Şimdi Ara

18 yaş altı otelde kalmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
30.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 17 yaşındayım. Bir arkadaşla tatile gitmeyi düşünüyoruz. Erkek o da .Aileden izin kağıdı falan filan bi şeyler okudum böyle bir şey var mı ? Yoksa direk gitsem kalabilir miyim ? Arkadaş reşit.

• Yapay Zekanın Yanıtı

18 Yaş Altı Otelde Kalmak

18 yaşından küçük bireylerin otelde kalabilme koşulları yasal düzenlemeler ve otel politikalarıyla belirlenmiştir. Bu nedenle, otelde kalmak isteyen 18 yaş altı kişilerin aşağıdaki hususlara dikkat etmesi önerilir:

Yasal Düzenlemeler

Türkiye'de 18 yaşını doldurmamış kişilerin, yasal temsilcilerinin izni olmadan otelde konaklamaları yasaktır. Bu izin, yazılı bir belge olarak otel yetkililerine ibraz edilmelidir.

Otel Politikaları

Oteller, 18 yaş altı misafirler için ek kurallar getirebilir. Örneğin, bazı oteller 18 yaşından küçüklerin sadece ebeveynleri veya yasal vasileriyle birlikte kalmasına izin verebilir. Otel rezervasyonu yaptırmadan önce, ilgili otelin politikalarının kontrol edilmesi önemlidir.

18 Yaş Altı Otel İzin Belgesi

18 yaş altı kişilerin otelde konaklayabilmesi için yasal temsilcilerinden yazılı bir izin belgesi alınması zorunludur. Bu belgede, çocuğun otelinde kalmasına izin verildiği, yasal temsilcinin iletişim bilgileri ve imzası yer almalıdır.

18 Yaş Altı Sevgiliyle Otele Gitme

Yasal düzenlemeler gereği, 18 yaşından küçüklerin yasal temsilcilerinin izni olmadan sevgilileriyle otelde kalmaları yasaktır. Bu nedenle, 18 yaş altı kişilerin sevgilileriyle otele gitmeleri mümkün değildir.

Sonuç

18 yaşından küçük bireylerin otelde kalabilmesi, yasal düzenlemeler ve otel politikaları doğrultusunda belirlenir. Otelde konaklamadan önce, ilgili yasal düzenlemelerin ve otel politikalarının kontrol edilmesi, gerekli izin belgelerinin alınması ve otelin kurallarına uyulması önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • sıkıntı çıkartırlarsa hocam önce arkadaşın gitsin sonra sen onun yanına git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marge Simpson

sıkıntı çıkartırlarsa hocam önce arkadaşın gitsin sonra sen onun yanına git

Peki bir kızla otele 2 saatliğine gitsek ?
  • quote:

Hocam şimdi hotels.com a baktım bi otelde mesela ebeveynsiz yaş sınırı 15 yazıyordu demek ki sorun çıkmıyor değil mi ? Bir otel böyle bir şey yazabiliyorsa hepsi yapabilir.
    Ama rezervasyon yapıp gidicez yani çık gir yaparsak kıllanırlar sonuçta bayram haftası gitmek istiyoruz başka bi yerde deneyemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: justimefor

quote:

Hocam şimdi hotels.com a baktım bi otelde mesela ebeveynsiz yaş sınırı 15 yazıyordu demek ki sorun çıkmıyor değil mi ? Bir otel böyle bir şey yazabiliyorsa hepsi yapabilir.
    Ama rezervasyon yapıp gidicez yani çık gir yaparsak kıllanırlar sonuçta bayram haftası gitmek istiyoruz başka bi yerde deneyemeyiz.

Bayram bayram, iki erken ne deniyeceksiniz merak etmedim değil şimdik ; ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmopasa

quote:

quote:

Yok abi tek boşluğumuz o dershane başlıyor sonra

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok abi tek boşluğumuz o dershane başlıyor sonra

Umarım hayırlı şeyler yaparsınız da dershaneye faydası dokunur :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 yaşında işsiz olmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafa dağıtıcaz faydası olur belki
  • quote:

Kafa dağıtıcaz faydası olur belki

Mesaj yazarsam, sohbet devam edebilir ki forumlarda çok fazla ikili konuşmalardan haz etmem. Mesaj yazmaz isem, ayıp olur. En iyi hayırlı aşamlar, kovalasın davşanlar diyim
  • Bende merak ediyorum 17 yaşındayım sorun olur mu acaba
  • quote:

quote:

Kafa dağıtıcaz faydası olur belki

Mesaj yazarsam, sohbet devam edebilir ki forumlarda çok fazla ikili konuşmalardan haz etmem. Mesaj yazmaz isem, ayıp olur. En iyi hayırlı aşamlar, kovalasın davşanlar diyim

hayırlı akşamlar
  • Arkadaşın oteli var oradan biliyorum çok sorun çıkartmıyorlar. Tabii eğer yanında -18 yaşında bir bayan yoksa.

Bu kural otelin disiplin anlayışına göre değişebilir fakat belediye otellerinde falan sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

Arkadaşın oteli var oradan biliyorum çok sorun çıkartmıyorlar. Tabii eğer yanında -18 yaşında bir bayan yoksa.

Bu kural otelin disiplin anlayışına göre değişebilir fakat belediye otellerinde falan sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum.

Yok abi bayan yok yanımda -18 +18 i bırak :D
    erkek erkeğe gidiyoruz ve arkadaşım reşit sorun olmaz değil mi.
    Belediye oteli derken ? Ben Mezitli'de bi otele gitmeyi düşünüyorum
  • Biz gitmiştik geçen yaz 4 arkadaş hiçbir şey diyen de olmadı ayrı belge falan da istemediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

Biz gitmiştik geçen yaz 4 arkadaş hiçbir şey diyen de olmadı ayrı belge falan da istemediler

Tamam çok sağol. Teşekkür ederim rahatladım ya
  • quote:

quote:

Arkadaşın oteli var oradan biliyorum çok sorun çıkartmıyorlar. Tabii eğer yanında -18 yaşında bir bayan yoksa.

Pek sıkıntı çıkarmazlar diye düşünüyorum.
    Arkadaş "Yeri geliyor sabıkalıların kimlik bildirimini bile polise göndermiyoruz" diyor, hesabını sen yap işte.

Belediye oteli derken yıldızsız, Turizm Bakanlığı'na değil de, belediyeye bağlı otelleri kastetmiştim.

• quote:

quote:

quote:

Pek sıkıntı çıkarmazlar diye düşünüyorum.
    Arkadaş "Yeri geliyor sabıkalıların kimlik bildirimini bile polise göndermiyoruz" diyor, hesabını sen yap işte.

Belediye oteli derken yıldızsız, Turizm Bakanlığı'na değil de, belediyeye bağlı otelleri kastetmiştim.

Tamam teşekkür ederim abi meşgul ettim gece gece kusura bakmayın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.