Şimdi Ara

18 yaş altı iş bulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 yaşındayım.Elazığ’da yaşıyorum.Bu yaz 3 ay çalışmak istiyorum.Hayatımda hiç çalışmadım.Kendi harçlığımı çıkarmak istiyorum.Yemek servis eden restorant,büfeler hariç Kırtasiye,düğün salonları gibi yerlerde nasıl iş bulabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süaviii -- 30 Haziran 2020; 20:26:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

18 Yaş Altı İş Bulma: Rehberiniz

18 yaş altı bireyler için iş bulmak zorlu bir görev olabilir. Ancak doğru stratejilerle, hedeflerinize ulaşabilir ve değerli iş deneyimi kazanabilirsiniz.

18 Yaş Altı İş İlanları Nasıl Bulunur?

• Yerel iş borsalarını ve kariyer fuarlarını ziyaret edin.
    • Okul danışmanınıza veya kariyer merkezine danışın.
    • Aileniz ve arkadaşlarınızdan yönlendirme isteyin.
    • Çevrimiçi iş ilanı web sitelerini (örneğin Kariyer.net, LinkedIn) kullanın.

18 Yaş Altı İşler: Uygun Seçenekler

• Marketler ve perakende mağazaları
    • Restoranlar ve kafeler
    • Çocuk bakımı ve ev işleri
    • Bahçe işleri ve peyzaj
    • Evcil hayvan bakımı ve gezdirme

18 Yaş Altı Part Time İşler

Part time işler, okul çalışmalarınızı aksatmadan iş deneyimi kazanmanın harika bir yoludur. İşte bazı popüler seçenekler:

• Kütüphaneler ve topluluk merkezleri
    • Fast food restoranları ve kafeler
    • Yerel sinemalar ve tiyatrolar
    • Fitness merkezleri ve spor tesisleri

18 Yaş Altı Nasıl İş Bulunur?

• Özgeçmişinizi ve ön yazınızı dikkatlice hazırlayın.
    • Hedeflediğiniz sektördeki şirketler hakkında araştırma yapın.
    • Mümkün olduğunca çok işe başvurun.
    • Mülakatlara iyi hazırlanın ve profesyonel davranın.

18 yaş altı iş bulmak sabır ve azim gerektirir. Ancak doğru adımları atarak değerli beceriler kazanabilir ve gelecekteki kariyer hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak iş deneyimi edinebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 16 yaşında çalışmak nedir.Evinde geçir tatili

• abicim bende evde geçirmeyi biliyorumda işte bazı hayat şartları zorluyor.Keşke herkesin bilinçli ailesi olsa ama bazılarımızın yok işte

• Elazığ'da zor iş bulursun bence.Yaşın da reşit değil.Sokakta ayakkabı boyma tarzı,anketörlük falan yapabilirsin

• Bilgisayarla iş (tasarım, kodlama, teknik destek vb.) hallediyorsan bu yolla para kazanabilirsin, eline belli miktarda para geçebilir.

• Reşit olmadığım için sıkıntı zaten.Düğün salonları,kahvehaneler,kırtasiyeler,sahafçılar gibi yerlerde bulabilirim ama nasıl bulacağım ? Benim ailem ilçeden buraya taşındı ve burada pek tanıdık yok.Sokağa çıkıp sora sora iş bulabilir miyim sence ?

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

Bilgisayarı sadece herkes gibi dizi,film gibi hobiler için kullanıyorum.Pek anlamam yani yazılım işlerinden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Süaviii

Reşit olmadığım için sıkıntı zaten.Düğün salonları,kahvehaneler,kırtasiyeler,sahafçılar gibi yerlerde bulabilirim ama nasıl bulacağım ? Benim ailem ilçeden buraya taşındı ve burada pek tanıdık yok.Sokağa çıkıp sora sora iş bulabilir miyim sence ?

Tanıdığın yoksa gidip görüşeceksin kardeşim.Durumunu uygun bir dille anlatırsan iş bulabileceğini düşünüyorum

• sokak sokak dolaşıp bulacağım yani.Anladım

• Ben 15 yaşımda çalışmaya başladım. Şaka maka ben bundan çok sonradan haberdar oldum ama tam 15 yaşımda babam beni çalışan göstermiş erken emeklilik haklarından faydalanabilmem için. (2006'da işe girdim, 2008'de de sistem değişti) Yani hayat zaten inanılmaz kısa, o yüzden emekli olmayı bekliyorum. Dilerim en az 75 yaşıma kadar yaşarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Bak etrafına, belki düzgün bir yer bulabilirsin ancak sigorta konusunu araştır. Ailene de konuyu açıp destek alabilirsin. Şu anki sağlık sorunu sebebiyle dikkatli davran, riske girme, bence şimdilik düşünme ancak yapacağım diyorsan kendine dikkat et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 30 Haziran 2020; 20:56:22 >
  • Sennheiser Orpheus II S kullanıcısına yanıt

Sizce kırtasiye gibi yerlerin sahiplerinin sosyal medyalarından mi ulaşıp eleman arıyor diye mi sormalıyım yoksa sokak sokak dolaşıp mı sormam iyi olur ?

• Wacom Intuos kullanıcısına yanıt

18 yaş altı olanlara sigorta bağlanabiliyormu ki

• Ben yapılmıyor diye biliyorum ancak bu konuyu dediğim gibi araştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Süaviii

18 yaş altı olanlara sigorta bağlanabiliyormu ki

Ben o şekilde erken emeklilikten faydalanacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iş bulma konularında tüyo verebilir misin ? Nerelerde çalışabilirim ?

• 17 yaşımda burger kinge başladım anne ve baba imzası ile sigortam başladı. Tavsiye olarak ilçeni bilmiyorum ama part time birşeyler bakmanı tavsiye ederim, girişken ol biraz selam ver gir içeri ben öğrenciyim durumunu güzel bir dille söyle mutlaka yardımcı olan olacaktır, garson tarzı işler bakabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yemek servis eden yerleri en sona sakladım çünkü çalışmak istemiyorum o tür yerlerde.

• Profesyonel şekilde baskı yapan kırtasiye dükkanları var, iyi iş yaparlar, talep olur her daim, onlarla konuş, eleman ararlar. Belki orada fırsatın olur, iyisine girersin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tecrübeli değilim ya o da sıkıntı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.