıyorsun bunca zamandır bunları? Bu da seni suça iştirak ettirir.

2 tane Prof. Dr , 1 tane Yrd. Doc. Dr, 6 tane avukattan oluşan bir kurul neden yukarıdaki gibi net ifadelerle durduk teşebbüs ettiğini! tespit etsin?

Bundan hemen önce 58. maddede yer alan teşebbüse küme düşme cezası neden değiştirilip puan silme olarak değiştirilsin. Peşine de 105. madde ile ceza ertlemesi neden getirildi?

Hepsinden önce durduk yere milyonlarca taraftarı olan 105 yıllı bir koskoca bir klüp hiç bir delil şüphe vs vs olmadan rahatlıkla olayların içine çekilebilir mi?

Fenerbahçe haklı ise kazansın.
    Ama gerçekten haklı ise. Bir takım uygulama/yönetmelik maddeleri değiştirilip haklı çıkartılırsa veya cezası ertelenirse de haklı olduğu anlamına gelmesin.

Hocam sana şunu net olarak söyleyebilirim ki 58.maddenin değişmesi 105.madde kesinlikle Fenerbahçe'nin lehine bir takım durumlar yaratmak için gündeme gelmiyor.
    Bahsettiğin kurulun bulamadık dediği tape'nin numarasına google'a bir yazsana...
    O tapeyi bir okusan zaten TFF'nin kimi kurtarmaya çalıştığını net görürsün.

Bir balık muhabetti dönüyor ya...Sivas maçına ilişkin.
    Hani Trabzon kanadı diyor ya , o adam Türkiye'nin her yerine baık gönderiyor, diye...
    Neden Sivas'a gidenin faturası yok , neden irsaliyesi yok , neden sevkiyatı yapan aracın plakası yok , bunlara cevap veremiyorlar.Ancak lanet olası ülkemde bunu soran ne bir medya mensubu var ne savcı var ne de işe yarayacağını düşündüğüm başka bir kurum.

Hep sorduğunuz neden Fenerbahçe ile uğraşıyorlar sorusuna gelince...

Taraf gazetesi ve yazarlarının şuanki performansını biliyorsun.
    Askerler içeri alınmadan önce Taraf ne yazmıştı? ASkerlere ne oldu?ERgenekon'dan öncesini düşün? Taraf ne yazdı? Sonra ne oldu?
    Sonra bir de Fenerbahçe - Sevilla maçından sonra (3-2 FB'nin yendiği Saraçoğlundaki maç) Taraf'ın manşetine bak , sonra ne olduğuna?

Ben adım gibi eminim bana bu soruları sorsanız da bu işin sadece şike işi olduğuna siz de ikna değilsiniz.Belki kendi aranızda itiraf ediyorsunuzdur bunu.Ama aklı başında kafası çalışan herkesin aklına gelebilecek çelişkiler var.Bu çelişkileri ortaya koyanlar değil de burada bir çelişki var diyen bizler hep ispat peşindeyiz.

Ben burada bunları karalarken , ek delil klasörlerindeki tapelerin tamamını okumuş da gelmiş olarak konuşuyorum.O tapelerden dolayı FB başkanı içeride , Sadri Şener geziyorsa , bana kimse bunun şike operasyonu olduğunu anlatamaz.Bu yüzden adaletin 10 yıldan önce tecelli etmesini beklemiyorum.Ama adım kadar eminim Fenerbahçe bu işte %100 tertemiz.TEk bir lekesi yok.Ama ülkem işgal edilmiş. Mahkeme başkanı , Aziz Yıldırım'ı neden tutuklu tuttuğunun açıklamasını yapamıyor.
    Misal dün savcı mütalasını nihayetlendireceğini belirtiyor.Daha çapraz sorgulara başlamadılar bile, nasıl yapacak ? Bunu medyamda sorabilecek bir tek Allah'ın kulu yok.Satın alınmışlar , biat etmeye zorlanmışlar çünkü.

