Şimdi Ara

2 GENÇ BAY GİDİLECEK OTEL TAVSİYESi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
55.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba, 21 yaşında 2 bay olarak 3-11 ağustos arası tatil yapmak istiyoruz. Aradığımız kriterlerde öncelik olarak aile yerine genç arkadaş gruplarının tercih ettiği bir otel olmasını istiyoruz. Kaliteli tesislerin 2 bay kabul etmediğini biliyorum önceki yıllardan, fakat bazı acenteler kabul ettirebiliyormuş. 5 ve 4 yıldızlı hoteller kalite ve eğlence açısından daha iyi olur diye düşünmekteyiz ama alternatif fikirler iyi olur. Sizlerin tavsiyelerini bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biz de arıyorduk. çok güzel bulduk bir tane, ama durduk yere erkek oranının anlamı ne di mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

biz de arıyorduk. çok güzel bulduk bir tane, ama durduk yere erkek oranının anlamı ne di mi?

Tavsiyelerinizi bekliyoruz
  • denizi iyi olmayan ,odaların konforu ic acmayan ,tv si hala tuplu olan ,yemekleri ickileri vasat,sezlongların uzerınde mınder olmayan ama hic sikayet almayan bir yer biliyorum cunku nerde genc ucuza eglenmeyı seven genc rus var burayı tercıh edıyor kriterlerine uyar mı ? bir baska yer daha bılıyorum sırf arkadas grubları gelıyor ama bır tane rus yok otel avrupayla calısıyor ama hotel guzel yemekler guzel 2 bayda kabul edıyor
    kriterlerine hangisi uyuyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanim56

denizi iyi olmayan ,odaların konforu ic acmayan ,tv si hala tuplu olan ,yemekleri ickileri vasat,sezlongların uzerınde mınder olmayan ama hic sikayet almayan bir yer biliyorum cunku nerde genc ucuza eglenmeyı seven genc rus var burayı tercıh edıyor kriterlerine uyar mı ? bir baska yer daha bılıyorum sırf arkadas grubları gelıyor ama bır tane rus yok otel avrupayla calısıyor ama hotel guzel yemekler guzel 2 bayda kabul edıyor

2 sini de görmek isterim açıkçası, hangisi ikimizin kafasına yatarsa orayı tercih edebiliriz çünkü illa rusların tercih ettiği bir hotel olacak diye bir şart yok,ailelerin tercih etmediği bir yer olsun, yemekleri, denizi işimizi görsün ama en önemlisi güzel arkadaşlıklar kurulsun kısaca tatlı hatıralar bırakan bir tatil olsun istiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CodeSpr

quote:

Orijinalden alıntı: donanim56

denizi iyi olmayan ,odaların konforu ic acmayan ,tv si hala tuplu olan ,yemekleri ickileri vasat,sezlongların uzerınde mınder olmayan ama hic sikayet almayan bir yer biliyorum cunku nerde genc ucuza eglenmeyı seven genc rus var burayı tercıh edıyor kriterlerine uyar mı ? bir baska yer daha bılıyorum sırf arkadas grubları gelıyor ama bır tane rus yok otel avrupayla calısıyor ama hotel guzel yemekler guzel 2 bayda kabul edıyor

2 sini de görmek isterim açıkçası, hangisi ikimizin kafasına yatarsa orayı tercih edebiliriz çünkü illa rusların tercih ettiği bir hotel olacak diye bir şart yok,ailelerin tercih etmediği bir yer olsun, yemekleri, denizi işimizi görsün ama en önemlisi güzel arkadaşlıklar kurulsun kısaca tatlı hatıralar bırakan bir tatil olsun istiyoruz.

madem rusların pek tercih etmedigi bir yer olabilir diyorsun club med kemer youtube da arastır gorebilirsin :)

• Tavsiyelerinizi bekliyorum,yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş altı otelde kalmak
    12 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende arıyorum arkadaşın aradığı tarzda biryer :)
  • Oasis'e bakın gençler bekar arkadaşlar övmekteydiler
  • 5 yıldızlı rus otelleri tek bay iki bay vs kabul etmezler....çok çok azdır bu şartı istemeyen
  • Bizde arıyoruz böyle bi yer henüz bulamadık club med'e baktım gayet güzel yer ama fiyatları ne durumdadır acaba çoğu tatil sitesinde bulunmuyor bu otel başka oteller var ise tam adını yazarsanız iyi olur arkadaşlar
  • gidip paranızla rezil olmayın, türk turistin kimse yüzüne bakmaz
  • Gelin Bodrum"a gençler , istediğiniz yerde kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Dallama -- 25 Temmuz 2013; 0:40:50 >
  • Bodrumda nereye mesela? herşey dahil fazla tuzlu olmayacak bi otel lazım bize :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivebomb

Bodrumda nereye mesela? herşey dahil fazla tuzlu olmayacak bi otel lazım bize :D

Alta Park var gümbette benim yeğenim gitti kız arkadaşıyla kızla gittiğine pişman olmuş öyle dedi tavsiye etti yani hem otel çok ucuz...
  • Aynı şekilde 2 veya 3 bay gidilcek tatil mekanları aranıyor.

Takip..
  • up :) var mı yeni oneriler ozellikle kemer civarı..
  • Cidden varmı öyle mekanlar ? Tek başına dahi gidilip tanışıp kaynaşılabilecek gençlerin olduğu tatlı anılar bırakan eğlenceli yerler ? Şu an evde pineklemekten başka hiçbişey yaptığım yok varsa belki düşünebilirim banada önerin
  • niye aynı paralara rusyaya gitmiyorsunuz niyet bu ise. orada 2000 dolar harcican ama garanti, burada 1000 dolar harcican ama olma ihtimali %25 ;)
  • Oasis cok sikayet aliyor kemerde ortam eglence agirlikli otel tavsiyesi bence daha yararli olur medi gec fransiz dolu rustan sasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.