Şimdi Ara

2 Gprs nt tabanda birleşim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bu çoklu bağlantıyı nasıl yada hangi programla yapıyorsunuz.

midpoint adlı program bunu yapıyor diye duymuştum doğru mu????
  • cezve kardeşim sende hiç denememişsin bak duydugun seylerle laf söyliyosun bizle neden paylaşmıyorlar diyosun hemde oluyo diyosun duymayla degil yapmayla oluyo

midpoint de de denedim aynı hesap başka ayar yapmak lazımmıdır bilmem ama üstünkörü denedim onda da aynı sonuç ikinci bağlantıyı gerçekleştiremiyo.zaten stres olmuşum olmuyo diye uğraşmadım da onunla

myers arkadasım."100 milyonu vermiyceksen anlatmam" ne demek.bu zamana kadar para bekliyodun yani bilgilerini paylaşmak için he? böyle exantrik bi işi yapıyosun ama paylaşma gereği duymuyosun.forum a neden giriyosun burası bilgi alışverişi yapılan yer değilmi
    sendeki bu forum mantıgı nedir anlamadım yani.burdaki herkes bilgi paylaşımı için burda hava atmak için değil.sana 8 aygıt bağlarım dediğinde güldüğümde kasdettiğim 8 telefonu nasıl bağlıycağın bana usb portlarını sayma ona kalsa bi scsı kart takarakda bağlarsın o kadar aleti.bağladıgın telefonun usb kablosu varsa bağlarsın diyelim.ama 3 satır yazı yazmaktan başka bişey yazmadıgın için açıklamıyosunda telefonum bu marka,kullandıgım program şu marka diye.yaptım deyip geçiştiriyosun.soruyoruz ip numaran ne oluyo birinin ip si ne ötekinin ip si ne diye açıkla diyoruz ben yaptım ama söylemem diyo :) bende inanmam haliyle.bilgisayarın internete açıldıgında kullandıgı ip nedir?? birinin ipsi ne ötekinin ne internete açılan ip ne?? bu foruma yazı yazarkenki ip numarası ne o esnada öteki bağlantı naapıyo bekliyomu devrede mi?.arkadaş adamlar çoklu bağlantı diye yapmışlar ama yemiyo işte daha ne diyim.98 de de var xp de de var aynı olay ben 98 kullanıyorum eger programla oluyosa o iş işletim sistemi seçmez herhalde.anlamadıgım bizim ISP ler multilink protokolu desteklemiyo ki çoklubağlantı olsun.ama adam ayrı ayrı ipleri bilgisayarda birleştiriyorum x2 hız elde ediyorum diyo.proxy mantıgı gibi midir nedir anlatmıyoda.hani hayali bi bağlantı oluşturup bu iki hattı o ip de mi birleştiriyo nedir?.ama adam bilgi cimrisi.bende karadenizliyim sen bilirsin oflu olsan anlardım cimriliğini :)ama rizeliymişin

• yaw arkadaşlar merakımı maruz görün Trust_Me telefonun ne?nokia 7650 bağlantı ayarları gelişmiş ten girersin baba makinana istediğin ip yi girersin +xp zaten çoklu bağlantıyı destekler aynı linux gibi denemiş ola bilirsin ama başaramadın diye imkansız deme bunu bu şekilde bir kenara yaz
  • trust me az biraz yaklaştın gibi sonuca...

az biraz daha çatla ...
    anlatacam
  • ben yaptım gerek kalmadı kardeş 100 milyonumu da aldım sol cebimden sağ cebime koydum.yani bu topicten bişey görüp yapmaya kalksak göbeğimiz çatlardı yani.diğer arkadaşlara bilgi olsun diye yaz.nefret ederim ama xp kurdum.tarifini buldugum sitede xp üzerine anlatmışlar olayı bizde xpde yaptık.neyse ki 98 in ghostla yedeğini almıştım.

