75” Philips Ambilight Hakkında.
Sevgili üstatlar, ben leddir, paneldir pek anlamam, siz değerli dostlara danışmak istedim. 4 tarafı da ambilight olan 75” Philips android tv almak istiyorum. Geçmiş yada gelecek modelleri var inceledim. Daha iyi panele sahip Sony tv ler, sonradan takılabilecek ambilight aydınlatmalar olduğunu biliyorum lakin bunların hiç birini istemiyorum. Sadece ve sadece bana Philips tv ler konusunda bilgi sahibi bir dost varda 75” Ambilight tv alırken hangisini almalıyım, gelecek modelleri beklemeli miyim yoksa hali hazırda geçmiş güzel bir model mi edinmeliyim, bunun bilgisini paylaşabilirse mutlu olurum. Dahili ses sistemi olsun yada olmasın fark etmez. Alıp uzun süre kullanamak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Trendyol üzerinden philips mg7720 traş makinesi aldım, kutusunu açtım fakat 1 kere çalıştırmak dışında traş, kıl vs alma gibi bir işlem yapmadım. Bıçak ağzının küçük olması ve motor gücünden dolayı hoşnut kalmadım.
Daha iade talebi açmamış olmama rağmen, internetten okuduğum kadarı ile kişisel bakım ürünlerinin kutusunun açılması ile iade hakkının ortadan kalktığını okudum.
Şimdi asıl soru ben bu ürünü nasıl iade ederim?
Herhangi bir öneriniz yada fikriniz var mıdır dostlar?
Satıcı ile boğuşmadan cayma hakkımı kullanarak iade edip deneyimlediğim daha pahalı bir ürünü almak durumundayım, bu ürüne verdiğim para da yansın istemiyorum.
Varsa bu işin yormadan çözülecek bir yolu ona göre iade açayım.
Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürşer.
|
|
|
|
ACİL Alüminyum Radyatör Tavsiyesi
|
|
|
Cevap: 2030'dan Geliyorum ÇOK CİDDİYİM !
|
Love Comes Again.. |
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 878
İkinci El Bölümü Mesajları: 81
Konularının görüntülenme sayısı: 9.206 (Bu ay: 145)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar