Herkese selamlar.
Forumdan bir kaç ay önce aldığım ancak şuan için kullanmadığım pc yi satıyorum.
Özelliklerine zaten netten de bakabilirsiniz bilindik bir pc dir ancak yine de kendi sitesinin linkini ekliyorum detaylar için bakabilirsiniz.
https://www.asrock.com/nettop/AMD/DeskMini%20X300%20Series/index.asp
Ryzen 5 5600G APU işlemci.
16 GB Ram
250 GB M2 SSD
Wifi alıcısı yoktur.
Şuan sisteme takılı kendi işlemcim olan 5600x e ait olan Wrait Stealth fan var kasaya montaj için üst kısmında bulunan plastik aparatı çıkardım (nette videoları var) Kendi orjinal fanı da yanında gönderilecektir.
İstediğim fiyat 11.500---10.500 TL. Pazarlık makul seviyede vardır. Kargo alıcıya aittir. EFT/ HAVALE'den sonra yetişirse gün içerisinde yetişmezse ertesi gün kargolarım.
Uçuk kaçık kargo parası vermemeniz için sarı siteden sadece 100-200 TL lik param güvende ilan açıp oradaki kodla ücretsiz bir şekilde kargolayabilirim(10 desi sınırını aşmıyor). Kendi orjinal kutusu ve içeriğiyle gönderilecektir.
Test videolarına vs netten ulaşabilirsiniz. Avuç içi kadar olmasına rağmen boyundan büyük işler başarmaktadır. Sadece bir telefon büyüklüğündedir.
Ayrıca kendi sistemim olan FULL ROG kasa ve ekipmanları da satışa koyuyorum. Diğer sistemin satılması durumunda bu sistem satıştan kaldırılacaktır. Diğer ilanlarıma da bakabilirsiniz.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.