the devil arkadaş telefon 7650 değil bavul gibi telefon naapıyım onu o telefonu alsam bilgisayar masasının yanına bi masa daha lazım o bavul gibi telefon için :).yeni tartışma çıkarıcan,istediğin ip numarasını nasıl alıcan ayarla olucak işmi.hadi senin almak istediğin ip numarasını o an başkası kullanıyosa naapıcan?telefon o adamın bağlantısını kesip seni o ip den bağlıyo değil herhalde :)
  • Trust_Me, ip numarasini static aliyorum diye iddia eden varsa kanit karsiligi 100 milyon teklif edebilirsin. :)

Michael Myers, bak anlatmadinda ne oldu? Trust_Me, gene yapti ama adami bosuna strese soktun. "Bilgi paylasmak icindir" diye millet kanirtiyor.
  • yaw anlatın şu olayı da biz de anlayım
    gıcık oldum burda yaw
  • Merhaba
    2 çevirmeli ağ tanıtarak çoklu bağlantı kullanabilirsiniz.
    Birinde dial-up birinde başka bir bağlantı türü ya da 2 gprs bağlantısı kullanabilirsiniz. Mesela 2 dial-up bağlantı için 2 çevirmeli ağ gerekir.
  • ya ikisi aynı anda baglanıyo biliyorum da(tesadufen farkettim...dial up baglıyken,gprs baglanma denemeleri yapıyordum...dial up baglandıgımı unuttum,bi baktım hem dial up hem de gprs baglanmıs aynı anda)download da ikisinin hızı birlestirilebiliyor mu?ben onu merak ettim şimdi....
  • elmapc bu arada sen elmabilgisayar danmısın?
    elma basım da arkadas var da hamza akyüz...o yuzden sordum..
  • evet arkadaşlar yavaş yavaş geliştiricem bu olayı.2 tane ag bağlantısı oluşturuyosunuz.98 de biri bağlıyklen diğeri bağlanmıyor ama xp de oluyor.bir hat bağlı iken diğerini cevirin xp sanki başka bir aga daha bağlanıyomus gibi aynı sekilde diğer modemi kullanarak yine internete bağlanıyor.fakat 2 si birden bağlı iken sadece 1 inden data transferi oluyor.son bağladıgınızdan transfer oluyor.2 sini birden kullanabilmek için "teaming" denen bi olay var onu yapmanız lazım.onun da kolayı var "midpoint" myers arkadaşım 8 e kadar yolu var derken o programdaki 8 tane limit olan dial up bağlantısını kasdediyodu.programın adı "midpoint"

programı kurun o kadar da zor değil.herhangi bi programın kurulumu ibi işte.size e-mail server yada iss adı falan gibi dogru yazmasanızda olabilicek şeyler soruyor kurulum bittikten sonra connect menüsünden 1.inci bağlantıya 1 modemi 2 ,inci bağlantıya da diğer modemi kullan diyerek programın üzerinde 2 adet cevirilecek bağlantı meydana getiriyosunuz.2 inci bağlantının ayarlarına gelip.dialing menüsünden connect with line 1 i işaretlersiniz yani 1 inci hattım bağlandıgında hat 2 yi otomatik olarak cevir secenegi ama işaretlemesenizde olur sonradan elle connect deyip bağlayabilirsiniz.programı kurmadan evvel ağ sihirbazını kullanarak 2 tane ağ bağlantısı oluşturmanız lazım ama bu bağlantılar farklı modemleri kullanıcak tabi haliyle biri diğerini öteki de diğerini.biri bağlıyken diğerini bağladıgınızda bilgisayarın görev çubugunda 2 tane bağlantı simgesi(minik bilgisayarcık resimleri) oluyo.anlatıyorum ama programı karşınızda görünce anlarsınız zaten mantıgını

ee bize anlatan olmadı myers kardeş bilgi cimrisi çıktı :) belkide blöf yapıyodu bizden bilgi sızdırmak için.ben bilgi cimrisi değilim ispatlamalı şekilde yaptığımı anlatabilirim isteyene.