3 Temmuz'dan beri Fenerbahçe'nin temiz olduğunu burada anlatmaya çalışıyorum.
    Geçtğimiz ay medya ile yarışmaya çalıştığımı farkettim.TV de gaztede okuduklarının yalan olduğunu insanlara nasıl anlatabilirsin? Koskoca gazeteciler yalancı da ben mi doğruyu biliyorum sadece demeye gelen bir mücadele idi bu.İşin gerçeği artık amacım , Fener'in şike yaptığına inananları ikna etmek değil , bence onlar basın ve medya tarafından çoktan cebe indirildiler.Bu yüzden macım Fenerbahçe'nin neden bu duruma düştüğünü diğer renkdaşlarıma anlatmak... 1 kişi biliçlense , seçim zamanı geldiğinde bu bilinçle seçimini kullansa bana yeter.

Yazarak bir takım şeyleri ifade etmek zor.Dün Çağlayan'da dövülen , kafası kırılan taraftara yapılanlar 1 mayıs'da dükkanlara saldıranlara yapıldı mı? Plastik mermi kullandılar ki daha önce 10 TemmuZ'daki yürüyüştede biber gazından sonra dağılmasa kalabalık , kullanmalarına dair yetki verilmişti , plastik mermiyi yiyen adam ne yapmış olabilir?

Sabah gazetesinde bir haber var. Fenerbahçe taraftarı , polise saldırdı , diyor. Allahaşkına o haberdeki resim galerisine bakın.Saldırdığına dair tek bir foto var mı?

Konuşacak çok şey var.Ne demek istediğimi anladığını ve bazı şeylerin özellikle donanımhaber futbol bölümünde konuşalamayacak ağırlıkta olduğunu tahmin ettiğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

quote:

quote:

İlave.

Ali Koç , Hayır , dedi.
    Diğerleri sessiz kaldı.
    Oradan ayrıldılar.

Antikitos burda Ülke menfaatleri söz konusu degil.Sizin yazdıklarınız söylentiden başka birşey degil.Bu olayda varsa yoksa herkes Oy peşinde.Taraftara ve Halka gerçekler söylenmiyor.Herkes kendi çıkarı dogrultusunda Açıklama yapıyor malesef.

Hocam ülke menfaati kelimesini yukarıda kullanmış mıyım? Ülkenin nasıl yönetildiğini de düşünerek bazen değerlendirme yapmak lazım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlave.

Ali Koç , Hayır , dedi.
    Diğerleri sessiz kaldı.
    Oradan ayrıldılar.

Hocam ülke menfaati kelimesini yukarıda kullanmış mıyım? Ülkenin nasıl yönetildiğini de düşünerek bazen değerlendirme yapmak lazım.

Fb çıktı ülke menfaatleri dedi,Başbakan zira bunun için davayı çekin dedi diyorsunuz.Bu yöneticilerin Menfaat Hikayesi sayesinde Adalet kavramımız degişti.Ne başbakanın nede yöneticilerin Hak peşinde oldugunu düşünmüyorum.Burda olaya Saf bir şekilde bakan Taraftar bu durumdan zarar görenlerdir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlave.

Ali Koç , Hayır , dedi.
    Diğerleri sessiz kaldı.
    Oradan ayrıldılar.

Fb çıktı ülke menfaatleri dedi,Başbakan zira bunun için davayı çekin dedi diyorsunuz.Bu yöneticilerin Menfaat Hikayesi sayesinde Adalet kavramımız degişti.Ne başbakanın nede yöneticilerin Hak peşinde oldugunu düşünmüyorum.Burda olaya Saf bir şekilde bakan Taraftar bu durumdan zarar görenlerdir.

Ülke Menfaatini Sene Başı Niye Düşünmemişler ? M.A.Aydınlar Bizi 8 Yıl Men Edebilirlerdi Dediğinde Niye Adama Sövüp Saydılar ?

O Zaman Ülke Menfaati Değil miydi ?

