Şimdi Ara

2 GÜN İÇİN İNDİRİM Satılık Veya Takaslık HTC ONE Garantili Kaskolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba Arkadaslar ,

Cihazım Mayıs 2013 Faturalıdır Vodafonedan alınma olup ekstra Kasko yaptırılmıştır . ( faturadada gözüküyor ekstra ucretli )

Kutu içeriği eksiksizdir .

Telefon tertemizdir sadece en alt kısmında ( sarj girişi hizasında yani ) cizik denilebilicek ufak bi pürüz vardır ama dıkkatlı bakılması lazım anca öle bellı oluyor . onun dışında kız gibi telefondur .

Eğer takas Yapılıcak ise İzmir içi Elden Tercihimdir . Değilse önce karşı taraf cihazı gönderecektir . ( takas Sadece Yurt içi garntili en fazla 2 aylık s4 ve iphone 5 ile yapılacaktır) altı üstü p.mden konuşulur .

Satılık Fiyatı 1650 => 1600 => 1500 tl dir başka İndirim düşünmüyorum . Sanalpazar üzerinden ilan istiyene komisyonunu karsılamak kaydı ile ilan acabılırım tabıkı .

Lütfen Takas İçin Garantili s4 ve iphone 5 harici tekliflerde bulunmayınız değerlendirilmiyecek ve şikayet edilecektir.

Fotoğraf şimdilik eklemiyorum zaten önceliğim izmir içi elden oldugundan dolayı , şehir dışı bir arkadasla anlasırsak foto cekıp gönderıcegım .

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeteÖzbakay -- 20 Ağustos 2013; 12:50:11 >

• Güvenilir arkadaşımızdır. Almak veya takas yapmak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

Güvenilir arkadaşımızdır. Almak veya takas yapmak isteyen olursa yardımcı olabilirim.

Teşekkür ederim desteğin için ömer abi
  • MeteÖzbakay kullanıcısına yanıt
    özür dilerim kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan1994 -- 21 Ağustos 2013; 5:04:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wincase200

1300 olurmu nakıt ?

o kadarda ayrıntılı yazdım bırazını okusaydın bari
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.