20 milyon ukraynalı sığınmacı geliyor diye haber gelsin bu nefretle hayata tutunan tipler sakinleşir, onları sınırda karşılayıp omuzlarına alırlar. |
2.Gezi basladi (2. sayfa)
-
-
Bu ülkenin artık 1 tane bile yabancıya verecek ekmegi suyu toprağı kalmadi
Turist bile gelmesin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Zannetmiyorum Türkiye yenilirse öfkeden dolayi dahada tirmanabilir
-
Maçla alakası olacağını sanmıyorum hocam. Belki Adalet bakanı ve içişleri bakanının açıklamalarından dolayı akşamları sokağa çıkamazlar belki insanlar. Büyük ihtimal sığınmacıların oldukları yerlere yoğun miktarda polis takviyeside yapmışlardır.
-
Konuya bakıyorum da, ulan partizanlar "Gezi" deyince korkudan....
Anladınız siz onu.
Ne korkuymuş beeee.
Korkun ulan!
-
Chpli tayfada olanlari kücümsüyor ama Kayseriden asla bölye bir protesto cikmaz diyip zirvaliyorlar adamlar dün polislere bile sövdü kendilerine müdahale eden kac tane video düstü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 2 Temmuz 2024; 15:36:45 > -
Sesli güldüm dünkü protestolara. Küçümsenen bir durum da yok. CHP'li tayfa da oturup kahkaha atmıyor gördüğüm kadarıyla.
Bu kadar gerilim olursa insanlar galeyana çabuk gelir.
Ve kimse kusura bakmasın olanların hepsi vandallıktır. Devlet gerekli önlemleri almakla gö-rev-li-dir.
Görevini yapmadığı zaman da maalesef bu tür durumlar olur.
Önemli olan hükümetin bu durumu iyi analiz etmesi. Ha onların da umurunda olmazsa demek ki bu kaos'tan beslenmek istediklerini belli ederler.
Zaten sona geldi bu ahlaksız düzen!
-
En başta hata yapıldı.
Bu insanlar canlarını kurtarmak için kaçtıysa kadın ve çocuklar, belki 60 yaş üstü erkekler alınırdı. Onlar da Suriye sınırına yakın kamplarda çok iyi korunarak, ülkeye yayılmalarına imkan vermeden geçici bir süre için alınırdı. Yok biz burayı beğenmiyoruz, ülkenizde her yere gitmek istiyoruz diyenin zaten derdi canını kurtarmak değildir, canın cehenneme denilip sınır dışı edilmeliydi.
Ama önüne gelen ülkeye girdi ve istediği yere yerleşti.
-
Bunun sorumlusuda Davutoğlu ile Erdoğan. Şam'da Cuma namazı kılacaz diyip halife olma düşüncesi ile yola çıktılar? Sonuç ellerinde patladı.
-
Gezi olaylarına apo bayrağı açıp yine bu ülkenin yoluna direğine dükkanına saldıranlar karıştı. Verilen maddi zararın hemen hemem hepsini araya karışan teröristler yaptı, gezi'yi savunanlar ise buna mani olamadı.
İkinci gezi çıksa da zararı yine sana-bana, pkk'lılar fırsattan istifade etmeyecek mi hemen. Rasgele sizin evlerinizi de ateşe verip bunlar suriyeli derler.
Bu ülkedeki eylemler, protestolar pek avrupadakine benzemez çünkü onların ülkesinde bölücü terör örgütleri yok. Bizim ülkemizde teröristler var, silahlı olanlarını yok etsen de destekçileri yaşamaya devam ediyor ve en ufak karışıklıkta hemen çıkarlar.
Bu ülkede her ne yapacaksa devlet yapacak başka çaresi yok. Devlete herkes baskı yapacak ama kürsüden yapacak. Medyadan yapacak, internetten yapacak, her taraftan baskıyı yapın bu işi çözüme kavuşturana kadar. Ama sokağa indiğin an senden 1 kişiye karşılık terör örgütünden 2 kişi inecek sokağa. Bu hep böyle olmuştur, hiçbir temiz başlayan eylem temiz bitmez burada. Mutlaka kan dökülür, yine Türkiye'nin varlıklarına zarar verilir.
Zaten aynı anda ne hikmetse suriye ve ırak karıştı, bunlar dünden hazır bekliyormuşçasına bir anda nasıl yakıp yıkmaya keleşleri çıkarıp saldırmaya başladılar? Hücrelerin harekete geçirildiği belli. Tam da esad rejimi ile ılımlı adım mesajları, ticaret yolu açılması, ve bu yaz pkk'ya kapsamlı kara harekatı söylemleri olduğu dönem.
Salak olmaya gerek yok temiz bir coğrafyada yaşamıyoruz ki herşey doğal yollarla gelişiyor olsun. Mutlaka devamlı olarak tetikte bekleyen hücreler var istihbaratçılar var. Doğumuzun tamamı bunların yuvası, batı'da da büyük bir karışıklığı fırsat bilmek üzere bekleyen yunanlılar var. Sevindiğiniz şeylerin sonunda yeni bir suriye ya da afganistan vakasına dönersiniz, onlara da bir zamanlar sorsanız hiç bu hallere düşecekleri akıllarına gelmezdi. Aklınıza gelmeyen şeyler sizi de bulabilir.
-
Baboş o dışarıya çıkanlar sizinkiler yalnız
haklısın ki daha ışid, taliban gibi belkide onlarca radikal islamcı terör örgütünün uyuyan hücreleri vardır ülke içinde. ortalık bir karışırsa tam bir curcuna olur ülkenin yıkılışına kadar gidebilir bu olaylar.
sadece doğunun kopartılmasından bahsetmiyorum komple bütün ülke yangın yerine döner.
batıda yunanlar zaten pusuda bekliyor. boşa değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 2 Temmuz 2024; 19:14:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gezi onurlu bir direnisti bu olay ise tamamen farklı.Bu olay Yağmacı teröristlere karşı vatan direnisidir.Erdogan ölüp gidecek ama ülkeye verdiği bu tahribat bugün hepsini gondermezsek ülkemizi yok edecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizler seloya selam yollarsın anca.
-
hangi onuur neye direndiniz.
-
Hiç kusura bakmasınlar destek vermiyorum.Zamanında bu günlerin geleceğini düşünmeyen koyun sürüleri bunlar kendilerine dokunmayan yılan bin yaşasıncılar.Ben Alkol içiyorum Alkole zam gelirken oh olsun içme diyen sığır şimdi Bimdeki makarnaya ulaşamıyor.Böyle bir topluma merhamet edenin ağzına kürekle vururum hiç umrumda değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Baboş ben diyorum anya sen diyorsun konya
Hayatım boyunca chpye hiç oy atmadım
chpl,lerde aynı şeyden şikayetçi yalnız değilsin üzülme.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X