Fenerbahçe Yönetimi Ne Derse Desin inanan Sorgulamayan Bu Insanları Hayretle Seyrediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İlave.

Ali Koç , Hayır , dedi.
    Diğerleri sessiz kaldı.
    Oradan ayrıldılar.

FB çıkıp ülke menfaatleri dedi , diyorsun ya...
    Ben yukarıdkai ifademde evet söylentiler bu yönde , doğrusunu yanlışını bilmiyorum , diyorum.

Yani şöyle diyeyim.
    FB , CAS davasını neden çekti diye soruyorsan , cevabım bilmiyorum. Yöneticiler , ülke menfaati diyor.Şuan FB lehine birşey görmediğim için yöneticilerin FB'yi feda ettiğini düşünüyorum.İlk aklıma gelen de kendi menfaatleri için FB'nin menfaatlerini bırakmış olabilirler.Ama ihtimal bu dediğim gibi bilmiyorum.
    FB'nin CAS davasını çekmesini kim istedi diye soruyorsan , onun cevabını biliyorum. Başbakan.
    Neden? Neye karşılık? sorularının yanıtını bilmiyorum.

• Daha etik kurulu raporu açıklamamış,pfdk bir karar vermemiş,iki medya tetikçisi sözde rapor bu deyince Fener böyle,şöyle demiş,daha rapor açıklanmadan yalaksu o rapor böyle çıkacak dedi herkes oltaya geldi çünkü toplumdaki istenen imaj buydu...
    Sonra Demirören açıklama yaptı raporun lehimize olduğu aşikar hemen kazanın doğurduğuna inanılıp öldüğüne inanılma durumu baş gösterdi,akşam yalaksu coşturdu,telegol coşturdu sizin gibi akbaba,leşyiyicilere hemen rapor sahte dendi sizde hemen coştunuz
    Sonra etik kurulu raporla ilgili açıklama yaptı coşknuz birden nefrete dönüştü bu sefer etik kurulu satılmış dediniz öyle coştunuz.Sonra Trt alın rapor bu dedi ki ne etik kurul,ne tff hiç birşeyi açıklamamışken olsun infial,infialdir deyip içinde Fenerbahçe aleyhine birşey geçiyor ya hemen o leşyiyiciliğiniz tuttu ve yine coştunuz...
    Bir iki gün daha devam edin öyle anca öyle tatmin olursunuz ne diyelim körler sağırlar birbirini ağırlar.Yiyin birbirinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ERASER047

Daha etik kurulu raporu açıklamamış,pfdk bir karar vermemiş,iki medya tetikçisi sözde rapor bu deyince Fener böyle,şöyle demiş,daha rapor açıklanmadan yalaksu o rapor böyle çıkacak dedi herkes oltaya geldi çünkü toplumdaki istenen imaj buydu...
    Sonra Demirören açıklama yaptı raporun lehimize olduğu aşikar hemen kazanın doğurduğuna inanılıp öldüğüne inanılma durumu baş gösterdi,akşam yalaksu coşturdu,telegol coşturdu sizin gibi akbaba,leşyiyicilere hemen rapor sahte dendi sizde hemen coştunuz
    Sonra etik kurulu raporla ilgili açıklama yaptı coşknuz birden nefrete dönüştü bu sefer etik kurulu satılmış dediniz öyle coştunuz.Sonra Trt alın rapor bu dedi ki ne etik kurul,ne tff hiç birşeyi açıklamamışken olsun infial,infialdir deyip içinde Fenerbahçe aleyhine birşey geçiyor ya hemen o leşyiyiciliğiniz tuttu ve yine coştunuz...
    Bir iki gün daha devam edin öyle anca öyle tatmin olursunuz ne diyelim körler sağırlar birbirini ağırlar.Yiyin birbirinizi.

hani soruyorlar ya hep forumda bu neyin kafası diye..cevap veriyorum yeni rakının kafası aga

bundan sonra foruma hep kafam güzel giricem sizi daha iyi anlamak için.

Yahu bu etik kurulu raporu neden gizleniyor?tahkimden gelecek cezalara göre revize mi edilecek acaba?
    hani kalite sisteminde bir el kitabı vardır.formlar falan ihtiyaca göre revize edilir.
    ne ayak bu işler?

etik kurulu raporu neden gizleniyor diye sormuyorsunuz da trtnin bir kanalı eline geçirmiş açıkladığı zaman sahtedir diyorsunuz.
    onda konu açıldı etik kurulu raporu ile alakalı, gele gele sen gelip cevap yazdın,onda da leş yiyiciler akbabalar.

bırakın bu işleri artık, açın gözlerinizi.
    birazcık ama birazcık objektif olun birader

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

Daha etik kurulu raporu açıklamamış,pfdk bir karar vermemiş,iki medya tetikçisi sözde rapor bu deyince Fener böyle,şöyle demiş,daha rapor açıklanmadan yalaksu o rapor böyle çıkacak dedi herkes oltaya geldi çünkü toplumdaki istenen imaj buydu...

hani soruyorlar ya hep forumda bu neyin kafası diye..cevap veriyorum yeni rakının kafası aga

Yahu bu etik kurulu raporu neden gizleniyor?tahkimden gelecek cezalara göre revize mi edilecek acaba?
    hani kalite sisteminde bir el kitabı vardır.formlar falan ihtiyaca göre revize edilir.
    ne ayak bu işler?

etik kurulu raporu neden gizleniyor diye sormuyorsunuz da trtnin bir kanalı eline geçirmiş açıkladığı zaman sahtedir diyorsunuz.
    onda konu açıldı etik kurulu raporu ile alakalı, gele gele sen gelip cevap yazdın,onda da leş yiyiciler akbabalar.

Ya senin ki neyin kafası senin kafan güzelde olsa kötüde olsa anlamazsın takılma sen boşver...
    Siz objektif olun bizde oluruz ne demek trt açıklamış hani şu Gs'nin kavga görüntüleri diye hapishaneden bir görüntü araklayan sahtekar Trt1 mi?
    Sen ne anlatıyorsun ya 3 Temmuz'dan beri Emenike'nin para sayma görüntüleri,yaşının büyütülme olayları vs bu tvler yaptı.Ee siz ne yapıyorsunuz Fb lehine ise hemen sahtedir diyorsunuz bırakın bu yalaksu ayaklarını oda ele geçirmişti zaten biz geçtik bu kamuoyu infiallerini senin kafanda oluşmuş imajdır kamuoyunda yaratmaya çalıştıkları imaj o yüzden banane ne halt ediyorsanız edin...

• Can alıcı soru; madem Aziz Yıldırım'ın haberi yoktu, ozaman o şifreli konuşmaları neydi Aziz beyin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

quote:

ne ayak bu işler?

Ya senin ki neyin kafası senin kafan güzelde olsa kötüde olsa anlamazsın takılma sen boşver...
    Siz objektif olun bizde oluruz ne demek trt açıklamış hani şu Gs'nin kavga görüntüleri diye hapishaneden bir görüntü araklayan sahtekar Trt1 mi?
    Sen ne anlatıyorsun ya 3 Temmuz'dan beri Emenike'nin para sayma görüntüleri,yaşının büyütülme olayları vs bu tvler yaptı.Ee siz ne yapıyorsunuz Fb lehine ise hemen sahtedir diyorsunuz bırakın bu yalaksu ayaklarını oda ele geçirmişti zaten biz geçtik bu kamuoyu infiallerini senin kafanda oluşmuş imajdır kamuoyunda yaratmaya çalıştıkları imaj o yüzden banane ne halt ediyorsanız edin...

birader varsın trt'nin yayınladıkları sahte olsun..buna cürret edemezler de hadi sahte olsun.
    sen bana etik kurulu neden hala açıklanmıyor onu söyle bari.
    sorduğumuz hiçbir soruya cevap vermiyorsunuz,o sahte bu sahte herşey sahte..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.