icq dan ulaşırsanız ve ben online isem programın kurulum aşamalarını adım adım birebir anlatırım isteyene.ben dial upla gprs i birleştirdim veri transfer hızları farklı oldugu için bağlantılar arası senkronizasyon çok da iyi değildi.çünkü dial up gprs in 2 katı hızında yükün çoğunu dial up bağlantı alıyor.ama gprs+gprs olursa tam denk olucak.1-2 güne kadar arkaşım gprs li telefonuyla gelicek bi de öyle deniycez performans olayını

• MidPoint Teamer programı ile 98me ile yapmıştım. iki bağlantı yaklaşık 4 kb tan 9,5 kb download yapmıştı. Tabi ben gprs+Dialup yaptığım için sadece test etmiştim, oluyormu olmuyormu diye. Ancak bunun açıklanması taraftarı değildim. Zira bazı download manyaklarının, eminim şimdi ağzının suyu akmıştır.
    Umarım bu çoklu bağlantıyı Telsim dışı kartlarla yaparlar.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Trust_Me</i>
    "midpoint" myers arkadaşım 8 e kadar yolu var derken o programdaki 8 tane limit olan dial up bağlantısını kasdediyodu.programın adı "midpoint"

ee bize anlatan olmadı myers kardeş bilgi cimrisi çıktı :) belkide blöf yapıyodu bizden bilgi sızdırmak için.ben bilgi cimrisi değilim ispatlamalı şekilde yaptığımı anlatabilirim isteyene.

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Hayır bilgi cimrisi çıkmadım.Benim söylediğim programda midpoint idi. zaten araştırdın buldun işte.yazmama gerek yok daha :)))

Bilgisayarım yanımda değil.olsaydı açıklamalı resimli olarak anlatacktım sizlere.........

• peki arkadaşlar size bir soru daha düşününkü elinizdeki gprs li olan hattınız var. ve siz bu kartın imsi ve ki kodlarını biliyorsunuz. simemu yuklu bir karta bu kodları yüklediniz ve kartınızın kopyası hazır halde. ikisinide gprs li ve aynı model bir telefona taktınız açtınız. ikisininde hatları geldi. herşey normal. gprs çalışıyor. siz hatları birleştiriyorsunuz ve tata 2 gprs ve tek fatura = 5 milyon
    :)))

bu arada ben elma bilgisayardan değilim. elmayım ama o bilgisayar değil. :)) ben taze ve suluyum ehüehüehü
  • way canina :) elmaPC harikasın:)
    aynı numaranın açıkken bi daha açılması :))
  • komikti :))
  • valla benim bi arkadaş clone kart ile yapmayı denedi tamam telefonlar aynı anda sebekede online görünüyolar ama,biri bağlıyken gprs e,öteki bağlanmıyomuş kötü haber :( clone kart diğeri gprs e bağlıyken bağlanmaya çalıştıgında bağlı olanında donmasına neden oluyomuş.eger beni keklemediyse tabi :)

myers kardeş yaptım ama uzun vade de denemedim tabi dial up kol gibi fatura gelmesin diye.ayarlarına o zamandan beri bakmadım ama icq yada mırc bağlantıyı algılamıyo onlar bu çoklubağlantı olayı esnasında nasıl bağlanıcak bilgi cimrisi değilsen tabi biliyosan bunları yaz.ben sadece web sayfasına bağlanırken 2 hattında aktif oldugunu gördüm
  • aynı anda, aynı iki kartın (birebir kopya simle) sebekede aktif olmasi "biraz" saçma diilmi??
  • GSM aktif olsa bile;
    GPRS için login olduğunuzda size registry numarası verilir, bir kaç defa telefonu kapatıp açıp numaraya baktım hep aynıydı. Yani numara sabittir ve data alış verişi bu numara ile olur.
    Sonuç eğer 2 telefonu aynı sim ile login etmeye kalkarsan veriler karışır, Trust_Me'ye 2 telefonun da duracağı konusunda söylediklerine güvenebilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.