Şimdi Ara

[SATILDI] [SATILIK] 6S Plus 128 GB Tertemiz Kılıf Hediyeli---2. KEZ İNDİRİM yapıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzurum Model #Iphone 6S+ Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 [SATILIK] 6S Plus 128 GB Tertemiz Kılıf Hediyeli---2. KEZ İNDİRİM yapıldı.

Herkese selamlar. Yaklaşık 5 yılıdır kullandığım telefonumu üst modellere geçiş için satıyorum.

Telefonu 5 yıl önce 2.el olarak almıştım yurt dışı pasaport kayıtlıdır. Zaten yaşı itibariyle de garantisizdir.

Parmak izi vs sorunsuzdur. Zaten fotoğrafı vardır.

Telefonun yanında orjinal olmayan bir adet şarj kablosu ve şarj başlığı verilecektir. Kulaklık yoktur.

Yanında forumdan aldığım ancak hiç kullanmadığım çakma spigen kılıflar ve şeffaf kılıf vardır.

Kutusu, içeriği (kitapçıklar vs vardır.) sim iğnesi vardır.

Şuan ekranda hayalet koruyucu vardır.

İos 15.5 vardır 15.7.1 güncellemesini alıyor ancak şuan güncellemedim ios 16 verilmediği için en son yapılan güncellemede belki telefonu yavaşlatırlar diye düşünüyorum :)

Cüzi miktarda pazarlık olur. Ölücüler uzak durabilirler. 6S Plus'un performansını 7 ile karşılaştırabilirsiniz.

Günümüz Türkiye'sinde TL nin ne kadar değersiz olduğu aşikardır (1 $ 18.50 TL 1 Euro 19 TL civarıdır) bu nedenle fiyatını çok bulan arkadaşlar kendilerine başka cihaz bakabilirler ikimiz için de iyisi bu olur.

Ben cihazıma güveniyorum kusursuz temizliktedir.

Bataryası DEJİ ile değiştirilmiş ve 24 saat internetim açık olmasına rağmen günü çok rahat çıkartıyor.

Detaylı tüm fotoğraflar ekte linktedir.

Fiyatta indirim yapılmıştır. FİYAT 3.250 TL DİR.

[SATILDI] [SATILIK] 6S Plus 128 GB Tertemiz Kılıf Hediyeli---2. KEZ İNDİRİM yapıldı.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzurum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• link kırık hocam,fotoğraflara gitmiyor.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

• fiyat hangisi hocam anlayamadım,ayrıca link kırık halen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasimcan887 -- 26 Şubat 2023; 1:35:8 >
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Fotoğraflar güncellendi hocam. Halen daha ben görüyorum ama belki bana özel olabilir bilemiyorum ama bu kez doğrudan foruma yükledim.

• kasimcan887 kullanıcısına yanıt

Fiyat tek bir yerde yazıyordu hocam 3.000 TL pazarlıksız diye ama ilanı güncelledim karışıklık olduysa fark etmedim kusura bakmayın. Fotoğraflar güncellendi bu kez doğrudan foruma yükledim.

• Takip. Hayırlı satışlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.