Arkadaşlar 2 gb ramli, ekran kartı iyi, dokunmatiği iyi, sağlam, tablet tavsiyesi rica ediyorum. Ben bir tane buldum. Link
Fakat yorumlarda kasasının dandik olduğu gacır gucur olduğu yazılmış. Bilenler kullananlardan tavsiye istiyorum. Lütfen ipad, ya da samsung galaxy note falan demeyin. Onları herkez biliyor. Paramız olsa zaten alırız.
Teşekkürler..
Konu güncel
link yok
Arkadaşım eğer yurtdışından alıcaksan pipo m9pro alabilirsin ben aldım şuanda onu kullanıorum gerçekten çok memnunum real racing 3 ve fifa 2014 gibi oyunları denedim gayet iyi çalıştırıyor. performansından gayet memnunum.
pipo max m6 pro pipo max m7 pro pipo max m8 pro pipo max m9 pro bu tabletlerden birini alabilirsin boyutları değişik özellikleri hemen hemen aynıdır.
pipo max m6 pro pipo max m7 pro pipo max m8 pro pipo max m9 pro bu tabletlerden birini alabilirsin boyutları değişik özellikleri hemen hemen aynıdır.
teşekkürler, şarjı ne kadar gidiyor?
bunların icinden en az gideninin 8 saat gidiyor.
pipo max m9 pro yurt dışından alamam sanırım. bir ürün kağıt üzerinde güzel görünüyor mesela bu dark evo 1040k ama kullananların yorumları daha önemli. dokunmatiği, hızı, sarj süresi, ısınma, takılma, kırılma, bataryanın 1 senede ölmesi gibi....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme