Şimdi Ara

75” Philips Ambilight Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili üstatlar, ben leddir, paneldir pek anlamam, siz değerli dostlara danışmak istedim. 4 tarafı da ambilight olan 75” Philips android tv almak istiyorum. Geçmiş yada gelecek modelleri var inceledim. Daha iyi panele sahip Sony tv ler, sonradan takılabilecek ambilight aydınlatmalar olduğunu biliyorum lakin bunların hiç birini istemiyorum. Sadece ve sadece bana Philips tv ler konusunda bilgi sahibi bir dost varda 75” Ambilight tv alırken hangisini almalıyım, gelecek modelleri beklemeli miyim yoksa hali hazırda geçmiş güzel bir model mi edinmeliyim, bunun bilgisini paylaşabilirse mutlu olurum. Dahili ses sistemi olsun yada olmasın fark etmez. Alıp uzun süre kullanamak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

• 4 taraflı amblight istersebin 75pus9206 vardı sanırım.. daha uygun fiyatlı philips modelleri de vardır onlar 3 taraflı burada 65 incini incelemis adem hoca goz atin isterseniz.. ben kullanmadım sadece videoya rastlamistim seçim sizin..

Adem Helvacıyoutube
    Soru Cevap Uygulamasına Dahil Olabilmek İçin Katıl Özelliğine Dahil Olunuz. https://www.youtube.com/channel/UCqkRBGG8n8toqYhHhM-Wt7g/join Normalde pek yapmadığım bir şey yaptım ve dikkatimi çekmeyi başaran bir PHILIPS televizyon modeli olan 65PUS9206 ürünün teknik özelliklerini, sahada bulunamayacak fabrika verilerine ulaşarak sizler için yorumladım. Ürün bizlere ne vaat ediyor Hangi işlemci kullanılmış Ambilight özelliğinin diğerlerinden farkı ne? android özelliği avantaj sunar mı? Hangi panel üreticisi ile çalışılmış Teknik özellikleri nelerdir panelin yapı tipi nedir açılas performans değişimi merkez dışı kontrast sapması s RGB değeri NTSC anakart led aydınlatma ve ürün hakkında merak edebileceğiniz diğer detayları bu videoda bulabilirsiniz. Bulamadığınız olursa yorumlara yazın lütfen. Her ne kadar satış sonrası hizmet kalitesi anlamında Ülke pazarında beklentileri karşılamayan bir marka olsa da, yine de ürünözellikleri ve özellikle 65PUS9206 olan bu modelde Android işletim sistemi yanısıra ürün panel üreticisinin kalitesi ile birlikte 120hz destekli olması ciddi anlamda fark oluşturuyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Njv3vrGl2oI&feature=youtu.be
  • antrakinon A kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler üstat, fiyat pek fark etmiyor artık bu zamanda, uzun süre beni götürsün, teknolojisi iyi olsun yeter. Hani ben teknik detay bilmediğim için atıyorum dolby nin hdr görüntünün vs son teknolojilerini desteklesin istiyorum. Bir de en önemlisi siyah rengi gerçek siyaha yakın versin yeter. Bu bağlamda hiç incelediniz mi acaba 75” modellerini ?

• Bir de 75PML9636 modelini beğendim ama TR de satışta değil sanırım, sadece 75PML9506 modelini bulabiliyorum aratınca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.