Şimdi Ara

2 Farklı Sistem ve Uygun Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu iki sistemden hangisini seçmeliyim? Parçalar uyumlu mudur birbirine? Fiyat değişmeden önerebileceğiniz farklı parça var mı? Anakartları rastgele seçtim. İlerde OC için uygun mudur?

Birde bu sisteme uyacak bir kasa lazım. Elden alabileceğim bir yerden tavsiye verebilirseniz iyi olur. Vatandan seçemedim bir türlü. Fiyat olarak 400-500 lira arası olursa iyi olur bütçeyi çok aştım zaten. Gönül isterki Full Tower olsun ama çok pahalılar.

• Hphsts kullanıcısına yanıt
    intel olanı al hacı,biraz fiyatını düşürmek istiyorsan sistemin anakartı msi z97 pc mate olarak değiştirebilirsin,ama overclock felan uğraşıcam diyorsan msi z97 gamin 3 de alabilirsin
    kasa olarakda bunu öneririm HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 19 Temmuz 2014; 13:01:43 >
  • Bencede inteli seç.Parçalar uyumlu.Anakart oc a elverişli.Vatanda şu kasayı tek geçerim:http://CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    Bu kasanın içindeki psu 300TL değerinde kaliteli bir psudur.Bak sana aynı kasayı daha ucuza alabileceğin yerin linkini atıyoım
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5522
    Burada 100 TL daha ucuz güvenilir bir site illa elden alman şart değil.

• Kasalardan bi tek 400R ile HAF 912 var galiba uygun olarak. 400R nin boyutları baya geniş ama HAF 912 nin boyutlarını bulamadım.

Daha yakışıklı bişey yok galiba. Çok tipsiz bunlar. Şu tarz bişey yok mu PSU lu felan. :)

http://www.vatanbilgisayar.com/graphite-serisi%E2%84%A2-600tm-midt-atx-pencereli-beyaz-kasa.html

Sağolun bu arada.
  • Ilk sisteki al.

Ekran ksrtini sapphire r9 280x vapor x al

Asus r9 serisinde kotudur. Artifact sorunu olma olasiliği var. Ve isi borulari yanlis konunlandirilmis muhabbeti var.

Vapor x de dc2 gibi performaslidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zalman z11 ve zalman 600w moduler psu alabilirsin :) cok hos olur 4690k tercihi hos kacar ayrica msi bahsettikleri anakarti alma bence o kart cortlayacak gibi :D sectigin asus z97 a hos kart yeterli gelir bide onun pro su var sanirm daha iyi o arada fiyat farki yoktu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfylmz08

Ilk sisteki al.

Ekran ksrtini sapphire r9 280x vapor x al

Asus r9 serisinde kotudur. Artifact sorunu olma olasiliği var. Ve isi borulari yanlis konunlandirilmis muhabbeti var.

Vapor x de dc2 gibi performaslidir.

Bende powercolor 280x turbo duo oneriyorum... Asusda batirdi sapphirede r9 serisinde trix fazla pahali msi da cok yok stokda turboduo 280x iyidir...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafam karıştı şimdi.

Powercolor daha ucuz illaki bişeyler kışmıştır diye düşünmedim. Bide powercolor iyi değil diyorlardı. Asus'un sıkıntısı var ise 70 TL lik farkı verir Sapphire alırım ama trix nedir anlamadım tam olarak? Kartı sıkıntılı mı yoksa pahalı diye mi önermediniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hphsts

Kafam karıştı şimdi.

Powercolor daha ucuz illaki bişeyler kışmıştır diye düşünmedim. Bide powercolor iyi değil diyorlardı. Asus'un sıkıntısı var ise 70 TL lik farkı verir Sapphire alırım ama trix nedir anlamadım tam olarak? Kartı sıkıntılı mı yoksa pahalı diye mi önermediniz?

Referans pcb tasarimini kullandigi icin daha ucuz daha dandik diye degil... Hynix ramlere sahip ayrica oldukca iyi bazi kartlarinda coil whine olabiliyormus ki asusun cogu r serisi kartinda oluyo asus iki nesildir cuvalliyor niyeyse... 7790 rezaleti falan... Powercolorun r9 kartlari fena degil gercekten guzel bir hava sulkilasyonu ile iyi isler basarir sapphire r9 280x tri-x guzel ekran karti ama cok uzun cok elektrik cekiyor vsvs gereksiz goruyorum yani... Msi 280x desen dusunmeden al derm ama pek yok etrafta...

• Anladım 200 TL'lik farka değmez mi diyorsunuz yani. Teknik olarak 120 Mhz hız farkı var. Tasarım olarak sizin kadar anlamıyorum. Soğutması ve gürültüsü de önemli.
  • quote:

Anladım 200 TL'lik farka değmez mi diyorsunuz yani. Teknik olarak 120 Mhz hız farkı var. Tasarım olarak sizin kadar anlamıyorum. Soğutması ve gürültüsü de önemli.

120mhz otur elle overclock et nedir ki 120mhz... 3-5 fps icin degmez... Koca kart koca pcb... Turboduo ile yazanlari oku sicakligi fena degil hafif sesli diyorlar ama abarti degilmis ki zaten sogutucu degistirilebilir bisey onemli olan kartin iyi olmasi ben r9 serisinde ya turbo duo ya msi diyorum... 7xxx de de kesinlikle asus derdim 77xx haric powercolor cok sorunluydu iyi takip etmek gerek bu isleri markalar karttan karta cok fark gosteriyor sistem toplarken performans degil stabiliteyi kurmak onemlidir o ssd olacak iyi hava sulkilasyonuna sahip kasa olacak... Moduler psu olacak kablo kalabaligi darbogaz etmesin diye vsvs...

• Aerocool kasalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gayet uygun fiyata alınabilir görünüyorlar?
  • quote:

Aerocool kasalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Gayet uygun fiyata alınabilir görünüyorlar?

Tercih edilebilir hos kasalari var almayi bende dusundum bi ara :) biraz agresif gorunusu rahatsiz etti sade olan z3 u tercig ettim :)

• Hphsts kullanıcısına yanıt
    Aerocool'un kasaları uygun fiyatlı olmasıyla ünlü.Bence görünüşüde güzel.Ama kullandıkları malzeme ne kalitede onu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydagli42 -- 23 Temmuz 2014; 21:21:31 >
  • Beyler bu kasalardan birini mi seçeyim yoksa Vatan'dan aynı fiyat aralığında CoolerMaster ya da Croshair'ın normal kasalarına mı yöneleyim. Yardım edin kaç gündür karar veremedim.

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-xpredator-x1-cift-usb-3-0-portlu-fan-kontrolculu-mid-tower-bilgisayar-kasasi.html

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-strike-x-xtreme-2xusb3-0-black-full-siyah-mid-tower-oyuncu-kasasi.html

Bu ikisinden hangisi daha iyi ve Vatan'da alternatif ne olabilir?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.