Şimdi Ara

2 GENÇ BAY GİDİLECEK OTEL TAVSİYESi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
55.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rusça bilmiyorsan, bakıp bakıp gelirsin
  • benim açmam gereken bir başlık olmuş tavsilerinizi bekliyoruz arkadaşlar
  • Hocam aradan baya zaman gecmis tabsiye edeceginiz bir yer var mi bizde 2 kisi gidicez tatile bizimde yardima ihtiyacimiz var bilrn arkadaslar yardimci olabikirse cok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemer iyidir.Ama Türk ün gücünü Ruslara göstermelisiniz. Utandırmayasınız bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunçmes -- 12 Temmuz 2015; 13:28:51 >
  • Club Med ,fiyatlarına uçak biletlerinide dahil etmiş , benim anlamadığım ,kendi arabanla gidersen otel fiyatları daha pahalı görünüyor
  • yok mu yardımcı olacak
  • Arkadaslar selamlar bende beldibi ve ya kemerde 3 yıldızlı veya 4 yıldız otel tavsiyesi isticektim gençlerin ağırlıkta oldugu, ingilizcem ve ruscam var otel bulmada sıkıntı yaşıyorum,çoğu otel dam sorunu yüzünden 2 erkek kabul etmiyor yardımcı olursanız memnun olurum
  • selçuk777 S kullanıcısına yanıt
    3 kez gittim bu sene yine gidermiyim bilmiyorum ama güzel bir yer rus çok ama geçen sene eşli gelen çoktu, en iyi tarafı açık diskosu var yandaki otelin sahibide aynı kişi ordaki turistlerde aynı yerde eğleniyor yabancı dil varsa boş dönmessiniz gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeSpr

Kaliteli tesislerin 2 bay kabul etmediğini biliyorum önceki yıllardan, fakat bazı acenteler kabul ettirebiliyormuş.

kaliteli tesislerin 2 genç bay kabul etmediğinden emin misiniz? avrupa'dan gelen iki erkek turist türkiye'deki tüm otellerde istediği gibi konaklıyorken sizi mi almadılar? eğer gerçekten böyle bir şey yaşadıysanız sizi almadıklarının gerekçesini yazılı olarak istemeliydiniz ve hatta kültür ve turizm bakanlığına şikayette bulunmalıydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness
    gençlerin olduğu tatlı anılar bırakan eğlenceli yerler ?

Ulan sabah sabah ne güldüm he.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Darkdexterness
    gençlerin olduğu tatlı anılar bırakan eğlenceli yerler ?

Ulan sabah sabah ne güldüm he.

Sorum gayet ciddiydi farkli bir amacta gutmedim acikcasi , var oyle yerler oryantasyon aktiviteleri iceren genclerin kaynastigi sosyallestigi yeni arkadasliklardan grup olusturuldugu yeni bir ortamin yaratildigi tur aktivite vs yerler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elnino16 -- 9 Eylül 2015; 23:20:06 >
  • alanyada turist azlığı varmış diyorlar. amma ve apaçi sayısında hiçbir azalma olmamış.
    demek ki mücadele daha da sertleşti... maç şimdi başlıyor.
    kendinize güveniyorsanız gidip mücadeleye girin.

dik kılıcını da atıl öne,
    yürü be yiğit, bir dev gibi pervasız.
  • Kemer merkez oteller her zaman iyidir beldibi dikkat çok durgun ortam yok merkezde denize sıfır yer iyi olur lancora,dragos,valeri banko olimpos da olabilir,yok biraz lüks olsun yemek güzel olsun orange,rose resort,amara,barut,crystal iyidir ama hatun kovalayacaksanız marinaya yakın durun daha müsait bu konuda diğerlerinde ailelerde var ama daha büyük ve aktivite zengin olur.
  • Konuyu 2016 sezonu için canlı tutalım ne olur ne olmaz

• beyler Türkiye bu duruma alışık değil haa yapma demiyorm al arkadaşını git amsterdama yine yap
  • Konuyu 2013 senesinde ben açmışım :) Arkadaşlar sizlere tavsiyem yurt dışı kesinlikle.Turist olmak güzel şey.

Yakın ve masrafsız ulaşım için tavsiyem Bulgaristan.

• Up.
    Yeni konu açmayayım dedim.Ben de şuan tavsiye istiyorum kuzenimle gideceğim.Gençlerin yoğunlukta olduğu yer önerebilirmisiniz
    Bir de şu rus uçağı olayından dolayı bu sene kötü geçebilir o yüzden başka aktivitelerde önerebilirsiniz.

not:Antalya ağırlıklı düşünüyoruz, olmazsa Bodrum da olur
  • iki bay gidecek otel ariyorsaniz Kazakistanida dusunun gencler burada "iki bay" icin cok iyi haberiniz ola herhalde Turizim bitmistir turkiyede

Rusyada ve eski sovyet ulkelerinde Mayis tatili onemlidir gecen sende Mayis 2015 de rixos sungate zor yer bulduk bu sende ceyrek fiyatina kirallar gibi gittim geldim ama rus yoktu , sadece ukrayanlaliar vardi ,, ki o zaman festival oldugu icin gelmisti millet , simdi ne var ne yok bilmiyorum

ula kazakistan nerden cikti diyeceksiniz ama fena degil vize yok, ortam iyi cok sekuler bir ulke gercek turkler , kadina ve kadin ozgurlugune cok deger veriyolar , turkiye gibi araplasmamis
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.